- 2 Kasım 2023
- 1.687
- 2.692
- 31
-
- Konu Sahibi teacherteachermom
On beş dakika ve 21 arama normal ya i eşinize göre. Manyak bunlar boşan kurtulArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor
Merhaba arkadaşlar Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği. Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim. Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.
Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.
Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.
Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..
Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
abla yaşadığın duruma çok üzüldüm cidden anne oğul bayağı bir sıkıntılılar ne yazık ki ama eğer eşinizin de sizi sevdiğinizden eminseniz önce bir aile terapisi deneyin derim maddi durum el veriyorsa. Olmuyorsa da sizin tatlı canınızdan önemlisi yok böyle insanlar vampir gibi insanın ömrünü yaşama isteğini emer yemin ederimArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Merhaba arkadaşlar Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği. Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim. Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.
Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.
Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.
Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..
Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
Komşular şahit değilmi yumrukladığına. Alacaklı sanmışlardı hani. Onlarıdamı yalancı çıkarıyolarŞöyle bir mantık geliştirmişler. Eğer bir saat konusu yalan çıkarsa, orada 15 dakika kaldıysa, yumruklamayı da yapmamış demekmiş. Biz iftira atmış olacakmışız. Git bak dedim ben de. Daha ne kadar rezil edeceksen et dedim. Nereden onları aklayabileceğini şaşırdı.
Onları da inkar yalanlıyor. Kayıtlı kürekli aramaları inkar eden onu etmez mi? Aksi ispatlanınca kabul ediyor Bir tekKomşular şahit değilmi yumrukladığına. Alacaklı sanmışlardı hani. Onlarıdamı yalancı çıkarıyolar
15 dakıka mı 1 saat mi peki. Bende oraya takıldımArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Ben de bir tek onu merak ettim15 dakıka mı 1 saat mi peki. Bende oraya takıldım
Ayy ruh hastası bu yol yakınken en doğru karari siz verirsiniz ilk konunuzu okumuş şok olmuştum simdi daha bir şok oldum Allah size sabir versinArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Ben kamera kayıtlarına bakıldığı gün, annen ne kadar kaldığını da inkar eder şimdi, istersen giriş çıkış saatlerini de çıkarttırayım demiştim. O da yok eğer gitmedim dediği halde oraya gittiyse benim gözümde o zaten bitti, bana gittiginin fotoğrafını gösterseniz yeterli demişti. O yüzden saatini dakikasını o zaman çıkarmamıştım ben de15 dakıka mı 1 saat mi peki. Bende oraya takıldım
15 DAKIKA da kapıyı çalmak sabır işi demiBen de bir tek onu merak ettimyukarıda bana cevap vermiş. Emin değil ama komşular 1 saat demis
Hala çok sevdiğini söylüyor ama bosayacagim, benim mesafe koymami istemiyor ve hala ailesini nasıl aklayabileceginin yollarını arıyor
İnanın ilk andan beri bunu söylüyorum ve ailesini kendisinin seçmediğini, bu yapılanların ailesinin suçu olduğu için kendisine konuyu o açmadan bir daha hiç açmayacağımı söyledim kaç kez. Ama onlar mesafe istemiyorlar. Mesafe koyacaksa huzur bırakmayız demeye getiriyorlarEşinize kayınvalidenizle bir daha görüşmek istemediğiniz söyleyin kabul ederse ona göre karar alın. Sorunlu bir evlilik olsa bile çok acele boşanma kararı almakta doğru değil. Önce sakin bir kafa ile düşünün bence
Mesafe koymayalım yine gidelim gelelim hiçbir şey olmamış gibi davranayım istiyorlar. Bunu kabul etmeyince de oğullarını dolduruyorlarEşinize kayınvalidenizle bir daha görüşmek istemediğiniz söyleyin kabul ederse ona göre karar alın. Sorunlu bir evlilik olsa bile çok acele boşanma kararı almakta doğru değil. Önce sakin bir kafa ile düşünün bence
Sakın kabul etmeyin ruh hastası bunlar. Size ifira da atarlar. Hazır haklılığınız netken kurtulun. Çocuğunuz var mı o da maruz kalıyor mu bu insanlaraMesafe koymayalım yine gidelim gelelim hiçbir şey olmamış gibi davranayım istiyorlar. Bunu kabul etmeyince de oğullarını dolduruyorlar
Komşular kimi bir saat, kimi bir saat 15 dakika diyor.
Ben kamera kayıtlarına bakıldığı gün, annen ne kadar kaldığını da inkar ederMesafe koymayalım yine gidelim gelelim hiçbir şey olmamış gibi davranayım istiyorlar. Bunu kabul etmeyince de oğullarını dolduruyorlar
Ee! O zaman oğulları daha çok boşanır.