Boşanıyoruz. Kapı yumruklayan kaynanayı hatırlarsınız

Bu adam dördüncüyu de bulursa şuraya düşüp bayılacagım.
Ne şeytan tüyü varmış adam da.
Adamlarda bir cacık olduğu yok aslında, sorun kadinlarda. Yokluktan mi nedir tek vasfı Allah'ın verdiği nefesi almak olan adamla evleniyorlar.

Kayıtları silmeye, sildirmeye kalkışmasa bari, bu kafadan her şeyi bekliyorum ben şu an.

Haklıymışsın özür dilerim der mi ki 🤔 bence demez. Bu kadar irade ve akıl yoksunu olabilmek nasıl bir beceri acaba yaaaa, ben özellikle çabalasam yapamam.

Dava gününe kadar şans verirdim sanırım, anasını sildi sildi. Silmedi, haydi sepet. Elin manyağıyla mı uğraşıp duracağız, herkes kendi pisliğinde boğulsun
Benim de aklıma geldi aslında. Günahlarını almak istemem tabi ama farklı bi kafaları var.

Arkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.

Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.

Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.

Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.

Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..

Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
Aç kız davayı s*k anasını ben olsam aynısını anasına yapardım kapıyı ansızın yumruklayıp 247283 kez telefonuna terör estirirdim şerrrrrrrrrr..sizler edepsiz hayatsızlar herkesin anası kendine kıymetli ben annene okadar üzüldüm ki aynısını yaşatmadan geberip gitmesine asla müsade etmezdım

Evet ilk evliliğimden bir kızım var 15 yaşında. Ama bana k.valide bana gelmediği için ona oak yansımadı şimdilik olaylar. Yansımasına da izin vermeyeceğim.
Ay tam da ergenlik dönemi. Boşanın siz yaa yazık yani. Eşiniz tam bir m.a.l kusura bakmayın da . 15 dakika yumruklama dısarda bekledim demiş kadın bir de camdan görürüm diye. Anne ne saçmalıyorsun demiyor. Her pazar onlara gitmek zaten saçmalıgın dikalası. Kızonızı da gelsin diye zorlamıyorlardır inş. Valla hayat kısa değmez . Ev size uygun ise söyleyin eşiniz gitsin evden. Değilse de siz eşyalarınızı alın gidin biran önce bosanın. Anlaşmalı boşanmayı kabul ederse bir yıl dolmasa bile siz dava açıp o kabul ediyor şeklinde ayralarsanız bir günde bosanabilirsiniz. İkiniz de mahkeme kalemine gidip söyleyin .

Mesafe koymayalım yine gidelim gelelim hiçbir şey olmamış gibi davranayım istiyorlar. Bunu kabul etmeyince de oğullarını dolduruyorlar
Oğulları da dolmasın bir zahmet , insan 3. Evliliğinde akıllanır hiç değilse, eşin büyümemiş bir çocuk, boşan...

Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.

Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.

Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.

Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..

Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
Diğer 2 evliliğin neden bittiği de böylece kanıtlanmış oldu. Demek ki kocan iyi bir insan değilmiş. Sadece annesinin edepsizliği ve dengesizliği ortaya çıkmasın diye korkak,pısırık davranan herifin tekiymiş. Annesine yaptığın saçmalık olduğunu bile söyleyemeyen ahmağın teki.

Anasi ruh hastasi esinde gerizekalinin teki yazik ya kolaymi yapiliyor evlilik adamda zerre akil yok bosanmak istedignizi soyledinizmi ne dedi yada diyecek cok merak ediyorum kayitlara tekrar bakmak istemeleri sacmalik otesi gorusmeyecegim yada bosanalim restini cekimce ne yapicak kayitlarda yalan oldugunu anlayinca yada bunlarin cevabini yazin bizi merakta birakmayin

Bunlar ana oğlu iki gelini kaçırmış 3.de kaçıyor deli bunlar bence

15 dakika yumruklamasi normal mi yani? En fazla 2. 3 kez calarsin zili acmazda donersin. 21 kez aramak nedir ruh hastasi ya. Kaldi ki herhangi biri benim annemim sagda solda dedikodusunu yapacak, sozde onu kucumseyecek falan bilmiyorum ne yaparim ona Allah gazabimdan korusun yani. Bu adami direkt kapinin onune koyun. Zirt pirt kameradan kac dakika ona mi bakacak. Bu ruh hasta anne ogula neden izin veriyorsunuz ki? Ay oturdugum yerde sinirlendim gece gece. Oyle sessizde gitmeyin ruh hastasi oldugunu o kadinin suratina vurup cekip gidin.

Ay dakikası saati ne farkedermiş kadın resmen ruh hastası.Sapık mı nedir bir insan 21 defa neden aranır açmıyorsa açmaz yani.15 dakika kapı yumruklasa normalmiymiş.Kocan annesine, anne sen deli misin bunlar ne biçim hareketler demeyip bide üstüne tekrar kameraya bakmaya gidiyosa oda ruh hastası kusura bakma.Umarım en zararsız şekilde kurtulursun bu manyaklardan.

Anasi ruh hastasi esinde gerizekalinin teki yazik ya kolaymi yapiliyor evlilik adamda zerre akil yok bosanmak istedignizi soyledinizmi ne dedi yada diyecek cok merak ediyorum kayitlara tekrar bakmak istemeleri sacmalik otesi gorusmeyecegim yada bosanalim restini cekimce ne yapicak kayitlarda yalan oldugunu anlayinca yada bunlarin cevabini yazin bizi merakta birakmayin
Arkadaşlar gitmiş annemin binasina, kamera kayıtları silinmiş demiş yönetici. Belki de gösterdi kayıtları, 1 saat olduğunu gördü, orasını bilemiyorum ama bana söylediği kamera silindiği icin bakamadığını söylüyor.

Ama orada ne olduysa 180 derece dönmüş, o artistlik yapan adam, annemi de ailemi de sildim, tek ailem sensin diye saatlerdir kapıda yalvarıyor, almıyorum eve. Kapının önünde yatarim bir daha onlara dönüp bakmam, senin yanında hoparlörü açıp yakamdan düşmelerini bizi kendi halimize birakmalarini söyleyeceğim nolur affet diye yalvarıyor. Kabul etmedim. Montunu serdi yere, yerde yatıyor bina içinde. Kabul etmedim

Arkadaşlar gitmiş annemin binasina, kamera kayıtları silinmiş demiş yönetici. Belki de gösterdi kayıtları, 1 saat olduğunu gördü, orasını bilemiyorum ama bana söylediği kamera silindiği icin bakamadığını söylüyor.

Ama orada ne olduysa 180 derece dönmüş, o artistlik yapan adam, annemi de ailemi de sildim, tek ailem sensin diye saatlerdir kapıda yalvarıyor, almıyorum eve. Kapının önünde yatarim bir daha onlara dönüp bakmam, senin yanında hoparlörü açıp yakamdan düşmelerini bizi kendi halimize birakmalarini söyleyeceğim nolur affet diye yalvarıyor. Kabul etmedim. Montunu serdi yere, yerde yatıyor bina içinde. Kabul etmedim
Aslinda iceri alip annesini aratip bir guzel o laflari soyletin. Yarinda gidip davayi acin. Eline tebligat gelincede kalsin ortada. Hem anasina seni sildim desin hem karisindan olsun. Ohhhh. Ay suan kendim yasamis gibi sinirlendim. Icimi rahatlatacak birsey yasasinlar istiyorum🤦‍♀️

Her şey çok ortada, kayıtlar silinmemiş ya da yönetici olanı biteni kendi ağzıyla anlattı. Hatta bir fırça da yemiş olabilir yöneticiden, apartmanda huzur bırakmadı anası diye 🤣 Orası ona kalmış.

Süründürmeden alma içeri, bu gece yatsın orada, içeri alınca da iyi bir nutuk çek. 3.ye boşanmak istemiyorsa aklını başına toplayacak.

Ay çok hoşuma gitti 🥳 bütün akşam bu konunun sonunu merak etmiştim. Yazdığın için çok sağ ol 💋

Sizin yöneticiye sorarak doğruyu öğrenmeniz en fazla 1 saat 🙄

X