Boşanıyoruz. Kapı yumruklayan kaynanayı hatırlarsınız

On beş dakika ve 21 arama normal ya i eşinize göre. Manyak bunlar boşan kurtul

abla yaşadığın duruma çok üzüldüm cidden anne oğul bayağı bir sıkıntılılar ne yazık ki ama eğer eşinizin de sizi sevdiğinizden eminseniz önce bir aile terapisi deneyin derim maddi durum el veriyorsa. Olmuyorsa da sizin tatlı canınızdan önemlisi yok böyle insanlar vampir gibi insanın ömrünü yaşama isteğini emer yemin ederim

Komşular şahit değilmi yumrukladığına. Alacaklı sanmışlardı hani. Onlarıdamı yalancı çıkarıyolar

15 dakıka mı 1 saat mi peki. Bende oraya takıldım

Ayy ruh hastası bu yol yakınken en doğru karari siz verirsiniz ilk konunuzu okumuş şok olmuştum simdi daha bir şok oldum Allah size sabir versin

Komşular kimi bir saat, kimi bir saat 15 dakika diyor.
15 dakıka mı 1 saat mi peki. Bende oraya takıldım
Ben kamera kayıtlarına bakıldığı gün, annen ne kadar kaldığını da inkar eder şimdi, istersen giriş çıkış saatlerini de çıkarttırayım demiştim. O da yok eğer gitmedim dediği halde oraya gittiyse benim gözümde o zaten bitti, bana gittiginin fotoğrafını gösterseniz yeterli demişti. O yüzden saatini dakikasını o zaman çıkarmamıştım ben de

Ben de bir tek onu merak ettim yukarıda bana cevap vermiş. Emin değil ama komşular 1 saat demis
15 DAKIKA da kapıyı çalmak sabır işi demi
Ben sadece ıkı dakıka kapıyı çalmıştım da Bi gün. Yere yıgılıp Polis ambulans herkesi aramıstım evde bunlara bısey ol Du kesın ondan kapıyı açmıyorlar dıye

Hala çok sevdiğini söylüyor ama bosayacagim, benim mesafe koymami istemiyor ve hala ailesini nasıl aklayabileceginin yollarını arıyor

Eşinize kayınvalidenizle bir daha görüşmek istemediğiniz söyleyin kabul ederse ona göre karar alın. Sorunlu bir evlilik olsa bile çok acele boşanma kararı almakta doğru değil. Önce sakin bir kafa ile düşünün bence

İnanın ilk andan beri bunu söylüyorum ve ailesini kendisinin seçmediğini, bu yapılanların ailesinin suçu olduğu için kendisine konuyu o açmadan bir daha hiç açmayacağımı söyledim kaç kez. Ama onlar mesafe istemiyorlar. Mesafe koyacaksa huzur bırakmayız demeye getiriyorlar

Mesafe koymayalım yine gidelim gelelim hiçbir şey olmamış gibi davranayım istiyorlar. Bunu kabul etmeyince de oğullarını dolduruyorlar

Diğer konuya ne yazdıysam aynı fikirdeyim. Allah size sabır versin. Kocanız da bu malaklıkla daha çook kadını elinden kaçırır. Beni sinirlendiren bunun gibi erkeklerin, eş bulabiliyor olması.
Bu süreçte kendinize ve çocuğunuza dikkat edin, tazminat falan alabiliyorsanız alın.

Mesafe koymayalım yine gidelim gelelim hiçbir şey olmamış gibi davranayım istiyorlar. Bunu kabul etmeyince de oğullarını dolduruyorlar
Sakın kabul etmeyin ruh hastası bunlar. Size ifira da atarlar. Hazır haklılığınız netken kurtulun. Çocuğunuz var mı o da maruz kalıyor mu bu insanlara

Başlığı okuyunca hemen hatırladım, diğer konuda yazmıştım kadın hasta ama eşinizde çanak tutuyor diye. Ha 15 dakika ha 1 saat ne farkeder. 20 küsür defa arayıp yarım saat kapı yumruklamanin mantıklı bir yanı yok. Anne hatalisin özür dile demek yerine 15 dakika mi diye bakmaya gidiyorsa kapının önüne koyma zamanı gelmiş. Ama belliydi zaten böyle olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…