- 28 Kasım 2024
- 300
- 560
-
- Konu Sahibi teacherteachermom
Erkekler salak falan değil, karılarını değerli görmedikleri için bu kadar rahat yıpratıyorlar.Ben sizin yerinizde olsam (elbette olamam yaşayan bilir) uzatmam aç özür mu diliyo napiyosa yapsin sonra yine görüşmezsin. Hele annen hiç görüşmesin ama işte müsait değilim halim yok hastayım vs diyerek . Yazık yaşlı kadın bide çatlak karıyla mi uğraşsın. Sen de tavirini koyarsın önemli olan eş. Erkekler biraz salak gibi bişey zaten bu konularda. Eğer seviyorsan eşini kapını kapat mutluluğuna bak. Sınırını cizdikten sonra kim aşabilir ki bunu? Esin de bu raddeye geldikten sonra abartmasin artık anam da anam diye. Desene salak mısın evliligimiz bitiyo bi kendine gel diye. Ama güzel bi sekilde.
Ben yazacaktım ama vazgeçmiştim şunu görünce yazmak istedim. Evet orada 15 dk 1 saat beklemesinin sebebi annesi evde bana kapıyı açmıyor diye cıngar çıkarmak.Şöyle bir mantık geliştirmişler. Eğer bir saat konusu yalan çıkarsa, orada 15 dakika kaldıysa, yumruklamayı da yapmamış demekmiş. Biz iftira atmış olacakmışız. Git bak dedim ben de. Daha ne kadar rezil edeceksen et dedim. Nereden onları aklayabileceğini şaşırdı.
3 aylık evliyken anlaşmalı boşanmıştım.Arkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor
Merhaba arkadaşlar Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği. Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim. Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.
Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.
Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.
Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..
Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
Komşular şahit değil mi?? Bunlar iyi bir şikayet edilmeyi hak ettiler bence. Anasına da dava açın. Sizin süt kuzusu akıllansın. Dördüncü kurbanı korkudan seçmez belki o zamanŞöyle bir mantık geliştirmişler. Eğer bir saat konusu yalan çıkarsa, orada 15 dakika kaldıysa, yumruklamayı da yapmamış demekmiş. Biz iftira atmış olacakmışız. Git bak dedim ben de. Daha ne kadar rezil edeceksen et dedim. Nereden onları aklayabileceğini şaşırdı.
Ay ne salak insanlar bunlar , bence de boşan...Arkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Merhaba arkadaşlar Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği. Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim. Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.
Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.
Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.
Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..
Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
Evet ilk evliliğimden bir kızım var 15 yaşında. Ama bana k.valide bana gelmediği için ona oak yansımadı şimdilik olaylar. Yansımasına da izin vermeyeceğim.Sakın kabul etmeyin ruh hastası bunlar. Size ifira da atarlar. Hazır haklılığınız netken kurtulun. Çocuğunuz var mı o da maruz kalıyor mu bu insanlara
Siz konu sahibine sazan diyosunuz sanırım ama bence böyle değil kim ister ki kaç defa yuva yapıp yıkılmasını. Maddi manevi yük her seferinde. O da istemez ama sınır cizemiyo galibaErkekler salak falan değil, karılarını değerli görmedikleri için bu kadar rahat yıpratıyorlar.
Sondakileri demesi de bir işe yaramaz, adamı daha önce iki karısı boşamış, umurunda olsa çizgiyi çekerdi.
Dördüncü sazan da gelir zaten diye rahat
Bazılarının iş ve eş bulma hızlarına ben de şaşırıyorum. :)Bu adam dördüncüyu de bulursa şuraya düşüp bayılacagım.
Ne şeytan tüyü varmış adam da.
Vayy bu çıktı yazdıklarımdan. Konu sahibi de herkes de sazanlık yapabilir. Ben gelecek dördüncü karısından bahsetmiştim. Ama siz konuyu böyle ele almak istemişsiniz.Siz konu sahibine sazan diyosunuz sanırım ama bence böyle değil kim ister ki kaç defa yuva yapıp yıkılmasını. Maddi manevi yük her seferinde. O da istemez ama sınır cizemiyo galiba
Adam da kafa da yok.Bazılarının iş ve eş bulma hızlarına ben de şaşırıyorum. :)
Yani adam iki kere boşandım dememiş, üçüncüyü bulmuş. Bari bunu elimde tutayım da demiyor ha, bir de artistleniyor anam da anam diye.Allah nasıl bir kısmet verdiyse artık bunlara...
Ay okurken çıldırdım travmalarım canlandı yeminle. Kafayı yemişler. Böyle birisiyle evliliğin eşiğinden döndüm ben de zamanında. Kadın bağımlıydi oğluna, kurup duruyordu. Aramızda hiçbir sorun yokken annesi olmadık şeyler yapıyor hiç birsey bulamazsa ağlayıp ayılıp bayılıp yine oğlunu yumusatiyordu. Saçım uzun ve sevgilim seviyor diye manyak anası saçını uzatmaya başlamış ve bunu oğluna söylemiş oğlu da bana anlatmıştı meselaArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Onu ben de anlamadım valla. Bir kere bile boşanmış olsa durur bir düşünürüm ben olsam. Adam iki kere boşanmış, üçüncüyü de mahvetti işte.Adam da kafa da yok.
Ucuncuyu de kaçırdım diye.
Ne rahat bırı.
Kadınlar da ne buluyorsa bunda.
Bu adam onuncu evliliğini bile yapar sen de yoluna bakArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Haklıymışsın özür dilerim der mi kiKamera kayıtlarında 1 saat çıkarsa ne diyecekler onu merak ediyorum ben de .