• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış bir erkek ile hiç evlenmemiş bir kız...

Kafa yapısı,karakter uyuştuktan sevgi saygı olduktan sonra hiç problem olmaz,hele aşık olursanız ki inşallah olur,o zaman ilk defa tadıyomuş gibi olur merak etme :21::21::21:

ben de bu şekilde düşünüyorum. hiç bir kadın yuvasını sudan bir sebepten dağıtmaz. o sebepten ben çok sıcak bakmazdım. ama yine de tanışın tabi.
ben de bosandim.. dusunuyorum da, hele bizim ulkemiz gibi hala bosanma konusunun normallesemedigi (normallessin derken, mecbur kalan insanlara kotu bakilmamasi) bir yerde, tak etmese bosanmaz bi kadin..
gorussun evet ama iyice bi arastirsin derim..

Bence eski eşini bulup ona sorun zira kendisini haklı görecektir bu boşanma mevzusunda , kadın hep haksızdır ,ama adamı adam etmekte yıllarını alıyor bazısı uğraşamam deyip adamdan boşanıyor

Sorun olmamasi gerek.
Ilk evlilikte mutlulugu bulamamis olmasi, bir daha mutlulugu haketmiyor anlaminami gelmesi gerek?

Ama sahsen sebebini baya dikiklerdim.
Srf ondan degil, etrafindaki kisilerdende ogrenmek isterdim bosanma sebebini

Sans verin,taniyin.İki insanin karakteri uymaz,anlasamazlar ve ayrilabilirler.kizlarinda yazdigi gibi ayrilma nedeni aldatma ve siddet degilse neden olmasin.Diger onemli bir nokta da aileniz bu duruma karsi cikacak ve size engel olacaksa hic girismeyin.
İlk heyecanlari birlikte yasamak onemli diyen arkaslar olmus ama bazi insanlar evlenene kadar birçok seyi onceden tecrube etmis oluyor.Bir tek imza, gelinlik,damatlik giymek ve dugun yapma heyecani ise benimle yasayacagi, bunun benim icin pek de kiymeti yok. İnsan olması, ahlak sahibi olmasi ve saygili olmasi onemli olmali.

Olur hicte sorun olmaz hatta o adam daha iyi kiymet bilir belki. Ama ogrenmeni gereken bir kac sey var.
1. Ne kadar olmus ayrilali
2. Neden ayrilmis.
Egerki kotu bir aliskanlik yuzunden falan ayrilmissa bosver.
Egerki yeni ayrilmissada bosver.
Hatta eski esinin suanki durumunuda ogren.

Bence eski eşini bulup ona sorun zira kendisini haklı görecektir bu boşanma mevzusunda , kadın hep haksızdır ,ama adamı adam etmekte yıllarını alıyor bazısı uğraşamam deyip adamdan boşanıyor
kadin duzelmeyecegini anladigi an pes ediyor.. yani benim oyle oldu.. oncesinde bi umut duzelir dusuncesiyle senelerce cabalayanlar var.. şu var ki, insanlar degismiyor..

Yine genellemeler başlamış. Tak etmediği halde boşanan bir sürü kadın var. Artık sevmiyordur boşanır, şımarıktır boşanır,canı ister boşanır, adam terkeder boşanır. İlla şiddetli geçimsizlik olması gerekmiyor günümüzde boşanmak için. Ki öyle bile olsa biriyle geçinemeyen bir insan bir başkasıyla çok mutlu olabilir. Frekans meselesi tamamen. Hemen boşanan erkek kötüdür mitini yapıştırmayın şuraya.

Yine genellemeler başlamış. Tak etmediği halde boşanan bir sürü kadın var. Artık sevmiyordur boşanır, şımarıktır boşanır,canı ister boşanır, adam terkeder boşanır. İlla şiddetli geçimsizlik olması gerekmiyor günümüzde boşanmak için. Ki öyle bile olsa biriyle geçinemeyen bir insan bir başkasıyla çok mutlu olabilir. Frekans meselesi tamamen. Hemen boşanan erkek kötüdür mitini yapıştırmayın şuraya.
evet, simarik kaprisli veya baska bi karakterdir, herkese gore degisir haliyle bosanma sebepleri.. dedigin gibi, sevmiyodur veya adam birakmistir.. bir de adam komplekslidir, sana uymaz, ama baska biri ile cok da guzel uyusabilir.. bunlar bence de boyle..
sanirim genelleme sundan dolayi; bosanma hala cok ama cok olaganustu algilaniyor toplumda.. buna ragmen kadinin bosanma karari alabilmesi, sebeplerinin guclu oldugu yargisi uyandiriyor.. ve bosanmalarin geneline bakildiginda (gercekten) erkek ve erkek tarafinin becerileri (!) evliligi rezil bi hale getiriyor..
kesinlikle hakli olup bosanmak zorunda kalan, masum erkekler de var..
ama genel tabloya bakinca, bosanmayi isteyen taraf kadinsa, simarik kaprisli sorunlu biri de degilse, diyorsun ki, illa ki bsy var bu iste..
konu sahibi bunlari simdi bilemez tabiki.. o yuzden sans verip enine boyuna analiz etmeli.. tabi bu bosanmamis bi erkekle gorusse de boyle olmali..

Olur hicte sorun olmaz hatta o adam daha iyi kiymet bilir belki. Ama ogrenmeni gereken bir kac sey var.
1. Ne kadar olmus ayrilali
2. Neden ayrilmis.
Egerki kotu bir aliskanlik yuzunden falan ayrilmissa bosver.
Egerki yeni ayrilmissada bosver.
Hatta eski esinin suanki durumunuda ogren.

bunlar bilmek istediğim şeyler. görüşürsek zamanla öğrenirim.

Burda bir adam ben boşanmış bir bayanla görüşsem mi diye sorsa ne derdiniz merak ettim :KK14:

sadece bana mı yoksa tüm yorumculara mı sordunuz bilmiyorum ama ben küçük bir açıklama yapayım.bu da şimdilik benim derdim. böyle bir durumda olumlu olumsuz yaşanabileceklere dair arkadaşlardan fikir almak istedim. haliyle konu başlığında da konumun içeriğini belirttim.

Bosanma nedeni cok ama cok onemli.. ztn bosanmalarin cogu erkeklerden ve ailelerinden kaynaklaniyor.. ben olsam onun bosanma dilekcesini okurdum.. yada davada kusurlu omu degilmi ogrenirdim.. benim arkadasim bosanmis bir adamla evlendi evlilikleri bir yil surdu ve bosandilar.. adam ve ailesi ilk kiza yasattiklarinin aynisini arkadasimada yasattilar (siddet, hakaret, tehdit vs vs ).. kiz bosandiktan sonra " evlendikten sonra anladim bosanmis bir adamla evlenmenin ne oldugunu.. megerse ilk karisinda hata yokmus dedi " .. UZAK DURUN DERIM BEN..

Bosanma nedeni cok ama cok onemli.. ztn bosanmalarin cogu erkeklerden ve ailelerinden kaynaklaniyor.. ben olsam onun bosanma dilekcesini okurdum.. yada davada kusurlu omu degilmi ogrenirdim.. benim arkadasim bosanmis bir adamla evlendi evlilikleri bir yil surdu ve bosandilar.. adam ve ailesi ilk kiza yasattiklarinin aynisini arkadasimada yasattilar (siddet, hakaret, tehdit vs vs ).. kiz bosandiktan sonra " evlendikten sonra anladim bosanmis bir adamla evlenmenin ne oldugunu.. megerse ilk karisinda hata yokmus dedi " .. UZAK DURUN DERIM BEN..
insanlar degismiyor canim cunku.. dusunuyorum, eski esimin nisanlandigini filan duysam, kiza uzulurum.. onlarin nasil insanlar olduklarini, asla degismeyeceklerini cok iyi gorduk cunku..
bi kere ikinciye insan gbi davranacak kadar akli olan, ilkine de onca seyi yasatmaz.. 'ay ilkinde kotu biriydim de artk cok iyi bi insan oldum' diye bi dunya yok..

insanlar degismiyor canim cunku.. dusunuyorum, eski esimin nisanlandigini filan duysam, kiza uzulurum.. onlarin nasil insanlar olduklarini, asla degismeyeceklerini cok iyi gorduk cunku..
bi kere ikinciye insan gbi davranacak kadar akli olan, ilkine de onca seyi yasatmaz.. 'ay ilkinde kotu biriydim de artk cok iyi bi insan oldum' diye bi dunya yok..
Sana harfiyen katiliyorum.. evet bende tam senin gibi dusunuyorum eski esim ce ailesiyle ilgili.. kotu insanlar degisirmi degismez tabikide.. bosanmis bir erkek daha cok sorun teskil eder.. cunku bosanmalarin cogu erkek ve aileden kaynaklaniyor .. konu sahibi arkadasimizin dikkatli olmasi sart..

Sana harfiyen katiliyorum.. evet bende tam senin gibi dusunuyorum eski esim ce ailesiyle ilgili.. kotu insanlar degisirmi degismez tabikide.. bosanmis bir erkek daha cok sorun teskil eder.. cunku bosanmalarin cogu erkek ve aileden kaynaklaniyor .. konu sahibi arkadasimizin dikkatli olmasi sart..
oyle kadinlar var ki, adamin hayatini burnundan getirebiliyor.. Allah ondan da korusun.. bizim bahsettigimiz genel durum.. yani bu boyle.. istisnalar olsa da..
onyargili olmasin konu sahibi..
biz bosanma ile ilgili gorus bildiriyoruz yalnizca.. bahsettigi sahsin yasadiklarini bilemeyiz..

Back
X