- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
- Konu Sahibi ImTheDevil
cok sevindim sizin adiniza , insallah hep boyle mutlu devam eder evliliginiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle erkekler büyük olay olmayınca hatasının farkına varmıyor bunu anladım gerçektenCesaretiniz ve dik durşunuz eşinizin hatalarını anlamasını sağlamış tebrik ederim..bazen silkelemek gerekiyor demekli..
Çok teşekkür ederim umarım böyle devam edercok sevindim sizin adiniza , insallah hep boyle mutlu devam eder evliliginiz
Çok enterasan geldi vede saçma öyle bişey ne gördüm ne duydum önceden hem boşanılm diyoraunz birbirinze sonrda güle oynaya sarılarak uyumak kesin siz ilişkiyede girdinizŞu an gerçekten iyiyim sırtımdan yük indi eşim için de öyle gayet güle oynaya sarılarak uyumaya geçtik o derece diyeyim size
Vallahi çokk güldümmmÇok enterasan geldi vede saçma öyle bişey ne gördüm ne duydum önceden hem boşanılm diyoraunz birbirinze sonrda güle oynaya sarılarak uyumak kesin siz ilişkiyede girdiniz
umarım bundan sonra mutlu olursunuzBiz de buna benzer bi süreç geçirdik eşimle. 4 ay ayrı kaldık. Boşanma davası acildi hatta boşandık da. Sonra ikimiz de derin bir sessizlige ve ıssızlığa gömülduk. Boşanma davası sonuclandiktan sonraki gün yeniden barıştık ve sıfırdan başladık.
Bizim yaşadığımız travmalar çok ağırdı gerçi ama yine de bu ayrılık, kaybetme korkusu , ilişkinin tepetaklak olması falan yeni bir başlangıçtı bizim için.
Evet bende baya güldüm sizin yorumunuza insanların yatak odası dışında uğraşınız olmaması komikVallahi çokk güldümmm
Çok teşekkür ederim gerçekten bana yürekten destek olan kim varsa daha fazlasını bulsunSon durum güncelleme mesajını uzun görünce of çektim, açıkçası korktum.
Ama beklediğimin aksine umduğum bir mesaj oldu, ve o kadar sevindim ki, ohhh be dedim. Bu sizin bağlanma süreciniz olsun. Hep mutlu ve huzurlu kalın. Çok ama çok sevindim❤
Çok teşekkür ederimsizin adınıza çok sevindim , içinizde ferahlamış ilişkinıze evililiğinize en başından baslamanız çok güzel ,
hayatın tadını cıkarın sevgiler
Mesajlarda birbirimize girme nedenimiz eşimin gün aşırı alkol alıp bana saçma mesajlar atmasıydı ve ben böyle serseri hareketlerden hoşlanmıyorum evet boşanma lafı hoş değil umarım bir daha geçmezSevindim. Ama sevgi saygı var deyip de mesajlarla birbirinize girmeniz, uzak durmanız demekki sevginin saygının aslında olmadığını gösteriyor.
Çok çocukça hareketti. Umarım daha iyi olursunuz.
Ve benden size abla tavsiyesi, bir daha boşanma lafını açmayın. Hoş olmuyor.
Mutluluklar diliyorum herşey gönlünce olsun.Herkese merhaba arkadaşlar konuyu okuyan cevap yazan hadsizler hariç herkese çok teşekkür ederim bu sürede mesaj atan hal hatır gelişme soranlara da minnettarım, konuyu açtığım tarihten belli bir süre sonra ablama gittim yaklaşık 1.5 ay kaldım sanırım kurslar aktiviteler iyice bir dinlendim bu sürede eşimle ara ara mesajlaştık naber nasılsın tarzında kendisi hiç arayıp bir ihtiyacın var mı şu bu demedi bu sürede kv ile sık sık konuşmalarımız oldu oda ilişkiye dair değil de günlük konuşmalardı en son mesajlarda eşimle birbirimize girdik ve iki hafta kadar birbirimizi her yerden engelledik hiç konuşmadık beni ayın 20 sinde arayıp gel de boşanma işlerini halledelim dedi soğuk bir konuşma oldu bende ayın 25 inde boşanmak için geldim. Ayrıntı vermedim ama tabi bu aralarda kendini baya saldı sosyal medya açısından.
Eve geldiğimde evi süslenmiş bir şekilde buldum tekrar evlenme teklifi aldım. Mutsuz olmakta hakkım olduğunu gerçekten benimle ilgilenmediğini kabul etti hatamı düzeltmem için son 1 ay şans ver eğer değişmezsem bu sefer kesin bitir dedi. Uzun uzun birbirimizi yokken yaptıklarımızı konuştuk hatalarımızı konuştuk genel manada 25inden sonra bu güne kadar gerçekten çok ilgili davrandı artık karşımda benimle sohbet edebilen mutlu eden biri var hani eşimle her konuştuğumuzda aaa bunun bu konularda da bilgisi fikri varmış diyorum o ilk aynı evde yaşadığım adam oldu tamamen burda destek olan yardımcı olmak için yazan herkese tekrar çok teşekkür ederim.
Çok sevindim. Hep aklımdaydınız. Allah aile huzurunuzu bozmasın, daim etsin inşaallahHerkese merhaba arkadaşlar konuyu okuyan cevap yazan hadsizler hariç herkese çok teşekkür ederim bu sürede mesaj atan hal hatır gelişme soranlara da minnettarım, konuyu açtığım tarihten belli bir süre sonra ablama gittim yaklaşık 1.5 ay kaldım sanırım kurslar aktiviteler iyice bir dinlendim bu sürede eşimle ara ara mesajlaştık naber nasılsın tarzında kendisi hiç arayıp bir ihtiyacın var mı şu bu demedi bu sürede kv ile sık sık konuşmalarımız oldu oda ilişkiye dair değil de günlük konuşmalardı en son mesajlarda eşimle birbirimize girdik ve iki hafta kadar birbirimizi her yerden engelledik hiç konuşmadık beni ayın 20 sinde arayıp gel de boşanma işlerini halledelim dedi soğuk bir konuşma oldu bende ayın 25 inde boşanmak için geldim. Ayrıntı vermedim ama tabi bu aralarda kendini baya saldı sosyal medya açısından.
Eve geldiğimde evi süslenmiş bir şekilde buldum tekrar evlenme teklifi aldım. Mutsuz olmakta hakkım olduğunu gerçekten benimle ilgilenmediğini kabul etti hatamı düzeltmem için son 1 ay şans ver eğer değişmezsem bu sefer kesin bitir dedi. Uzun uzun birbirimizi yokken yaptıklarımızı konuştuk hatalarımızı konuştuk genel manada 25inden sonra bu güne kadar gerçekten çok ilgili davrandı artık karşımda benimle sohbet edebilen mutlu eden biri var hani eşimle her konuştuğumuzda aaa bunun bu konularda da bilgisi fikri varmış diyorum o ilk aynı evde yaşadığım adam oldu tamamen burda destek olan yardımcı olmak için yazan herkese tekrar çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederimMutluluklar diliyorum herşey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim herkes için aynı şeyi diliyorumÇok sevindim. Hep aklımdaydınız. Allah aile huzurunuzu bozmasın, daim etsin inşaallah
Ev isleri filan pek sevilmiyor galiba...çok sağolun
Çok enterasan geldi vede saçma öyle bişey ne gördüm ne duydum önceden hem boşanılm diyoraunz birbirinze sonrda güle oynaya sarılarak uyumak kesin siz ilişkiyede girdiniz