bizim de öyle şuan karşılılı dilekçeleşiyoruz. 160 sayfa cevap dilekçesi vermiş dün hakkımda dünyaları yazmış hala etkisinden çıkamadım canım çok sıkkın.Dilekçe aşamaları oldu. Duruşma olmadı daha
Canım onun dediklerini takma ne derse desin. Kendi suçlu olduğu için bunları demiş. Boşanmak seni kaybetmek de istemiyor anladığım kadarıyla. Davayı uzatmak için hep bunlar. Yarın öbur gün yalvarmaya baslar.bizim de öyle şuan karşılılı dilekçeleşiyoruz. 160 sayfa cevap dilekçesi vermiş dün hakkımda dünyaları yazmış hala etkisinden çıkamadım canım çok sıkkın.
gururum yeterince ayaklar altına alınmamış gibi evliliğim boyunca şimdi de boşanırken alınıyor insan öyle veya böyle iki senelik karısıyım ne namussuzluğum kalmış ne alkolikliğim ne pisliğim hiç haketmemiştim bunlarıCanım onun dediklerini takma ne derse desin. Kendi suçlu olduğu için bunları demiş. Boşanmak seni kaybetmek de istemiyor anladığım kadarıyla. Davayı uzatmak için hep bunlar. Yarın öbur gün yalvarmaya baslar.
Merhaba bir şey sorabilir miyim ben de boşanma aşamasındayım ancak avukatım iyi değil eşim de afedersiniz psikopat olduğu için ondan çekiniyor, başka bir avukat ile görüştüm eşim ile baş edebilecek potansiyelde ancak diğer avukata göre ücreti biraz fazla. Kararsız kaldım o avukata geçmeli miyim? Bana faydası olur mu, yani şu anki avukatım ile devam mı etsem. Avukatım biz ondan bir şey alamayız şeklinde bir duruma girdi karşı taraf da bastırıyorKonu sahibi bunu yasayan ilk degilsin inan. Evlilikler guzel baslar ancak hicbir ayrilik guzel bitmez. Davalara yazilan dilekcelerde de davayi kazanmak icin karsi taraf cirkinlesebilir, iftiralar atabilir, avukatlar soyle de yazalim diye akil verebilir, yalanci sahitlikler olabiliyor....Hatta ve hatta davanin son asamalarinda karsi taraf bakti ki kaybedecek gelip " pismanim, sensiz yapamiyorum, seni cok seviyorum" diyip davayi dusurebilir. Sonrasinda da dava dustukten bir kac sonra da tekrar yuzustu birakabilir. Bunlar hep yasaniyor. Malesef bu surec sıkıntıli bir surec. Keske karsi taraf olayi hic cirkinlestirmeyip anlasalim deseydi. Sıkintılı surec yasadim biliyorum ama sonrasi cok huzur verici. Siz arkaniza yaslanip herseyi avukatiniza birakirsaniz bu surecte daha az yipranirsiniz. Gecmis olsun..
160 sayfa olayına çok şaşırdım böyle bir şey nasıl olur evliliğinizin tüm günlerini detaylı anlattı herhaldegururum yeterince ayaklar altına alınmamış gibi evliliğim boyunca şimdi de boşanırken alınıyor insan öyle veya böyle iki senelik karısıyım ne namussuzluğum kalmış ne alkolikliğim ne pisliğim hiç haketmemiştim bunları
avukat çok önemli bence adliyeye gidip bütün o ortamla uğraşmamak bile değer. evet değiştirmelisiniz bence. bi tanıdık avukatı yüzünden haklıyken haksız konuma düştü adam hiç ilgilenmedi bilgilendirmedi ve dava sonuçlandı elinde her türlü delil varken hakettiğinin binde birini alamadı. bu erkekler neden böyle anlamıyorum gerçekten nasıl bu kadar küçülebiliyorlar.Merhaba bir şey sorabilir miyim ben de boşanma aşamasındayım ancak avukatım iyi değil eşim de afedersiniz psikopat olduğu için ondan çekiniyor, başka bir avukat ile görüştüm eşim ile baş edebilecek potansiyelde ancak diğer avukata göre ücreti biraz fazla. Kararsız kaldım o avukata geçmeli miyim? Bana faydası olur mu, yani şu anki avukatım ile devam mı etsem. Avukatım biz ondan bir şey alamayız şeklinde bir duruma girdi karşı taraf da bastırıyor
üç tane fotoğraf 13 sayfa dilekçe 10-15 sayfa darp raporu dava dilekçesi vb. kalanı banka ekstre dökümü. adam beraber gittiğimiz akşam yemeğini bana yolladığı çiçeği bile göstermiş banka ekstrelerinde.160 sayfa olayına çok şaşırdım böyle bir şey nasıl olur evliliğinizin tüm günlerini detaylı anlattı herhaldehakim de sıkılır yani onu okurken
Elinde somut delil olmadığının farkında, bir şeyler sunmuş olmak için sunmuş yani algı oluşturmaya çalışmış sanki çok mağdur olmuş da sayfalarca delili varmış gibiüç tane fotoğraf 13 sayfa dilekçe 10-15 sayfa darp raporu dava dilekçesi vb. kalanı banka ekstre dökümü. adam beraber gittiğimiz akşam yemeğini bana yolladığı çiçeği bile göstermiş banka ekstrelerinde.
beni alkolik ve sabahlara kdar dışarda bar pavyon gezmekle itham etmiş bir tane fotoğrafım yok (yalan olduğu için tabiki) bir tane harcamam yok max ayda bir kız arkadaşımla kahve içmeye gitmişim onu göstermiş.
Benim meselemde davayı açan taraf ben olduğum için o da kendini savunma ihtiyacı hissediyor bunu anlayabiliyorum ama çok özgüvenli ve baskın karakter olduğu için avukatıma da bunu yansıttı avukat çekindi, bir de eşim arayıp bağırmış çağırmış filan başıma bela olur diye korkuyor olarak anlıyorum benavukat çok önemli bence adliyeye gidip bütün o ortamla uğraşmamak bile değer. evet değiştirmelisiniz bence. bi tanıdık avukatı yüzünden haklıyken haksız konuma düştü adam hiç ilgilenmedi bilgilendirmedi ve dava sonuçlandı elinde her türlü delil varken hakettiğinin binde birini alamadı. bu erkekler neden böyle anlamıyorum gerçekten nasıl bu kadar küçülebiliyorlar.
Bence nafaka almalı , adamın fiziksel ve psikolojik şiddetinin bir cezası olmalı , yazık değil mi kadına , ne hayallerle evlenmişti ?Anlam veremiyorum yani adam çok kötü Ama parası mi iyi ?
Bu nafaka derdiniz açıkçası hic hoş durmuyor . Her kadın kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli bence.
Bence insanın eli kolu tutuyor ise almamalı çocuk dışında.Bence nafaka almalı , adamın fiziksel ve psikolojik şiddetinin bir cezası olmalı , yazık değil mi kadına , ne hayallerle evlenmişti ?
Icinize sinmedi ise avukatinizi degistirebilirsiniz. Simdiki avukatiniz ile sozlesme yaptiniz mi?Merhaba bir şey sorabilir miyim ben de boşanma aşamasındayım ancak avukatım iyi değil eşim de afedersiniz psikopat olduğu için ondan çekiniyor, başka bir avukat ile görüştüm eşim ile baş edebilecek potansiyelde ancak diğer avukata göre ücreti biraz fazla. Kararsız kaldım o avukata geçmeli miyim? Bana faydası olur mu, yani şu anki avukatım ile devam mı etsem. Avukatım biz ondan bir şey alamayız şeklinde bir duruma girdi karşı taraf da bastırıyor
Zaten kötü olduğu için onun parasını harcamak daha zevkli gelir bence, iyi birisi olsa, hayat görüş farklılığı vs yüzünden ayrılmak zorunda kalsalar , o insanı mağdur etmemek için iyi niyetli olursun , ince davranır ,dostane şekilde ayrılırsın nafaka almadan...Güzel bir intikam olur bence nafaka , öylelerine az bile...alsın nafakayı , o parayla gitsin Maldivlere , çatır çatır yesinBence insanın eli kolu tutuyor ise almamalı çocuk dışında.
Ayrıca madem adam o kadar kötü parasını alıp harcamayı nasıl kendine yedirir insan
ay nasıl avukat bu da millet mafyalara karşı davalara bakıyor değiştirinn kesin bence. hangi şehirdesiniz bu arada?Benim meselemde davayı açan taraf ben olduğum için o da kendini savunma ihtiyacı hissediyor bunu anlayabiliyorum ama çok özgüvenli ve baskın karakter olduğu için avukatıma da bunu yansıttı avukat çekindi, bir de eşim arayıp bağırmış çağırmış filan başıma bela olur diye korkuyor olarak anlıyorum ben
inanın çok yaptım herşeyi denedim onun olmamı istediği gibi de oldum onu da denedim ailemle görüşmedim kendimi sadece iki kişilik dünyamıza kapattım yok asla düzelmiyor hatta ben boyun eğdikçe daha da sertleşti herşey eşim sıkıntılı bir birey bir noktada kesin patlayacak bu durumu. ben beni sevdiğine bile inanmıyorum bence onunki takıntıydı bana karşı.Önceki konularınıza baktım da ne kadar zor zamanlar geçirmişsiniz , babanız ve abinizle cinsel ilişkiniz olduğu iftirası, gecelikle yarıçıplak yalın ayak sokağa atması...sizi demekki hiç sevmemiş rol yapmış ama neden , kimse boşanmak için evlenmez ...Söylediklerinize inanıyorum tüm içtenliğimle ama merak ediyorum evlenmeden önce çok farklıydı 180 derece değişti demişsiniz , sizin peki hatalarınız ne oldu bu evlilikte , öz eleştiri hiç yaptınız mı ?
bunun parayla alakası yok biz nişanlandığımızdan beri her ihtiyacımıza ailem koştu bir günden bir güne birşey yapmadı çalışmadığım dönem bir ihtiyacım olduğunda banane ailen alsın dedi ailem aldı evin kirası faturalar vb. giderleri ikiye böldü çalışmadığım halde benden talep etti evden attı ev benim diyip ben çok uzun süre ailemden harçlık aldım evliliğim içinde çalışmaya başladıktan sonra maaşım yatar yatmaz elimden aldı bana aylık 100-200 lira gibi komik rakamlar ya bıraktı ya bırakmadı . ben babamın bana aldığı arabayı kullanamadım kendisine araba alana kadar ( dövüp bileziklerimi alıp aldı onu da) ve sonra sen para için benlesin dedi şimdi bende evliyken kıskandı benden çektirdi bana şimdi boşanınca o parayı versin de görelim diye inat ettim yoksa ben de biliyorum ondan gelen hiçbirşeyin fayda etmeyeceğini ki aman aman birşey de vermez mahkeme sinekte küçüktür ama mide bulandırır hesabı 1 lira bile olsa her ay bana verecek olması düşüncesi onu delirtir.Anlam veremiyorum yani adam çok kötü Ama parası mi iyi ?
Bu nafaka derdiniz açıkçası hic hoş durmuyor . Her kadın kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli bence.
ben yine ona gel anlaşmalı boşanalım bişey istemiyorum dedim gitti dünya kadar rezilliğin içine soktu beni. beni o kudurttu. inanın biz kardeşlerimle o kadar merhametli yetiştirildik ki kimseye zarar gelsin istemedim. şuan ortak konutta oturmak benim hakkım olmasına karşın ev sahibi madur olmasın diye (eşim kirayı ödemeyeceğim demiş kadına ama beni evden de çıkartamıyor yasal olarak..9 evden çıkmayı kabul ettim takdir edersiniz ki taşınmak ta masraflı bir iş. ama beni kudurtsun diye elinden geleni yapmaya devam ediyor. umarım sonunda veryansın etmem.Zaten kötü olduğu için onun parasını harcamak daha zevkli gelir bence, iyi birisi olsa, hayat görüş farklılığı vs yüzünden ayrılmak zorunda kalsalar , o insanı mağdur etmemek için iyi niyetli olursun , ince davranır ,dostane şekilde ayrılırsın nafaka almadan...Güzel bir intikam olur bence nafaka , öylelerine az bile...alsın nafakayı , o parayla gitsin Maldivlere , çatır çatır yesin