boşanma aşamaları

eğer kesin kararlıysanız boşanmakta ve eşinizin canınıza herhangi bir zarar kastı varsa en sağlıklısı bu ne yazık ki. benim süreçlerim çok karmaşık geçiyor zira eşim de ciddi saldırıyor bana şuan ama kanuni olarak gelmeye hakkı olmayacakları için gelmezler bilense dahi eve gelemeyeceği için sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun ne zaman bu kadar kötü oldu bu kocalar bu açgözlülük nedir çok duydum böyle boşanınca çirkinleşen mal kaçıran kredi çektiren benim de başıma geldi

Boşanma cesareti gösterdiğinz için tebrik ediyorum sizi.
Ülkemizin kanayan yarası , dayak şiddet aldatma hakarete maruz kalıp evliliğe devam etmek...

Çok geçmiş olsun ne zaman bu kadar kötü oldu bu kocalar bu açgözlülük nedir çok duydum böyle boşanınca çirkinleşen mal kaçıran kredi çektiren benim de başıma geldi
insan başına gelenlere mi yansın yoksa gerçek yüzünü görüp bunca sene bu insanla mı beraber misin diye mi yansın karıştırıyor. insan utanıyor gerçekten bu insanı mı eş diye seçmişim diye.

Geçmiş olsun. Aynı durumdayız. Evlenmeden kör kütk aşık olan adam evlenince bana dış kaşının mandalı muamelesi yaptı. Yok saydı. Umarım yaktıkları yerden yanarlar. Bende boşanıyorum.

Son gelişme nedir merak ettim

Son gelişme nedir merak ettim
merhabalar. bir süredir giremiyordum foruma. dava tarihimiz belli oldu eşim kirayı ödemediği için evi kapatmak durumunda kaldım bu süreçte boşanmam bahane gösterilerek işten çıkartıldığım için eşyaları depoya alıp teyzemin yanına taşınmak durumunda kaldım iş bakıyorum ama bu kararı verdiğim için her gün biraz daha iyi ki diyorum bunca zaman çektiğim için pişmanım keşke daha önce ayrılsaymışım.

Senin pasaportunu ne halt yemeye almış; ne utanmaz gurursuz adamlar var şu hayatta ya
dimi çantalarımı ıvır zıvırı niye aldın be adam üstüne üstlük bir de götürdüğü kendi eşyalarını mahkemeye ben almadım deyip benden istiyor böyle şey ne gördüm ne duydum

Eviniz kira miydi eşinizi evden nasıl uzaklastirdiniz şiddet olmadan fiziksel temas olmadan da evden uzaklaştırma alınabiliyor mu.

Bir de son nokta ne oldu sizi artık ayrılmaya iten. Hangi davranışından sonra bitti artık dediniz. Şuan iyiki dediniz mi bir pişmanlık oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…