Boşanıyoruz

Çok severek evlendik ama bitmiş belli ki ikimizde de.

İnanın el kaldırma olmasaydı ve küfür daha ılımlı olurdum ama bu durumda imkanı kalmadı. Bana namussuz ve şerefsiz dedi düşünebiliyor musunuz karısına. Asla böyle iğrenç ağızlı bir insan değildi allahından bulsun.

sizi asla haksız bulmuyorum. sadece bir nokta bana anlamsız geldi.
mesajla konuyu çözmüşsünüz ama eşinizden eve gelince ekstra bir özür, bir adım vs beklemişsiniz.
yani konu çözülmüşse ben olsam bir daha dönüp o konuda hatalıydı diye tepki beklemem. çözüldü der devam ederim.
siz o beklentide olduğunuz için zaten o noktada alev almışsınız.
sonrasındaki davranışlarında zaten külliyen hatalı. babası ise o da uykusuz kalacak ve düşünecek çocuğu.

bir tek bahsettiğim konuda beklentinizi yersiz buldum.

Ben sunu anladimki bu erkekler bir kere bagiriyor ya o an bunlar anlasin diye o ev tekedilecek. Yani kadin terkedecek. Artik agzimi bozacagim cunku cok sinirliyim bunlarin agzina s.ccksn.cunku bu serefrfzler analarinin sirtini sivazlamasina alismis el kizini evde hizmetci olarak goruyorlar. Ama ayni sey bacilarinin basina gelse enisteleri boyle yapsa tas tas ustunde kalmaz. O yuzden sen tavrini koru bosamasan bile bir sure git onun akli basina gelene kadar. Ben artik bunlarin kapida kopek olmasindan yanayim. Bunlar guclu kadin sevmiyor calisan kadin sevmiyor her isini kendi goren kadini ayaklari ustunde duran kadini sevmiyor cunku onlardan daha delikanliyiz.

Kocanızı savunacak değilim ya da bozanın ,bosanmayin gibi bişey söyleyemem sadece sakinlesin. Ben söylemiyorum siz soyluyosunuz salak bile demeyen adam bana bunları yaptı diye. O da ne yaşıyor olursa olsun size öyle davranmamaliydi elbette. Ben sadece zamana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Bu el kaldırma olayı sanırım ilk defa olmuş eğer evliliğin kafanda ve kalbinde tamamen bitmemişse oturup bu konuyu konuşmanızı tavsiye ediyorum asla kabul edilemez olduğunu bir kez daha tekrarlarsa geri dönüşü olmaz adımlar atacağınız net bi şekilde söyleyin 2 tarafta sinirliyken evlilik bitmiş gibi hissedersiniz çok normal bi sakin olun belkide çözebilirsiniz Rabbim yardımcınız olsun

Bence eşiniz biraz kontrolcü tavırlarınızdan sıkılmış,bunalmış olacak ki kıyafetini astığında kes lan sesini diye tepki vermiş.Yani tatlı dille söylemediğinizi kontrolcü olduğunuzu düşündüm.Bebeğiniz yanınızda diye kendinizi tutup o an susmanızı çok takdir ettiğimi söylemek istiyorum.O an egonuz için bebeğinizi huzursuz etmemiş fedakarlık yapmışsınız
Yalnız adama hayvan falan diyorsunuz küfür edince de şok oluyorsunuz.Saygı görmek için saygı da göstermeniz lazım.Bu arada bağrış çağırış falan bebeğinizin yanında yapmanız güzel olmamış üzüldüm korkmuştur.Keşke önceden yaptığınız gibi kendinizi tutsaydınız sakince konuşur hallederdiniz.
Evliliğinizde bir problem göremedim.Bebekten sonra siz bunalmışsınız ve streslisiniz.Biraz kendime benzettim sizi.Ama ben tabi böyle saygısızca hayvan falan demiyorum.Ama yorguluğun verdiği stresle ters davranıyorum.He eşim sabırlı olduğu için böyle tepkiler vermiyor ben hemen gönlünü alıyorum.Bu yontulmuş halim.Siz benim ilk hallerim gibisiniz.Fazla gururlu..Yani ben istediğim gibi konuşurum ama o benimle böyle konuşamaz aa nasıl benimle böyle konuşur ya gibi gibi..Bence bu evlilik bitmesin.Siz kendinizi değiştirmeye çalışın.Biraz daha sakin,tatlı dilli..Mesela hayatım biliyorum işe gittin ama ben de inan evde çok yoruldum.Yardımına ihtiyacım var...Canımm biliyorsun bebeğimiz zor uyuyor biraz daha sessiz olabilir misin lütfen..Benimle bu şekilde konuşmana izin vermiyorum birbirimize saygımızı kaybetmeyelim sakinleşince tekrar konuşalım..Özür dilememi istediğine göre kırıldığın şeyler olmuş tam olarak neye kırıldığını söylemek ister misin..Gibi kendinizi daha doğru ifade edebebileceğiniz cümleler kurmayı deneyin.

Çok üzüldüm malesef evlilikte bazı sınırlar ve perdeler vardır eğer o sınırlar aşılır perdeler yırtılırsa devamı artarak gelir küfürler ve vurmaları kasdediyorum burda artık haklı haksız aramamının be yazıkki faydası yok

Ne güzel yazmışsınız

Saygı görmek için saygı göstermek gerekiyor..

Etki-tepki prensibi hayatın her alanında geçerli :))

Esiniz sanki doldurusa gelmis gibi geldi
Ofkesine yenik dusmus
Kiminle gorusunce hali hareketi degisiyor dikkat ettiniz mi

İnanın onaracak bir şey kalmadı bu evlilikte. Saygı ve tahammül kalmadı daha ne olsun?

Paşa hazretleri istiyorsun ki kendisi iğrenç bir şekilde davransın ben ona yine kahvaltı hazırlayayım. Daha iki gün önce kendisi söyledi annem yüzünden böyle o böyle yetiştirdi diye. Hamileyken böyle değildi evi o temizlerdi bebekten sonra canavar içinden adamın.

Bundan sonra suratını bile görmek istemiyorum onun, değil ki evliliğe devam etmek.

Asla gitmeyin. O pislik gitsin. Bi ahır falan bulsun kendine. Ahır bile çok ona. Yerinizde olsam uzaklaştırma alır evden kovardım. Niye kadın gidiyor ya. Öyle bir dünya yok. Ayrıca sizi tebrik ederim. Dik duruşunuz için. Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim. Aslında gitmeyi ben istiyorum zaten çünkü bu şehirden nefret ediyorum ve aileme ihtiyacım var maddi manevi bu süreçte. Oraya gidip birkaç ay içinde düzen kurmak istiyorum iş bulup. Her şey çok zor geliyor düşününce ama geçecek inşallah, çocuğum için boşanıyorum. Böyle huzursuz bir evde büyümesin yavrum.

Peki bir mesleğiniz var mi? Bütün eşyalarınızı nasıl alacaksınız? Ya sonradan almanıza izin vermezse. Keşke ailenizin aracı olsa her şeyi toplayıp götürseniz.

Çok dolmuşsun canım biraz düşünme payı ver kendine kafanı dinle bir süre

Peki bir mesleğiniz var mi? Bütün eşyalarınızı nasıl alacaksınız? Ya sonradan almanıza izin vermezse. Keşke ailenizin aracı olsa her şeyi toplayıp götürseniz.
Kendi eşyalarımı almama izin verir, mutfak eşyası halı vs evi o düzmüştü genel olarak. Çocuk odası var bebeğimin onu ben almıştım kendi paramla onu götürücem zaten. Ufak bir kamyonet yeter.

Mesleğim var ama hiç çalışmadım. Pdr mezunuyum 25 yaşındayım geç değil çalışırım memlekette bebeğime bakarım annem kardeşlerim yardım eder inşallah. Küçük bir ev tutmayı düşünüyorum işe girip birkaç ay para biriktirip. İnşallah düşündüğüm gibi kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…