Boşanıyoruz

Anneniz babanızdan boşandı mı? Huzursuz bir ortamda büyüdüm demişsiniz ondan sorayım dedm. Pdr mezunu iseniz mutlaka iş bulursunuz. Üstelik en büyük iyiliği de kendinize yapmış olursunuz. Şiddet başkadır. Bugün yastık kalkar yarın el. Babam annemi de bizi de döverdi. Azarlardı. Aşağılardı. Düşünüyorum da bir çocuk için bu dünyadaki en büyük hayal kırıklığı en çok güvenmesi Gereken insanın aslında en kötü insana dönüşmesi. Ne büyük bir hayal kırıklığı. Ya da annesini öyle ağlarken görmek ne büyük hayal kırıklığı. O yüzden Evladınız için en iyisini seçtiğinize inanıyorum. Bir evlat annesini asla ağlarken görmemeli. Onun en büyük kahramanı da öyle ağlarsa evlat ne yapsın o yaşında. Umarım hep mutlu olursunuz. Bazı babalar olmasa olur.

Ufacık meseleyi birbirinizi fitilleyip kocaman etmişsiniz. Belli ki bunalmışsınız ikinizde ve bu şekilde çıktı. İkinizdede hatalar var. Hergun hazırladığın kahvaltıyı kavga edince rutini bozmak bana yanlış geliyor. Adam demiş ki gene beni açlıkla mı terbiye edeceksin ? Demekki bunu hep yapıyorsun. Kocanın üzerine yürümesi kafama yastıkla vurması çok çok ayıp. Diyorum ya ikinizde hatalısınız. Çünkü buradaki konuşmalarınız bile kin ve nefret dolu. O andada böyle konuştunuz belli ki ve kavgayı karşılıklı ateşlediniz. Evliliğinizi hemen yıkmayın bence biraz daha düşünüp gerekirse bir terapiste gidip yardım alıp kurtarmayı deneyin. Mutluluklar

Boşandı. Annem ve kardeşlerim birlikte yaşıyor. Çok teşekkür ederim.

Ben yerinizde olsam asla evden giden taraf olmazdım. Bir de rahatımı mı bozacağım onun için? Kendisi gitsin vs çocuğunun ihtiyaçlarını karşılasın, siz de eğer bulunduğunuz yerden taşınmak isterseniz sonra taşınırsınız bu süreçte bir de taşınma derdiyle mi uğraşacaksınız.

Canım benim, bu hayatta her şey insan için, başa gelen çekilir, alışıyor insan. Bildiğim bir şey var ki bu kadar anlaşamadığın kişiyle olmak zorunda değilsin, kırıldığında gönül almayacaksa zıtlaşacaksa niye eşimiz olsun ki ? Pdr mezunuymuşsun, aklın fikrin var yaralarında zamanla geçecek kendine gelecek hayatını kuracak önüne bakacaksın, allah yardımcın olsun.
Suçluluk meselesine gelince burada kimisi seni suçlar kimisi onu, ama bence eşin suçlu gönül almak çok basit bişey sen karısısın onun istese orta yolu bulur..

Biz buna açlıkla terbiye etmek demiyoruz. Herkesin eli var ayağı var. Kendi kahvaltısını niye hazırlamıyor adam. Rutin bozulabilir. Bir sabah uyandığımızda canımız kahvaltı hazırlamak istemeyebilir, çok yorgunuzdur, mutsuzuzdur hatta saçımızın dibi ağrıyrodur. Bir sabah kahvaltı yok diye ben niye yiyeceğim diye saygısızlık yapmak yerine bu kadın bebeğe bakıyor bir kere de ben kahvaltı hazırlayım demek zor mu? Yastıkla vurmak mı lazım? Boğazına yapışmış. Boğadabilrdi. O zaman da rutini bozmak olmaz diyecek miydiniz? Kadın o evin kölesi değil. Kahvaltıyı da hep hazır etmek zorunda değil.

Aynen hep ruh hastası anası böyle alıltırmış. Kadını görseniz 60 ına gelmiş ama oğluna böyle tepsilerle tribe girip hizmet ediyor. Böyle ruh hastalarının beş para etmez oğulları yüzünden de olan çocuklara oluyor.

Öncelikle geçmiş olsun, meslektaş sayılırız. Benim bilgime göre bir şiddet varsa onun devamı da gelir. Artarak gelir. Bu sebeple haklısınız. Bende fevri davrandığınızı düşünüyorum belki fazla tepki verdiğiniz zamanlar oluyordur ama bunun karşılığı boğazınızın sıkılması değil. Bu kocanızın neler yapabileceğini gösterir bence. Haklısınız, geri adım atmayın. Boşanın. Daha gençsiniz, güzel fırsatlar çıksın karşınıza.

Ayrıca kahvaltı mevzusu da çok komik. Kavga ettiğim adama bir sonraki sabah kahvaltı mı hazırlayacağım daha neler?Bizden bi önceki neslin anneleri bağımlı erkek çocukları yetiştirmişler, biz bağımlı kocalarla uğraşıyoruz sağolsunlar (!)

Kesinlikle öyle. Köle sanıyor herhalde beni nefret ediyorum ondan boşanınca kurban kesicem param olursa o kadar diyorum.

Yine sen bilirsin ama boşanmak o kadar kolay bişey değil canım ayrılınca seni bırakacak mı sonuçta ortada çocuk var ama gözünü de korkut seni kaybetme korkusu her zaman olsun kolay giden birisi olduğunu görsün ve zaten seni istemeseydi virüs şu bu öteki bahane o gün gitmeni isterdi ve gönderirdi. Bence sende de tam bitmiş değil çocuk küçük daha ikinizde yıpranmış olabilirsiniz sen daha anlayışlı ol ve artık kendisi ile ilgilenme kendi kabuğuna çekil bebek ağlıyorsa bile kalk bak deme sen bak yada ağlasın biraz hiç
Bişey olmaz zaten geri susar

Zeze çok üzgünüm olanlar için, sana tavsiyem sadece şu.

Her gün öldürülen kadınlardan biri de sen olma.
Önce kendin için sonra da bebeğin için lütfen boşan.

Bi kaç ay ayrı kalmalısınız biraz düşünün fevri davranmayın mümkünse hiç konuşmayın bu süre içerisinde. Saygı bitmiş ama telafi edilir diye düşünüyorum bunalmışsınız sizde pandemi sürecince çoğu çift bu durumda malesef ...

Siz boşanırsanız ben noliyim buna boşanma sebebi mi diyosun tamamen çocukça hareketler vay o bana bağırdı ben ona küstüm şaka gibisiniz

Siz boşanırsanız ben noliyim buna boşanma sebebi mi diyosun tamamen çocukça hareketler vay o bana bağırdı ben ona küstüm şaka gibisiniz
Dalga mı geciyosunuz kadının boğazına yapışmış?? Ne yaşadınız bilmiyorum ama siz gördüğünüz saygısızlıklara rağmen bosanmiyosaniz eğer herkes saygısızlığı ve şiddeti kabullenmek zorunda mı?

size ne ben fikrimi beyan ettim ve adım gibi biliyorum ki anne evine gidilcek biraz naz biraz söz sonra geri dönülcek kavga daha taze çok büyük konuşmak normal ayrıca kadının eşi kayınvalidesi hakkındaki usşuba bakılırsa ne ekmişse onu biçmiş

Fikrinizi beyan ediyosaniz yoruma da açık olacaksınız kusura bakmayın, yorum istemiyosaniz gunlugunuze yazabilirsiniz fikirlerinizi. Bunun büyük konuşmakla ilgisi yok şiddet affedilmez, affedilmemeli. Konu sahibi şiddet gördükten sonra açmış bu konuyu agresif olması çok normal değil mi, bi de özür dilesin şiddet gördüğü için isterseniz

Erkek erkekliğini kadında kadınlığını bilecek elbetteki şiddet doğru değil ama kadının eşine yaptıkları normal mi hele kayınvalidesi hakkındakiler saygısızlık diz boyu o yüzden bu iş boşanmayla bitmez siz kucağınızda küçük bir çocukla illa boşanırım diyosanız sizin bileceğiniz iş boşanmış ailenin çocuklarıda hep eksik kalıyo evliliği saygı ayakta tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…