- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız içinöncelikle anlaşmalı boşanamazsınız 1 sene dolmadığı için, çekişmeli olması gerekecek o da uzun bi,r süreç her ne kadar iki taraf da boşanmak istiyor olsa da
en güzeli davayı birinizin açması ve diğer tarafın davayı kabul etmesi
böyle çok daha kısa sürede sonuçlanır
ben sizi anladım, insan hayatı çok değerli, nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamayı seçmeli
yorumların acımasızlığı da üzücü.. insanlar herkes kendisi gibi mutsuz olsun, mutsuz evliliğe mahkum olsun istiyor sanırım
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinEvlilik herkese gore degil, herkesle olacak bir sey de degil. Ben de zor yurutecek birisiyim en buyuk korkum sizin yasadiginiz pismanligi yasamak. Proseduru tam bilmiyorum ama yeni evliliklerde anlasmali bosanma olmuyor sanirim, umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur.
sorun çıkardılar mı diye sormadım zaten ben de.sadece onların ne düşündüğünü merak ettim.hakkınızdaki en hayırlı karar budur umarım.Aileler sorun çıkarmadı mutsuzuz diyoruz ne diyebilirler ki yani
pardon gerçekten iki tarafda diyor ki tamam ayrı durun ama boşanma davası için bekleyin olmuyor diyorsanız yine boşanırsınızsorun çıkardılar mı diye sormadım zaten ben de.sadece onların ne düşündüğünü merak ettim.hakkınızdaki en hayırlı karar budur umarım.
Mantıklı :)pardon gerçekten iki tarafda diyor ki tamam ayrı durun ama boşanma davası için bekleyin olmuyor diyorsanız yine boşanırsınız
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
bence de doğru diyorlar.boşanmak bana kolaya kaçmak gibi geldi sizin evliliğinizde.çünkü şiddet aldatma vs yok.ikiniz de biraz kafanızı dinleyin iyi gelir diye düşünüyorum.pardon gerçekten iki tarafda diyor ki tamam ayrı durun ama boşanma davası için bekleyin olmuyor diyorsanız yine boşanırsınız
53 sayfayı okuyamadım, çok da merak ettim, sizi online görünce de sorayım istedim
sevgi var, saygı var ama olmuyor diyorsunuz ya
aşk ve tutku mu eksik?
ben sevgi ve aşkın farklı şeyler olduğuna inananlardanım da
bana da yetmez mesela sadece sevgi ve saygı
illa aşk olacak, tutku olacak
böyle bir şey mi sizinki de?
Aşk vardı o aşkı imza atınca eşim bitirdi ilk onunla yaşadığım 8 ayda o benim hayatta her şeyi konuşabileceğım biriydi derdimi dinlerdi o bana dert anlatırdı yani hayatı paylaşacağım kişiydi resmen ama nikah oldu farklı eve geldik birden içine kapandı günün nasıl geçti desem normal diyip susan biri oldu ben derdimi anlatamaYacaksam oturup iki çift sohbet edemeyeçeksem bu hayatta hayatım sen anlarsin şunu nasıl yapayım dediğimde bilee sesi çıkmayan biri karşımda olacaksa evli olmanın bir mantığı yok benim içinn ben zaten bu hayatta tek yaşarken de her kararımı alabiliyorum derdimi sıkıntımı kendim çözebiliyorum çalışan biriyim zaten benim hayat arkadaşına ihtiyacım var iyi biri mi evet saygısız mi hayır ama sırf bunun için üzülmeme değmiyor
Herkes yaşadığını bilir ya işte bu yüzden anlatamıyorum ben derdimi belki de iyi gelirbence de doğru diyorlar.boşanmak bana kolaya kaçmak gibi geldi sizin evliliğinizde.çünkü şiddet aldatma vs yok.ikiniz de biraz kafanızı dinleyin iyi gelir diye düşünüyorum.
Haklısınız galiba inşallah hayırlısı olur hakkındaAşk vardı o aşkı imza atınca eşim bitirdi ilk onunla yaşadığım 8 ayda o benim hayatta her şeyi konuşabileceğım biriydi derdimi dinlerdi o bana dert anlatırdı yani hayatı paylaşacağım kişiydi resmen ama nikah oldu farklı eve geldik birden içine kapandı günün nasıl geçti desem normal diyip susan biri oldu ben derdimi anlatamaYacaksam oturup iki çift sohbet edemeyeçeksem bu hayatta hayatım sen anlarsin şunu nasıl yapayım dediğimde bilee sesi çıkmayan biri karşımda olacaksa evli olmanın bir mantığı yok benim içinn ben zaten bu hayatta tek yaşarken de her kararımı alabiliyorum derdimi sıkıntımı kendim çözebiliyorum çalışan biriyim zaten benim hayat arkadaşına ihtiyacım var iyi biri mi evet saygısız mi hayır ama sırf bunun için üzülmeme değmiyor
çok sağolunanladım, haklısınız, Allah hayırlısını versin inşallah
İki üst mesajda açıkladımbende bunu anlamıyorum.
neden evlendiniz, neden ayrılıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?