Boşanıyoruz

Teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için

Evlilik herkese gore degil, herkesle olacak bir sey de degil. Ben de zor yurutecek birisiyim en buyuk korkum sizin yasadiginiz pismanligi yasamak. Proseduru tam bilmiyorum ama yeni evliliklerde anlasmali bosanma olmuyor sanirim, umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Beraber yaşadığınıza göre daha önceden herşeyi tüketmişsiniz hep aşk bittiğinde evliliğide sonlandıracaksınız demek siz aşka aşıksınız sevgi sizin lügatınızda yok

Bence kesinlikle bir sans daha verin. 6 ay cok kisa bir sure hem elle tutulur bir problem de yok. Sanirim evliligi gozunuzde cok buyutmus olmalisiniz. Biraz ayri kalin ozlersiniz bence birbirinizi.

evet yaşlarınızın verdiği enerjiyle evliliğinizi bitirme kararı almışsınız ama şunu bilin ki bundan daha mutlu bir evlilik yok.İhtiraslar ,büyük aşklar,heyecanlar herşeyi evlendiğinde sıradanlığıyla yapıyor finalini.Ama şöyle düşünün bir daha aşk dolu bir evlilik yapmıyacaksınız hepsi yerini sıradanlığa bırakacak nasılsa yine koyun moduna döneceksiniz.Hani devam etse evliliğiniz saçları lüle lüle küçük bir kız cocugu anne dese size içinizi titretse.Ona sarıldıgınız zaman dünyada ki hiçbir kokunun onun kokusundan daha gzel olmadıgını farketseniz.Evliliğinizin aşkınızın dinamiği olsa,pizza yeseniz beaber ,sinemaya gitseniz eşiniz siz ve bebişiniz.

sorun çıkardılar mı diye sormadım zaten ben de.sadece onların ne düşündüğünü merak ettim.hakkınızdaki en hayırlı karar budur umarım.
pardon gerçekten iki tarafda diyor ki tamam ayrı durun ama boşanma davası için bekleyin olmuyor diyorsanız yine boşanırsınız

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

53 sayfayı okuyamadım, çok da merak ettim, sizi online görünce de sorayım istedim
sevgi var, saygı var ama olmuyor diyorsunuz ya
aşk ve tutku mu eksik?
ben sevgi ve aşkın farklı şeyler olduğuna inananlardanım da
bana da yetmez mesela sadece sevgi ve saygı
illa aşk olacak, tutku olacak
böyle bir şey mi sizinki de?

pardon gerçekten iki tarafda diyor ki tamam ayrı durun ama boşanma davası için bekleyin olmuyor diyorsanız yine boşanırsınız
bence de doğru diyorlar.boşanmak bana kolaya kaçmak gibi geldi sizin evliliğinizde.çünkü şiddet aldatma vs yok.ikiniz de biraz kafanızı dinleyin iyi gelir diye düşünüyorum.

Aşk vardı o aşkı imza atınca eşim bitirdi ilk onunla yaşadığım 8 ayda o benim hayatta her şeyi konuşabileceğım biriydi derdimi dinlerdi o bana dert anlatırdı yani hayatı paylaşacağım kişiydi resmen ama nikah oldu farklı eve geldik birden içine kapandı günün nasıl geçti desem normal diyip susan biri oldu ben derdimi anlatamaYacaksam oturup iki çift sohbet edemeyeçeksem bu hayatta hayatım sen anlarsin şunu nasıl yapayım dediğimde bilee sesi çıkmayan biri karşımda olacaksa evli olmanın bir mantığı yok benim içinn ben zaten bu hayatta tek yaşarken de her kararımı alabiliyorum derdimi sıkıntımı kendim çözebiliyorum çalışan biriyim zaten benim hayat arkadaşına ihtiyacım var iyi biri mi evet saygısız mi hayır ama sırf bunun için üzülmeme değmiyor

anladım, haklısınız, Allah hayırlısını versin inşallah

bence de doğru diyorlar.boşanmak bana kolaya kaçmak gibi geldi sizin evliliğinizde.çünkü şiddet aldatma vs yok.ikiniz de biraz kafanızı dinleyin iyi gelir diye düşünüyorum.
Herkes yaşadığını bilir ya işte bu yüzden anlatamıyorum ben derdimi belki de iyi gelir

Haklısınız galiba inşallah hayırlısı olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…