Bence eşiniz biraz kontrolcü tavırlarınızdan sıkılmış,bunalmış olacak ki kıyafetini astığında kes lan sesini diye tepki vermiş.Yani tatlı dille söylemediğinizi kontrolcü olduğunuzu düşündüm.Bebeğiniz yanınızda diye kendinizi tutup o an susmanızı çok takdir ettiğimi söylemek istiyorum.O an egonuz için bebeğinizi huzursuz etmemiş fedakarlık yapmışsınız
Yalnız adama hayvan falan diyorsunuz küfür edince de şok oluyorsunuz.Saygı görmek için saygı da göstermeniz lazım.Bu arada bağrış çağırış falan bebeğinizin yanında yapmanız güzel olmamış üzüldüm korkmuştur.Keşke önceden yaptığınız gibi kendinizi tutsaydınız sakince konuşur hallederdiniz.
Evliliğinizde bir problem göremedim.Bebekten sonra siz bunalmışsınız ve streslisiniz.Biraz kendime benzettim sizi.Ama ben tabi böyle saygısızca hayvan falan demiyorum.Ama yorguluğun verdiği stresle ters davranıyorum.He eşim sabırlı olduğu için böyle tepkiler vermiyor ben hemen gönlünü alıyorum.Bu yontulmuş halim.Siz benim ilk hallerim gibisiniz.Fazla gururlu..Yani ben istediğim gibi konuşurum ama o benimle böyle konuşamaz aa nasıl benimle böyle konuşur ya gibi gibi..Bence bu evlilik bitmesin.Siz kendinizi değiştirmeye çalışın.Biraz daha sakin,tatlı dilli..Mesela hayatım biliyorum işe gittin ama ben de inan evde çok yoruldum.Yardımına ihtiyacım var...Canımm biliyorsun bebeğimiz zor uyuyor biraz daha sessiz olabilir misin lütfen..Benimle bu şekilde konuşmana izin vermiyorum birbirimize saygımızı kaybetmeyelim sakinleşince tekrar konuşalım..Özür dilememi istediğine göre kırıldığın şeyler olmuş tam olarak neye kırıldığını söylemek ister misin..Gibi kendinizi daha doğru ifade edebebileceğiniz cümleler kurmayı deneyin.