Yeni Evlilik ve Boşanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi ben seni anlıyorum. Hak vermiyorum fakat anlıyorum. Senin üzüldüğün şey yuvadan ziyade yarım kalmışlık. Ayrıca şu an acın taze olduğu için fark etmiyorsun ama egon zarar gördü. Aile için terk edilmiş olmak gururuna dokunuyor
Kuzum çok üzgünsün depresyondasin inan duyguların geçici..sana tavsiyem bosanma davasını sen aç. Eğer bi de karşı taraf davayı açarsa uzun süre onarilmayacak yaralar açılacak egonda
İmzayı attığın gün hafifleyeceksin. Çalışıyor musun bilmiyorum ama mutlaka çalış. Oyalan. Allah yardımcın olsun dua edeceğim senin için

Dualariniz karsiligini buluyor iste boyle bir adamdan bosanmak hakkinizda en hayirlisi. Su an gecen yillariniza uzuluyorsunuz sadece. Zaman gecince iyiki daha fazla zaman kaybetmemisim bu kisiyle diyeceksiniz. Bu kadar sizi etkiliyorsa psikolojik destek alin. Engelinizi kaldirsada sakin yazmayin bir ozurle hallolacak durum degil sizinki.

Güzelim sen sanıyor musun ki özür dileyip gelince her şey güllük gülistanlık olacak. 8 ay nasıl geçtiyse daha beteri olacak bir de üstüne annene kötü laflar etmesine rağmen barışmanın pişmanlığını yaşayacaksın. Hayal aleminden çık biraz gerçek dünyaya dön. Evet kimse yuvası yıkılsın istemez ama seninkine yuva denemez üzgünüm. Eşya fırlatmak ne demek yahu geçen eşim bana ofladı diye içine dert ettim 3 gün. Bu kadar mı değersizsin yani kendi gözünde? Birlikte geçen 8 yıla aldanma, eski her zaman güzel gelir insana. Evlenmeden önceki anılarınız hiçbir şey ifade etmiyor o yüzden yalnızca evlilik süresince olan hareketlerine bakmalısın

allahtan adam omurgaliymista boşanmak istiyor. yoksa siz tüm bunları yutup gel dese koşa koşa koynuna girmeye dünden razı gibisiniz. lütfen biraz ayaklarınızın üzerinde durun. benim babam hep "ayakların yere bassın" derdi. yani hoooppppp uçup durma gerçekleri gör anlamında. bende size diyeyim biraz ayaklarin yere bassın. Türk dizisi değil yaşadıkların.

Herkese iyi geceler arkadaşlar yeni evliyim (8aylık) . Eşimle 2016 dan beri tanışıyoruz , sevgiliydik . Sonuç olarak evlendik. Aileler farklı kültürler olunca iki tarafta hiçbir zaman birbirine ısınamadı. Onlar Adıyamanlı biz Karadenizliyiz. Bu bizi hem nişan hem düğün sürecinde çok yıprattı. Sonuç olarak 8 ay kavga ile geçti. Evde bana karşı eşyaları fırlatmaya başladı . Aynı gün işler çığırından çıkınca ailem geldi . Ailem beni alırken eşim anneme çok ağır küfürler etti. Affedilmeyecek sözler… sonra iki gün içinde beni her yerden engelleyerek kendi memleketime geri döndü. Resmen beni terketti. Hem suçlu hem güçlü oldu kısacası. 34 gündür yok. Ben annemlerdeyim . Her gün ağlıyorum . Aklınıza gelebilecek her yerden engellemiş beni. Ailesi de sürekli ayrıl diyorlarmış. Anlayacağınız orada sürekli doluyor . Ben yine de bitsin istemiyorum . Gelsin buraya özür dilesin , konulsun yuvamız dağılsın istemiyorum. Dua ediyorum ama nafile . Kaç yıllık ilişkimin bittiğine mi yanayım bunların olduğuna mı ? İçim huzura ermiyor bir türlü. Hem anneme affedilmeyecek şeyler söyledi diyorsunuz hem de gelsin özür dilesin yuvamız bozulmasın diyorsunuz. Valla anneme küfreden adamın cehenneme kadar yolu var

Zerre kadar gururunuz yok.
Annenize ve kardeşinize yazık. Kadının küfür edilmedik uzvu kalmamış hala affetme peşindesiniz.
Mustehak size.
Evladım ya da kardeşim olsan içime otururdu ya resmen.
O kadar küfürden sonra barışmak isteyen kızımdan, kardeşimden soğurdum ben.
Allah'a yakın benden uzak olsun.
Geçen senelerde kız kardeşim sorun yaşadı eşiyle ve çok alakasız şekilde eşi huzursuzluğuna bizi sebep gösterdi bir şekilde barıştılar özürler dilendi aradan zaman geçti gel gör ki ben hala aşamıyorum aklıma gelince çok üzülüyorum.

söylenecek bişey yok
benim anama küfredecek heee barışmak ne kelime ağzını parçalamadığıma şükretsin

gelip annenizden özür dilese anneniz babanız affetmez ki herşeyden önce deli misiniz siz?

babanız onu sokmaz eve baışmak istediğinizi biliyorlar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X