- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.570
- 40
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Tabiki biliyorduk.Bizi yediğini biz biliyorduk ama.
Haklısın hatip gururumu hiçe saydım defalarca ben sırf böyle olsun o istesin diye.. ailem bu duruma süreç sancılı geçmezse bende daha çabuk toparlanacağım için üzülmezler çokBiliyordun zaten. Hepsini biliyordun. Peşimi bırakmaz dediğin adam bırak işi bitinceyi, işi bitmese bile arkana düşmeye zahmet etmeyecekti biliyordun. Şimdi annen baban üzülmeyecek mi? Kendini en sonunda zorla kapının önüne attırdın buna daha çok üzülecekler. Zamanında gururunla burnunu dikip gitmek vardı.
Adam üremek için bile layık görmedi,onun için hizmetciden farksızdı şimdi gider evlenir çocuk yapar acı ama gerçek...Çocuk bile yapmadı adam, sanki yapsa o bakacaktı. Salar Kiraz'ın başına, çeker giderdi. Onu bile yapmadı.
Teşekkür ederimÇok söylendi etti hiç ders almadınız. Olacağı bu idi. Çok güzel size tane tane anlatan bir sürü üye oldu.
Empati yapacak bir şey yok siz görmemek için çok at gözlüğü taktınız. Hakkınızda hayırlısı olsun
Gördün mi şimdi Anyayı Konya'yı?Haklısın hatip gururumu hiçe saydım defalarca ben sırf böyle olsun o istesin diye.. ailem bu duruma süreç sancılı geçmezse bende daha çabuk toparlanacağım için üzülmezler çok
Çok mutlu olsun, zerre kıskancım yok. Bende onu sevmiyorum öyle ama bilmiyorum onca sene geçti sonuçta kötü hissediyorum şu an sadeceAdam üremek için bile layık görmedi,onun için hizmetciden farksızdı şimdi gider evlenir çocuk yapar acı ama gerçek...
Gerçekten saflıkta nirvana adam işi gorulurken niye boşasin??? Tek derdi bedava işçiydi ,dükkan gitti iş bitti....Ben hep o beni boşasın istedim bunun için dua ettim. Böyle olursa beni rahatsız etmez ve boşanma süreci kolay geçer diye düşündüm. Ama ciddi ciddi konuşunca tuhaf hissettim şimdi
Ben böyle olmasını istedim biliyorsunuz sizler şahitsinz.. ama amaaa böyle de kolay olmuyormuşGördün mi şimdi Anyayı Konya'yı?
İşte sadece böyle düşünüyor olmasını konduramadım hiçGerçekten saflıkta nirvana adam işi gorulurken niye boşasin??? Tek derdi bedava işçiydi ,dükkan gitti iş bitti....
Hayır hayıır hala böyle düşünüyorum ama kolay değilmiş yine de işte tuhafım böyle çokTabiki biliyorduk.
Öyle ikna olmuş ki bizi yediğine.
Ayna tutayım dedim.
Bir de ne zaman bosanacaksin diyenlere gevrek gevrek ah keşke boşanmak istese diyordu, aha adam geldi.
Bosan bakalım şimdi.
O yüzden mi çocuk yapalım diye tutturdun bi ara, sanki çok harika evliliğiniz varmış gibi? Adam ayağını bağlatmadı çocukla, helal olsun nasıl tuttu tohumunu.Ben böyle olmasını istedim biliyorsunuz sizler şahitsinz.. ama amaaa böyle de kolay olmuyormuş
Ah ahhh kadın olmak çok zor çok. Keşke bu kadar ince düşünüyor olmasamSürekli blöf yapıyordunuz, bir kıymetim olur sandınız ama adamın işi bitince sizi boşayacağını defalarca söyledik. Adam elektrik süpürgesi bile almıyordu ne de olsa boşanacağız diye. Peşimi bırakmaz boşanırsak dediğiniz adamın hali bu. Kendinizi kandırıp durdunuz. Ne sigorta ne üç kuruş paranız var. Adam sizi kullanıp bıraktı resmen. Ama siz verdiniz bu fırsatı.
Sevdıgıne o degıl siz kendı kendinizi ikna etmıssınızBilmiyorum şaşırıyorum yine de bi şekilde sevdiğine ikna etmişti beni.
Sunu bıde ablam anlasaydı.Peşimi bırakmaz boşanırsak dediğiniz adamın hali bu. Kendinizi kandırıp durdunuz.
Neyi konduramadın yaaa???sende bir tuhaflık sezip buraya konu açtın seni öyle tanıdık sen yazdın biz anlattık aç gözünü dedik ,adam senin gözünün içine baka baka aldattı,hastalandin umursamadı,aileni dinliyorsun bırakır gidersin tüm iş başına kalır diye hemen iki yağladı hemen kandın . Senin kandirilmaya gönlün vardı,bilerek isteyerek kendini kullandirdin şimdi oturup ağlamaİşte sadece böyle düşünüyor olmasını konduramadım hiç
Bi şey soracağım. Sence bu kadar anlaşmalı boşanmak mümkün mü ? Bu süreç gerçekten sancısız geçer mi bu durumda?O yüzden mi çocuk yapalım diye tutturdun bi ara, sanki çok harika evliliğiniz varmış gibi? Adam ayağını bağlatmadı çocukla, helal olsun nasıl tuttu tohumunu.
Hala aynı terane.Ben hep o beni boşasın istedim bunun için dua ettim. Böyle olursa beni rahatsız etmez ve boşanma süreci kolay geçer diye düşündüm. Ama ciddi ciddi konuşunca tuhaf hissettim şimdi
Biz çok dedik adamin umrunda değilsin diye,illa kendini kandırmak adamı birakmsmak için bahane üretti.Sonucta biz haklı çıktıkSunu bıde ablam anlasaydı.
Vurur beni
Öldürür beni
Peşimı bırakmaz
Adı gbı bılıyor halbukı bu adam kımseyı vurmaz yasamayı seksi kadınları Cok sevıyor, baglar mı kendını dort duvar arasına.
Kendıne yalan soyluyor herkes