• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış bir erkek ile hiç evlenmemiş bir kız...

bahsettigin sahis adina konusamam tabiki ama şoyle bi gercek var.. bi kadin kolay almaz bosanma kararini.. genelde gozlemledigim de (istisnalar elbette ki var) genelde erkek ve erkek ailesinden cikiyor sorunlar..
o yuzden; bosanmis olmasi degil de bosanma nedeni onemli..

ben de bu şekilde düşünüyorum. hiç bir kadın yuvasını sudan bir sebepten dağıtmaz. o sebepten ben çok sıcak bakmazdım. ama yine de tanışın tabi.

Ben de tanşmazdım şahsen.. 30 yaşındayım aman evleneyim de ne olursa olsun moduyla gidiyorsan hele hiiççç gerek yok..bekle derim..

evleneyim de ne olursa olsun demedim hiçbir zaman. öyle desem şimdiye kadar evlenirdim herhangi birisiyle. bir yanım değerlendirmek istiyor , bir yanım da amaaaan ne gerek var diyor.

Bir kere ayrılmak nedir tatmış 2.sinde dikkatli olacağını düsünüyorum başka bir açıdan bakmak istedm

bunu ben de düşündüm.

seviyorsan sorun olmaz.

tanışır görüşür de belli aşamaya gelip seversem sorun olmaz elbet. evlilikle ilgili en çok istediğim şey sevmek ve de sevilmek yoksa evlilik çok zor bir şey

Tanisip kim oldugunu biraz anlamaya calismakta ne zarar varki? Hemen kapilmaktanmi korkuyorsun? Ailenin tepkisindenmi yoksa? Annene bir gun laf arasinda fikir danis, bi arkadasin evlenmis bosanmis biriyle tanisacagini, bunun hakkinda senden fikir istedigini ama ne diyecegini bilemedigini soyle mesela. Bak bakalim ne diyecek?
Onun cocugu yokmus, bu demek oluyor ki farkli sorumluluklari yok. Sadece talihsiz bir evlilik gecirmis olmasi seni korkutmasin. Hersey kader kismet zaten, hakkinizda hayirlisi ; )

kesinliklehiç bir problem olmaz.çocuğu da yok.eski sevgilisi gibi düşün bence artıları daha fazla.mutlaka çok değer verir ve daha fazla dikkat eder böyle tanıdığım var öyle de mutlular ki,yeter ki ima ile bile olsa başına kakma . olgunlugu olur,ve heyecan olmaz deme daha da olur mutsuz bir evlilikten sonra...

Herkes bir degil ama ne sebeple bosanmis olursa olsun o yollardan heveslerden gecmis biri sizinle ayni duygu ve heyecanlari yasamasi zor
Karsi komsum ayni sekilde bosanmis ve 10 yas buyuk biriyle ailesi onay vermemesine ragmen evlenmis 2 cocuklari var su anda surekli ben nasil bu hataya düstüm diyor asiri pisman
Aynilarini yasarsiniz demiyorum ama hic evlenmemis birini tercih etseniz daha iyi olur Rabbim iyilerle karsilastirsin gonlunuze gore versin

evleneyim de ne olursa olsun demedim hiçbir zaman. öyle desem şimdiye kadar evlenirdim herhangi birisiyle. bir yanım değerlendirmek istiyor , bir yanım da amaaaan ne gerek var diyor.

bunu ben de düşündüm.

tanışır görüşür de belli aşamaya gelip seversem sorun olmaz elbet. evlilikle ilgili en çok istediğim şey sevmek ve de sevilmek yoksa evlilik çok zor bir şey

o zaman tanışıp görüşmeden daha, olumsuz düşüncelerin zihnine girmesine izin verme.;) olumsuz düşüncelerden önce karşındakine şans ver bence.:) muhtemel ablan olacak yaştayımdır. bir abla tavsiyesi sana.

Bosanmis olmasi neden sorun olsunki , sonucta yillarca sevgiliside olabilirde ne fark ederki ozaman ha bosanmis ha yillarca iliskisi olmus ..
Sorun olmaz ..

Tanisip kim oldugunu biraz anlamaya calismakta ne zarar varki? Hemen kapilmaktanmi korkuyorsun? Ailenin tepkisindenmi yoksa? Annene bir gun laf arasinda fikir danis, bi arkadasin evlenmis bosanmis biriyle tanisacagini, bunun hakkinda senden fikir istedigini ama ne diyecegini bilemedigini soyle mesela. Bak bakalim ne diyecek?
Onun cocugu yokmus, bu demek oluyor ki farkli sorumluluklari yok. Sadece talihsiz bir evlilik gecirmis olmasi seni korkutmasin. Hersey kader kismet zaten, hakkinizda hayirlisi ; )
teşekkür ederim. evet ailemin tepkisi olumsuz olabilir. annemin ağzını arıycam artık bakalım.

o zaman tanışıp görüşmeden daha, olumsuz düşüncelerin zihnine girmesine izin verme.:KK66: olumsuz düşüncelerden önce karşındakine şans ver bence.:) muhtemel ablan olacak yaştayımdır. bir abla tavsiyesi sana.
teşekkür ederim olumsuz düşünmek istemiyorum.

Bosanmis olmasi neden sorun olsunki , sonucta yillarca sevgiliside olabilirde ne fark ederki ozaman ha bosanmis ha yillarca iliskisi olmus ..
Sorun olmaz ..
hiç evlenmemiş ama evliden fazla yaşamış erkekler de var. resmen yaşadı diye mi kabahatli olsun bu erkek. çok haklısınız.

Boşanmış bir erkekle evlenmezdim. Hele sizin gibi aracı birinin tanıştırmasına zaten yanaşmazdım. O boşanma nedeni beni rahatsız ederdi. Acaba huyu suyu nasıl ki boşanmış der dururdum. Adama sorsam, dediğine güvenmezdim. Falan filan.

Anlaşılan siz tanışmak istemişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Belki tesadufdur ama cevremdeki 2. Evliligini yapan herkes cok mutlu oldu. Dedigim gibi tamamen tesaduf olabilir, ama en yakin arkadasim, amcam, kuzenim gibi ornekler var.
bunlar gercekten kotu eslere denk gelmis oldugu icin 2. Eslerini yere goge sigdiramayan tipler (mesela kuzenim karisindan ayrildiginda ikinci evliligini yapacagi kiz icin "eve geldigimde bana guleryuz gostersin yeter ben ona kul kole olurum, ayaklarini operim, x in suratsizligindan dunyam cehenneme donmustu" diyordu, cidden de oyle oldu, simdiki esinin gozunun icine bakiyor)
O yuzdrn ben olsam onyargisiz degerlendirirdim.

Boşanmış bir erkekle evlenmezdim. Hele sizin gibi aracı birinin tanıştırmasına zaten yanaşmazdım. O boşanma nedeni beni rahatsız ederdi. Acaba huyu suyu nasıl ki boşanmış der dururdum. Adama sorsam, dediğine güvenmezdim. Falan filan.

Anlaşılan siz tanışmak istemişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
görüşme konusunda karar vermedim kafam karışık sizlere de danışmak istedim.. geçen hafta bir festivalde epey zaman yan yanaydık. o gün beni görmüş ben de sima olarak biliyordum zaten. tanışmadık. evlilik mevzusu ve bunun için benimle tanışma isteği dün söylendi.

Genel konuşuyorum,boşanmış biri olunca ön yargılı yaklaşıyorsunuz sonra boşanınca kendinizi kötü hissediyorsunuz. Neden aynı heycanları tekrar yaşanmasın ki? İkinci çocuğunuz olunca heycanlanmayacak mısınız?

Benim erkek arkadasimda bosanmis bit yildan fazladir birlikteyiz Ben 29 yasindayim o 40. Simdiye kadar bi sikinti yasamadik. Ciddi dusunuyoruz. Insansa karakterliyse bunu sorun yapma relax ol.

bir de,iyi biri olsa eşi birakmazdi sözüne asla katılmam.eski kadınlar için geçerli o.etrafınız da yokmu geçimsiz kadınlar,kaprisli,ufak şeyden terk eden idare etmeyen kan kusturan o yüzden hiç bir kadınyuvasini dagitmaz sözü çok yanlış,şahsi fikrim

Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?

Nerelisiniz?

Back
X