boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

Zaten bu adamlar da hep ailelerin zoruyla evlenir bu devirde.
Anlaşmalı da olsa boşanmaları nedense tek celsede değil, aylar sürer
Bu arada ne hikmetse boşanan çift , anlaşmalı olarak aynı evde kalırlar.
Bu arada eminim karısıyla da kardeş kardeş ev arkadaşı modunda takılıyorlardır.
Bu devirde kanmayın artık bunlara yaaa
Bekar erkek mi kalmadı anlamadım.

Son düzenleme:
Ben erkeklerin bu zorla evlendirilme olayını hiç anlamadım anlayamayacağım da.
Hani erkek arkadaşın demiş ya,kağıdı elime almadan hiçbir adım atmayacağım.Evet keşke boşanma kağıdını eline almadan,adım atıp seninle duygusal birşeyler yaşamayıp,sana sözler vaatler vermeyip,işi ailelere duyurmaya kadar getirmeseydi.Her ne kadar boşanma kararında senin etkin olmasa da,ilşiki yaşadığın için varlığın boşanma sürecini tetikler.Anladığım kadarıyla çekişmeli boşanma.İlk celse de boşanılmadığına ve HALA AYNI EVDE!!!!!!! yaşadığına göre.Yani ortada şöyle bir durum var.Bir karısı var.Belki aynı yatağı paylaşmıyorlar ama aynı evi paylaşıyorlar.Kadının yaptığını yiyyor,yıkadığını giyiyor ama boşanma davaları sürüyor ve kendi soyadlarını öyle veya böyle taşıyan bir gelinleri varken ailesi seni de kabul ediyor.Hem de birzamanlar zorla evlendiren aile.Karısının ne yerine konduğu,nasıl bir aşağılamayla karşı karşıya olduğu durumu düşünmek bile istemiyorum.Acaba sevgilin,karısı nasılsa boşanıyorum diye bir erkekle ilişki yaşasaydı ne düşünürdü.Her boşanma davasında,sonu olarak aile terapisine gidip davadan vazgeçen çiftler varken,senin bu boşanma sürecindeki varlığın sevgilinin doğru karar vermesini engelleyecektir.Sonuçta öyle veya böyle bir kadının kocası.Adam zaten boşanma sürecinin sıkıntısını yaşıyor,evde neyle nelerle karşı karşıya kalıyor ailesine eşinin ailesine etrafına laf anblatmak zorunda kalıyor belki de...sen kalkmış boşanmayı bile beklemeden aşk yaşayayım sevgililer gibi el elegöz göze olma derdindesin.Adam boşansa bile bir nefes alsın.Bi beyni boşalsın.Bir ilişkiden çık öbürüne gir.Yeniden evlen yeni sorumluluk....Diyorsun ki,baştan biliyordu böyle kabul etti.Sen baştan biliyordun ve kabul etmişsin.Şimdi de beklemesini bilmelisin.

kk'nın zeki kadınları en güzel tespitleri yapıp söylemişler zaten.
1-madem anlaşmalı neden uzadı?
2-madem boşanıyorlar neden hala aynı evdeler?
3-hiç o kadının tarafından bu süreci dinledin mi(ki zaten bunu yapamazsın)?belki de o boşanmak istemiyor.
4-bence acele etmişsin.o ayrılmadan resmen boşanmadan ilişkiye başlamamalıydın.
5-onun durumunu biliyordun,beklentilerin bu duruma göre yüksek.eğer gerçekten seviyorsan bu süreçte ona destek olup onu anlayabilirdin.
6-ve neden zorla evlendirilmiş,bıçak mı dayamışlar?nasıl bir aile bu?adam çok pasif karakterli mi?

Son düzenleme:
3-hiç o kadının tarafından bu süreci dinledin mi(ki zaten bunu yapamazsın)?belki de o boşanmak istemiyor.
5-onun durumunu biliyordun,beklentilerin bu duruma göre yüksek.eğer gerçekten seviyorsan bu süreçte ona destek olup onu anlayabilirdin.
6-ve neden zorla evlendirilmiş,bıçak mı dayamışlar?nasıl bir aile bu?adam çok pasif karakterli mi?

Sanırım yeterli cevap .

ailesi güya zorla evlendirmişler ama daha boşanmadan da bu ilişkiyi onaylamışlar
nası bi çelişki anlamadım
ben olsam böyle bi aileye gelin gitmek istemem
bugün o kadına yapılan saygısızlık yarın konu sahibine de yapılır

Ortada yanlış giden bir şeyler olduğu kesin ve bu yanlış önce ailelerden kaynaklanıyor. Anladığım kadarıyla ikinizin ailesi de bu durumu biliyor. Tavır baştan konmalıydı, boşanma arifesinde birine aşık olunabilir ben bunda bir sorun görmüyorum ama siz bunu ilişki haline getirirken ailelerin frene basması gerekirdi. Bunu kimse yapmamış, erkek arkadaşın yapmış. Şu durumda beklemekten başka çaren yok, yaşayacak göreceksin ne olduğunu. Ancak buradaki tüm arkadaşların yazdığı gibi riskli bir durum içindesin çünkü karşı tarafta neler olduğunu asla bilemezsin. Ancak yerinde olsam ailesine karşı hep tedbirli olurdum; gelin kötü olabilir, anlaşmazlık olabilir ancak gelinin arkasından çevrilen bu işler ailenin çok sağlam bir yapıda olmadığının göstergesi bu arada senin ailende de bu konuyla ilgili sorunlar var.

Boşanma gerçekleşmeden yapılan tüm bu davranışlar çok da etik değil ve buna normalmiş gibi yaklaşan iki ailede bence hatalı. Bu işte yalnızsın gibi görünüyor, kendini kolla, kimsenin seni kandırmasına ve kullanmasına izin verme. Bir müddet sessizliğini ve mesafeni koru bakalım neler olacak

bu arada onların ayrılma sebepleri tam olarak ne ve ne kadar süre evli kalmışlar boşanma davası ne zaman açılmış

çünkü diğer konularınıza baktım da iki yıl süren ciddi bir ilişkim var diyosunuz
bu durum iki yıldır devam mı ediyo yani

Son düzenleme:
Canim bak burasi turkiye.bir turk kadini kolay kolay bosanmaya yanasmaz.ben su yasima kadar bunu gordum.zaten anlasmali olsa tek celsede biterdi cocukta yokmus ortada.erkek arkadasin sonucta onun yaninda kadin ugrastiriyor belli yarin obur gun hamile kalir ki kalmaya calisiyordur eminim kadinlar cok sever dogurup kocayi eve baglama takdigini .neyse sen uzulursun sonunda.ondan ayrilmayi kafaya koysa ayni evde kalmazdi.bu kadar saf olma

allahım sen böyle fırsatcılardan koruya
zorlamı evlenmis çok komik bence simdi nasıl bosanıyor
o kadının yerinde siz olsanız acaba sizin gibiler için ne dersiniz
o iki insan beraber olmus yuva kurmus böyle bir kutsal müesese için ,,,böyle fırsatçı olmanız aman allahım dedirtti bana allah korusun valla

en yakınımdan biri boşandı sizin dediğiniz gibi asla olmadı

anlaşmalı oldu tamam ayrılıyoruz dedikleri an evleri ayırdılar aynı evde kalmaları tuaf geldi bana

fazla sürmeden ilk mahkemede boşandılar hiç zorluk çekilmedi bu dediğim insanların çocuklarıda vardı.öyle aylarca sürmedi yani

siz o erkek arkadaşım dediğiniz insanla birdaha konusun bence

allahım sen böyle fırsatcılardan koruya
zorlamı evlenmis çok komik bence simdi nasıl bosanıyor
o kadının yerinde siz olsanız acaba sizin gibiler için ne dersiniz
o iki insan beraber olmus yuva kurmus böyle bir kutsal müesese için ,,,böyle fırsatçı olmanız aman allahım dedirtti bana allah korusun valla

Bir dakika bir dakika .burda kiz firsatci ama adam melek mi.adam iki kadini birden kandiriyor hem evdkini hemde bu bayani .

şimcik..
anlaşmalı boşanma davası açıldıysa dava açıldıktan sonra yakın bir güne tarih verilir (hatta aynı gün bile olabilir)
tek celsede boşanma olur biter
yani öyle ilk duruşma görüldü 2. bekleniyo falan olmaz.. anlaşmalı boşanma tek celsede biter
ve dolayısıyla eşle aynı evde yaşama gibi bi zorunluluğu da olamaz sevgilinin

bile bile lades demişsin adam boşanma arifesınde sonucta kolay değil hepte aıle zoruyla evlenırler zaten .. senı sevdıgını hıssedemedım anlattıklarından nıtekım sende mutsuzsun , bı cesaret bıtır bence daha mutlu olursun bı sure snra

Bi nevi teselli ettiniz yani onu :19: Sizin başınıza gelseydi ne olurdu acaba aynı şey. Ne bekliyodunuz ki sonuçta adam boşanma stresinde siz neden yıprandınız. :40: Başka insan yokmuydu. Ayrıca zorla evlilik olmaz. Ailesi zoruyla evlendi madem o zorlayan aile ndn sizi kabul etti. Üzgünüm yardımcı olamıycam size. :44:

Hep zaten aile zoruyla evlenir böyleleri!

başka türlü nasıl kandırsın diğerini hemen de inanır karşı taraf allah aşkına bu devirde arrtık aile zoruyla evlenen mi kalmış bide dikkatimi çekti diyorki konu sahibi kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı artık ne kadar uğraştıysa nihayet başlayabildi bu aşk yazık o kızcağıza hemde çok yazıkkk..

Sizinle sorunları olunca da başkasında teselli aramaz umarım

Arkadaşların sevgililerinden evlenme teklifi almış, sen almamışsın, şuanda almaman gayet doğal değil mi? Evli adamdan evlilik teklifi alınır mı?

Madem aileleriniz biliyor, evli olan sevgilinin de dediği gibi eline o kağıdı almasını bekle, belki o zaman daha farklı olur size karşı.

Haaa bana kalırsa eline o kağıdı alır almazda evlenmeye kalkışma, biraz zaman tanı, sence hemen evlenmek ne kadar sağlıklı olur?

evet doğru hemen evlenmek doğru bir karar olmaz teşekkür ederim yardımın için.....

zaten boşanma davası açılmış o evde kalmalarına ne gerk var ki konuş o evden ayrılsın. kafası karışmış olabilir nasıl tahammül edebiliyosun ki dert konusuna gelince de tabiki bütün dertlerini dinlemek zorundasın bunu seve seve yapıyo olman gerekli ama bir an önce konuşmalısın dava 3-5 sene sürdü diyelim o hep orda mı olucak :26:
evler ayrı olduğunda hakim sorun çıkarabilir diye avukatlar o şekilde istediler şuan zaten ayrı evdeler ama o süreler falan katlanması zordu yıprattı tabi beni.bende böyle bir ilişki istemezdim ama oldu işte

Back
X