Boşanıyoruz

Evet annem de boşandı kardeşlerimle yaşıyorlar. Annem arkamda sağolsun teşekkür ederim.

Çok üzüldüm kuzeninize.

Evet ben de küçüğü büyüğü olmaz derim şiddetin. Eğer el kaldırmasa çocuğum için ılımlı olabilirdim ama o el kaldırarak dönülmez yola soktu her şeyi, geçmiş olsun.

Konunun ortalarına kadar çocuk gündelik hayat pandemi dolayısıyla bunalmışsınız tahammül azalmış diye düşünüyordum ama şiddeti haklı çıkarmaz hiçbiri, doğru bir karar vermişsiniz.

Yalnız evden gitmeyin annenize falan o gitsin siz aynı düzende devam edin evinizde. Asla anlayamadığım bi durum kadınlar nedem evlerini erkeklere bırakıp anne evine döndüktükleri. Bırakın o sürünsün sağda solda.

Çünkü ayrılınca ben bu şehirde kalmam, onun işi falan burada olduğu için burada kalır. Ben ailemin yanına gitmek isterim hem maddi hem manevi destek açısından.

Çünkü ayrılınca ben bu şehirde kalmam, onun işi falan burada olduğu için burada kalır. Ben ailemin yanına gitmek isterim hem maddi hem manevi destek açısından.
E tamam boşanma sürecine kadar kalın en azından. Sonra evinizi taşırsınız.

Kadının boşanma kararı alır almaz anne evine dönmesi erkeklere ödül oluyor bence. Siz de bi sürü zorluk yaşıyacaksınız kendi düzeniniz gibi olmayacak ve pişmanlık hissedeceksiniz hatta. En azından bu süreç sonlanana kadar evinizde kalın.

Tek başıma kalırsam asıl çok kötü olurum. Bebek olmasa neyse ama şimdi bebek de var rahatça dağıtamam. Ben üzgünken bebeğimle ilgilenecek annem, kardeşlerim var orada en azından. Hem bu şehirden nefret ediyorum sırf onun için gelmiştim allahından bulsun.

Kaç yaşındasın

Durduk yere sorun çıkmış gibi..
İletişim diliniz agresifçe, kelimeleriniz ve cümleleriniz bunu söylüyor

Yaşın da küçükmüş...
Dili çok iyi kullanarak karşınızdakini haklıyken bile haksız duruma düşürebilirsiniz.
Biraz siyaset yapabilmekte gizli herşey aslında..
Kendinizi geliştirin.

Boşanacaksan da evini bırakıp gitme, yanına kardeşlerinden biri gelsin, kendi evindeki rahatlığı evlendikten sonra helede çocuk olduktan sonra baba evinde bulamazsın

Tartisma kucuk baslamis büyümüş baya..Iki tarafta stresli bence..Siddetin kucugu buyugu olmaz ancak benim asıl takildigim nokta baska..Sizi kucakta bir bebek ile anne evine yollayan adamla zaten evli kalmayin..Neden siz gidiyorsunuz yav.
? Lutfen konu sahibi siz gitmeyin evden o gitmeli su durumda .

Boşanmak değil de yaptığı şeyden ötürü uzun müddet surundurmek
Aha da bosaniyoruz diye korkutmak
Onu sevmiyormus gibi davranmanız filan lazım
Bugünku öfkenizi taze tutarsanız onu sevmediginize inanacaktir zaten

Bence boşanacak bişey yok
Ama yaptığı hatalarda AZz değil hani...

Birdenbire olmadı dediğim gibi son aylarda çok kavga etmeye başladık ama hiç küfür el kaldırma gibi şeyler olmamıştı. İlk defa bugün oldu.
İlişkinize yatırım yapmayı ihmal etmişsiniz sanki.
Bu sıkılmışlığın tahammülsüzlüklerin altında ilişki ihmali var.

Evlilik 3 unsurdan oluşur; kadın erkek ve evlilik...
Herkes kendine baktığı kadar karşındakine ve evliliğine de bakım yapmalı ki evlilikte sorunlar kolay aşılsın...

Madem sorunu mesaj ile hallettiniz, kurabiye de yaptınız çayın yanına birde sohbeti başlatan olsaydınız keşke...
Zor olanı yapıp olayı çözmüşsünüz ama kıyıda boğulmuşsunuz...

Yani daha öncede böyle tartışmalarınız oluyormuydu acaba adamda seni hiç mi sevmiyor çünkü sevse biraz altan alır. Bide zannımca sende biraz sınırlı birisin gibi geldi.dolaba ceketi aşıyor diye bu kadar bağrışmaz bende olsam kızardım. Bide sizde sevmiyorsunuz gibi anladim

Daha önce de birkaç kere olmuştu böyle büyük kavga ama küfür etmezdi ve el kaldırmazdı. Çocuğu ikimiz de isteyerek yaptık. Evet saygı, tahammül her şey bitti şimdi sıra evlilikte.
İkinizin de birbirinize saygınız kalmamış maalesef saygının bittiği yerde evlilikte bitiyor

Gerçekten hoş olmayan şeyler yasamissiniz ama boşanma kararı bu kadar hızlı alınmaz. Ailenizin evine gidin biraz sakinlesin her iki taraf da biraz iletisimsiz kalsın. Sonra karar verin. Evliliğin çocuktan sonra ilk iki yılı oldukça zorlayıcı geçer. Uykusuzluk , ilgisizlik hayatımıza hızla sirayet eder. Bu zor dönemler geçtikten sonra hayat düzelir. Birbirinizi çok yipratmis ve sayginizi kaybetmissinjz. Ailenize yine de bir süre birşey anlatmamanizi öneririm.

Kendi memleketime döndükten sonra orada ev tutucam. Bu şehirden nefret ediyorum zaten.

Bana küfür etti ve el kaldırdı boşanacak şeyler değil mi bunlar? Allahından bulsun.

İnanın bu adama kurabiye yaptığım için bile pişmanım. Bağırdım diye bunları hak mı ettim? Sinirliyken bağırmak normal bir şey değil mi? Ona göre bağırmak asla olmaması gereken bir şey. Ama belli ki küfür ve el kaldırma serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…