Boşanıyoruz

neden kendinizi kandırıyorsunuz.resmen birbirinizle inatlaşmışsınız.yani sende kocanı kocanda seni seviyor.aslında boşanmak yerine neden mutsuz olduğunuzu ne gibi bir çare bulabileceğinizi konuşsaydınız daha iyi olurdu.bence siz boşanmaktan önce 1 ay ayrı kalın hiç birbirinizi arayıp sormayın.bunu başarabilirseniz sevmiyorsunuzdur ayrılırsınız ama sanmıyorum bence siz sadece boşanmayı bişey sanıyorsunuz.zannediyorsunuz ki hayat bekarken kaldığı yerden devam edecek.iyi düşün kardeşim.

Tebrik ederim sizi aynen oyle yapmis konu sahibi...ve barismislar.

Acikcasi ben sizin bosanmayacaginizi tahmin ediyordum. Bana sorarsaniz gitmekle hata ettiniz. Boyle bir sebeple bosanma lafi acip yeniden baristiginiz icin bundan sonra bosanma lafini ederken 5 kere dusunmeniz gerek. Yoksa disaridan insanlarin iliskinize saygisi kalmayacak. Hem de siz daha buyuk bir sebepten bosanmaya karar verirseniz etrafinizda size inanan ve destekleyen kimse bulmaniz cok zor. Umarim bir daha boyle cocukluklar yapmazsiniz. Omur boyu mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Güzel haber .. hep mutlu olun ..

İlişkiye de girer, sarılır uyur da, yataktan kovar da... Nikahlı kocası değil mi ayol sana ne? Ne kadar ayıp ya utanmıyorsunuz da şunları yazarken.
He sanane bikere sanane avk tımasın. İyi niyetle espir yaptım algılama sorunun var galiba karışmadım karışmadan, haddimize düşmüş?

He sanane bikere sanane avk tımasın. İyi niyetle espir yaptım algılama sorunun var galiba karışmadım karışmadan, haddimize düşmüş?

Düzgün konuşmayı öğren benimle de muhatap olma küfür mü yazdın ne yazdığın da anlaşılmıyor. Kib.

hadi inşallah çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…