tabiki canım herşeyi biliyorlar ama buralarda kadın dediğin ne olursa olsun boşanmaz ölür gene boşanmaz"arkamda kimsem yok daha aile büyükleri bilmiyorlar öğrenseler taşlarlar beni"
derken sizin aileniz esinizin kumar oynadigini ve dolandirildigini kredi cekip parayi kaptirdigini bilmiyorlar mi ?
Vega hadi bu cinsellik sorununu geçelim, ama bu kumar sizi helak eder.yapmaz dediler gayet net
dolandırmışlar canım bunu adamın biri yakınlık kurmuş borcum bitti ev aldım karıma araba aldım oynayanlar çok zengin ve oyun bilmiyorlar alırsın fln demiş bu salağı tufaya düşürüp senet imzalatıp soğüşlemişlerVega hadi bu cinsellik sorununu geçelim, ama bu kumar sizi helak eder.
Maddi manada dibe düşeceğiniz ihtimali bir yana, o yapmaz dedikleri şeyi net olarak yapar.
Bir erkeğin ağzından duydum bunu ben, kumarın sonu bu direkt canım.
tabiki canım herşeyi biliyorlar ama buralarda kadın dediğin ne olursa olsun boşanmaz ölür gene boşanmaz
normalde işten eve evden işe bir adam bu da daha zengin oluruz karıma daha iyi bir araba alırım diye düşünmüş aklı sıraVega hadi bu cinsellik sorununu geçelim, ama bu kumar sizi helak eder.
Maddi manada dibe düşeceğiniz ihtimali bir yana, o yapmaz dedikleri şeyi net olarak yapar.
Bir erkeğin ağzından duydum bunu ben, kumarın sonu bu direkt canım.
yapmaz dediler gayet net
Tamam canım, hadi bir seferlik hata diyelim...dolandırmışlar canım bunu adamın biri yakınlık kurmuş borcum bitti ev aldım karıma araba aldım oynayanlar çok zengin ve oyun bilmiyorlar alırsın fln demiş bu salağı tufaya düşürüp senet imzalatıp soğüşlemişler
kayınpeder boşanma tek tüm borçlar benim boynumun borcu diyor hatta oğlanın adına hesap açmışlar para yatıyor devamlı daha önce olmamış yukarda yorumda yazdım nasıl başladığınıAnladim tamam aileler yuva yikikmasin diye ugrasiyor erkek tarafi sucunu bildiginden sizinkilerde klasik "dul kadin"" olmayasiniz diye ama , esinizin size karsi bir yaklasimi varmi ? kim garanti ediyor bugun barissaniz kocanizin 1 ay asonra geri ayni bataga saplanmayacagini ? Diger sorunlarinizdan haberim yok ama kumar yeterince buyuk bir sorun zaten.
aynen öyle görünce sinirlerim boşalıyorTamam canım, hadi bir seferlik hata diyelim...
Ama ötekisi çok kötü ya. Ya bu, bu çok iğrenç ama. Nasıl içine sinecek de kocam diyeceksin ki? O aşık olduğun adam değil ki.
Şöyle dağ gibi, yenilmez, yıkılmaz bir adam böyle bir karaktersizliğin sonucunda solucan kadar olur insanın gözünde. Ve bunun tamiri olmaz. Gözden düşen bir daha göze giremez ki...
amin canım ya bi kere hata yapmış hatalar insanlara mahsusumuşyapmaz dediler mii .
Herkes aynı lafı söyleyerek sindirmeye çalışıyor birilerini.Şiddet eğilimi var diyosun,o yapmaz,aldatır diyosun o yapmaz.Ya hu yapanları görüyoruzzzzzz ,onlar nasıl yapmış.Off of.Kurtulman için ben bile ,seni tanımadığım halde dua ettim ,eski konularını okuyordum.Allah yardımcın olsun arkadaşım.
birleşsek bile evde it yerine koymam ki hergun kıymet koparEvliligine son bir sana versen? Biliyorum yasadiklarin kolay degil ama en azindan cocugun icin. Bir acigini daha yakalarsan o zaman kesin bosanma davasi acarsin. Simdi bosansan hayat senin icin daha zor olucak cunku kendi ailenin destegi yok.
annem de çok çekti babamdan hala da çekiyor off offBüyükler olur böyle şeyler dediklerine göre yaşamışlar herhalde 4 duvar arasında böyle şeyler. Kadınlarımız her şeye eyvallah diyor.
ah ah ben maalesef bu cehennmendeyimAllah sana sabır direnecekte güç versin..
senin konularında genelde söyliycek söz bulamıyorum..
içim sıkışıyor resmen.
hergün kavga olacaksa cocugun o evde ne olur :/birleşsek bile evde it yerine koymam ki hergun kıymet kopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?