Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmış çocuklu adama aşık oldum ne yapacağım aşırı kararsızım bana yardımcı olur musunuz?
- Konu Sahibi banudogan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2009
- 6.115
- 6.538
- 773
- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.748
- 548
Boşanmış, çocuklu adamlardan uzak durun , burdaki konuları iyi okuyun ...Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
- 8 Mart 2019
- 6.883
- 32.419
- 548
- 39
32 yaşında evlendim, asıl bu yaslarda daha seçici olmak gerekiyor, her detayı ince ince düşünerek hareket etmeliyiz. Üstelik basinizdan bir evlilik geçmiş, tecrübelisiniz.
Şahsen çocuklu adamla evliliklere karşıyım, çok zor çünkü. Ikinizinde çocuğu olsa o zaman yorumum farklı olurdu.
Ayrıca o arkadaşınızla görüşmeyi azaltın ya da tamamen kesin, belli ki oldukça vizyonsuz birisi.
Şahsen çocuklu adamla evliliklere karşıyım, çok zor çünkü. Ikinizinde çocuğu olsa o zaman yorumum farklı olurdu.
Ayrıca o arkadaşınızla görüşmeyi azaltın ya da tamamen kesin, belli ki oldukça vizyonsuz birisi.
- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.160
- 448
- 34
Daha 29 yaşında dul olmayo kafanıza takıyorsanız ileride bu çocuk işini çok kafanıza takarsınız.Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Yok o anlamda soylemedım yanı görücü çokluğu degıl derdım ,yanı demek ıstıyorumki karşıma bır sürü kısmı çıktı ama hıcbırıne bırsey hıssedemedım.ılk defa bırıne gönlüm ısındı ama oda çocuklu çıktı ne yapacağım bilmiyorumArkadaşınız 2025'te değil ortaçağda yaşıyor sanırım. Bir de bana şu kadar bu kadar görücü geldi olayını bırakın. Hangi devirdeyiz Allah aşkına görücü nedir. Siz evlenmekle kafayı bozduğunuz için insanlar sizinle öyle konuşuyor
- 18 Şubat 2018
- 12.150
- 2
- 54.438
- 598
- 44
- 29 Mayıs 2021
- 13.484
- 87.464
- 548
- 36
Arkadaşın terbiyesizlik etmiş.Ne hadsiz insanlar var ya.Aksine belli bir yaştan sonra seçici oluyorsun.45 yaşında evlendim iki yıllık evliyim.Daha aklı başında karar vererek evlendim.(Eşimi çok da seviyorum)Konunuza gelince benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği. iki çocuğu var ama çocuklar yetişkin.Çocuklarından dolayı hiçbir problem yaşamadım.Çocuklarına iyi bir baba bana da iyi bir eş.Çocuklu insanlardan uzak dur denmiş yorumlarda.Önyargı diyorum ben sadece.Sen kendine bak onun sana hissettirdikleri önemli.İyice tanımaya çalış önyargısız
- 16 Temmuz 2023
- 1.799
- 4.599
- 53
Öncelikle dulsun hâlâ koca mi seçiyorsun diyen ifriti hayatınızdan derhal çıkarın. Böyle arkadaş olmaz olsun. Düşman bile böyle şeyler söylemez. Sevgilinizi tanımaya devam edin, kızıyla iletişimine dikkat edin. Ama hayatınız boyunca kızı yanınıza gelecek ona bakım konusunda yardım etmeniz gereken zamanlar olabilir, belki de babası haftasonlari kızını yanında isteyecek. İlerde ne olur belli olmaz. Burda birkaç konu okumuştum mesela bir kadın biz evlendik eski eşi çocuğu bize daha fazla göndermeye başladı yazmıştı. Sizi korkutmak gibi olmasın ama 1 çocuğunuz varmış gibi düşünün eğer evlenirseniz. Sevgiliniz yeniden çocuk istiyor mu siz istiyor musunuz? Mutlaka evlilikten beklentinizi net olarak paylaşın. Dengeyi kurmak sevgilinize bağlıBen 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.774
- 1.423
- 60
Çocuklu boşanmış erkeklerle evlilik nerden baksanız zorlar,evladı varmış onun sorumluluğu da var.Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
İstediği kadar annede kalsın size gelecek aynı evde belkide hiç beklenmeyen davranışlarda da bulunabilir,çocukların iç dünyasını anlamak zordur.
- 6 Mart 2024
- 2.290
- 2.146
- 48
Kıymet bilen adam candır, çocuklu diye öcü değil düşünmeniz gereken çocuklu bir hayata hazır mısınız ? Çocuk şimdi annesinde ama eşinizin ona zaman ve maddi olanak ayırması gerek, sorumlulukları var, günün birinde sizinle yaşamakta isteyebilir. Tatillerde ya da hafta sonu çocuk yanınızda olacak bunları düşünün. Ben bir değil iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerim evlenmek için , kendinizi doğru tartmanız lazım hepsi buBen 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum