• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış bir erkek ile hiç evlenmemiş bir kız...

Boşanmış olması kötü insan olduğu anlamına gelmiyor ki. Boşanmış insanlarda elbette daha önce evlenmemiş kişilerle evlilik yapabilir. Devir değişiyor artık. Ama şahsen ben boşanmış bir insanla yapamazdım. Daha önce karı-koca hayatı yaşamış, aynı evi paylaşmış, düğün dernek gibi heycanları yaşamış biriyle yapamazdım, ilk heycanları beraber yaşamak isterdim. Bu gibi şeyler sizin için sorun değilse elbette tanıyın, siz karar verin ;)

Bunu siz kafanizda etiketlemissiniz..bosanmakla Ne ilgisi var..kafalar bir olsun..sen bekarsin bekar birini bulunca kafan uyusmadiktan sonra daha mi mutlu olucaksin?

Arkadaşlar bugün buluştuk. bir ara yalnız kaldık ve bazı şeyleri sordum.

Evliliği 5.5 yıl sürmüş boşanalı 1 yıl olmuş. öncesinde flört dönemleri varmış yani aşk evliliği yapmış. eski eşi özel sektör de çalışıyormuş bu ise devlette . bir türlü uyumu yakalayamadık evliliğimizde. yürütemedik dedi tam açıklamadı. düzene girer diye beklemişler ama düzene girmemiş dolayısıyla çocuk da düşünmemişler anlaşmalı boşanmışlar. içime sinmedi bayanlar. baya olumlu heyecanlı gitmiştim ama heyecanım kalmadı.

Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?
benımde esımın ıkıncı evlılıgı cocuguda var. cocuk yoksa hıc sıkıntı yok bence. cocugun varlıgını kabul etmek, ona alısmak, kendınızı ona alıstırmak bır surec...

tabıkıde bosanma nedenıde onemlı ama bence cokta kurcalamayın, hayatınızda hıc mı sevgılınız olmadı olaya o gozle bakın.. sevdınız yada sevdıgınızı sandınız, bır yerde duygular bıttı-fıkır anlaşmazlıkları basladı- yada bırbırınızın farklı yonlerını gordunuz ve kafanıza yatmadı bırseyler ve ayrıldınız. evlılıkte boyle bırsey..

ekstrası maddı sorumluluk-evın sorumlulugu kı yalnız yasıyorsanız bunlarla zaten bekarkende bas edıyordunuz.

bırde evlılıkte olay 2 kısı olmaktan cıkıyor, aıleler ve cevrenın de etkısı oluyor ama ıstemezsenız kımseyı mudahıl etmezsınız bu da sıze kalmıs..
yanı kısacası korkulacak bırsey yok. sevgı ve saygı varsa hersey guzel olacaktır...

Back
X