Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşanmış bir erkek ile hiç evlenmemiş bir kız...
- Konu Sahibi yasmn_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 63
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
artık buna dikkat eden kalmadı , çünkü türkiye de maalesef evlenen her 6 çiftten biri boşanıyor.
benim etrafımda çok arkadaşım var boşanmış adamla evlenen. hatta çocuğu olanlarla bile evlenen var.
bir de boşanmış olmak kötü biri olmak değil.
boşandığı eşiyle anlaşamayan adam seninle çok iyi anlaşabilir.
adam ya da kadın eşi pislik içinde geziyorsa, üstüne değer vermiyorsa sırf boşanmamak için evli mi kalsın?
ama tabii ki iç yüzünü bilemeyiz.
boşanma nedeni önemli ancak, şu da var ki boşanma aşamasında çiftler birbirine çok fazla iftira atıyor o nedenle hiç olmayan birşeyi de boşanma nedeneni gibi sunabilir karşı taraf buna da dikkat edilmeli diyorum.
benim etrafımda çok arkadaşım var boşanmış adamla evlenen. hatta çocuğu olanlarla bile evlenen var.
bir de boşanmış olmak kötü biri olmak değil.
boşandığı eşiyle anlaşamayan adam seninle çok iyi anlaşabilir.
adam ya da kadın eşi pislik içinde geziyorsa, üstüne değer vermiyorsa sırf boşanmamak için evli mi kalsın?
ama tabii ki iç yüzünü bilemeyiz.
boşanma nedeni önemli ancak, şu da var ki boşanma aşamasında çiftler birbirine çok fazla iftira atıyor o nedenle hiç olmayan birşeyi de boşanma nedeneni gibi sunabilir karşı taraf buna da dikkat edilmeli diyorum.
- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz
- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
ben şahsen neden boşandıgını önemserdim
ben de bunu çok merak ediyorum arkadaşa sordum ama tabiki özel hayat olduğu için bilmiyor.
sırf boşanmış olması onu kötü veya eksik biri yapmaz. bir şans verin.
teşekkür ederim.boşanmış olmak kimseyi kötü ya da eksik yapmaz bunu asla düşünmedim. sadece korkuyorum nedenini bilmediğim için.
Ben olsam tanışmam. Ne gerek var. Şans eseri tanışmış olsanız ya da zaten arkadaş olup sonra hoşlansanız tamam da ilişki niyeti ile bekar olsam tanışmam yani. İlk heyecanları birlikte yaşamak isterim.
teşekkür ederim.haklısınız bunu da düşünüyorum. ama bekar erkekleri de tanıdım içleri geçmişti beni hayattan soğutacaktı kimisi. düşüneceğim bakalım.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.331
- 798
bahsettigin sahis adina konusamam tabiki ama şoyle bi gercek var.. bi kadin kolay almaz bosanma kararini.. genelde gozlemledigim de (istisnalar elbette ki var) genelde erkek ve erkek ailesinden cikiyor sorunlar..Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?
o yuzden; bosanmis olmasi degil de bosanma nedeni onemli..
- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- 17 Mart 2015
- 151
- 81
- 18
- 33