boşanma aşamaları

Hayırlısı olur inş. Dediğim gibi tazminat olabilir ancak çalışan kişiye çocuk yoksa nafakayı hiç duymadım

Çalışan kişiler nafaka alamıyor diye biliyorum ondan sordum tedbir nafakası demişsiniz ya. Allah yardımcınız olsun. İnsan ne hayallerle kuruyor o yuvaları. Umarım hayatınız yoluna girer bir an önce
Nafaka alamiyor diye birsey yok. Genelde oyle biliniyor ama. Duruma bagli.

Rabbim yardımcın olsun. Ferah kapılar açsın INSAALLAH. Öncelikle bir hukukçu olarak şunu söylemek istedim. Avukatınız gerçekten bilgili ve tecrübeliymis. Yolunuz açık olsun

Konu sahibi bunu yasayan ilk degilsin inan. Evlilikler guzel baslar ancak hicbir ayrilik guzel bitmez. Davalara yazilan dilekcelerde de davayi kazanmak icin karsi taraf cirkinlesebilir, iftiralar atabilir, avukatlar soyle de yazalim diye akil verebilir, yalanci sahitlikler olabiliyor....Hatta ve hatta davanin son asamalarinda karsi taraf bakti ki kaybedecek gelip " pismanim, sensiz yapamiyorum, seni cok seviyorum" diyip davayi dusurebilir. Sonrasinda da dava dustukten bir kac sonra da tekrar yuzustu birakabilir. Bunlar hep yasaniyor. Malesef bu surec sıkıntıli bir surec. Keske karsi taraf olayi hic cirkinlestirmeyip anlasalim deseydi. Sıkintılı surec yasadim biliyorum ama sonrasi cok huzur verici. Siz arkaniza yaslanip herseyi avukatiniza birakirsaniz bu surecte daha az yipranirsiniz. Gecmis olsun..

Rabbim yardımcın olsun. Ferah kapılar açsın INSAALLAH. Öncelikle bir hukukçu olarak şunu söylemek istedim. Avukatınız gerçekten bilgili ve tecrübeliymis. Yolunuz açık olsun
çok sağolun avukatım sağolsun destek oluyor kendisi de böyle birinden boşanmış empati yapıyor yardımcı oluyor. inşallah bundan sonra da durumlar istediğimiz gibi gelişir. yakinen görüştüğümüz arkadaşlarımız benim lehime şahitlik yapacaklar eşimin iftiralarının gerçeklerle uzaktan yakından alakası yok zaten allah ıslah etsin şu durumlar biraz yoluna girdiğinde kendisine iftiralarından dolayı da dava açacağım toplum önünde beni itibarsızlaştırması bi derece sonunda hapis cezası alabileceğim iftiralar attı bu çok ağır gencecik kendi halinde bir insanım durduk yere sicilimi karalaması allah korusun sabıkam olması hiç hoş değil.

allah herkesin karşısına hakettiğini çıkartsın diyorum bu saatten sonra. eşime de annesine de en iyi ders o olur.

inşallah alabilirim
Cocuk yok bildigim kadariyla ve calisiyorsun. Alamayabilirsin de bilemem. Tedbir nafakasi verilip verilmeyecegi bir sonraki durusmada belli olur. Tedbir nafakasi davalar bitene kadar verilen nafakadir. Genelde 200 tl falan. Dava bittikren sonra tedbir nafakasi kaldirilip yoksulluk nafakasi baglanir. Cocuk varsa da cocuk icin istirak nafakasi. Yoksulluk nafakasi da genelde 500 tl falan.
Yukaridaki linki okuyabilirsin..

Ben de boşanma aşamasındayim. Benimki de davada neler dedi. Takmayın ispat edemez zaten.

yaaa bu erkekler neden böyle aklım almıyor utanmıyorlar mı karılarına yalan yanlış iftira atmaya çok ayıp.. hakim ne diyor beyanlarına eşinizin ?
Hakimler bir şey demiyor. Bir iddia ortaya atarsa ispat etmek zorunda. Ispat edilemeyen iftiraları dikkate almıyor. Boşanmada suclu olan erkekler bunu ispat etmek zorunda

Hakimler bir şey demiyor. Bir iddia ortaya atarsa ispat etmek zorunda. Ispat edilemeyen iftiraları dikkate almıyor. Boşanmada suclu olan erkekler bunu ispat etmek zorunda
bi arkadaşta boşanıyor onun eşi de aynı hakim eşine kızıyormuş yalan söylediği için zaman zaman. kaçıncı duruşman görüldü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…