Boşanıyoruz. Kapı yumruklayan kaynanayı hatırlarsınız

Bunları annesinin yanında da söyleyebilecek mi? Tavşana kaç tazıya tut mu yapıyor? Ne belli annesine de sizin için konuşup haddini bildiricem demediği? 15 yaşında kızınız var ve dediğiniz gibi kamerayla ispat edemeyeceğiniz durumlar olabilir. Devamlı tedirgin şüphe içinde mi yaşayacaksınız? Hiç kamerayı saati kontrol etmeyip yöneticiyle falan konuşmadan size inanmış olsaydı belki derdim ama adam bir umut annesini haklı çıkarabilir diye koşarak gitmiş. Bu adam 4. evliliğini yapsın yine boşanır. Çekilecek çile değiller ama sizin hayatınız sizin kararınız. Aynı yaşta kızım olduğu için belki fazla hassasım, ben kendim için değil çocuğum için korkardım bu çirkef aileden.

Çok haklısınız. Kapıyı aç, telefonu hoparlöre alıp hepsini söyleyeyim onlara, sen de duy diyor. Ben de kabul etmedim. Dünden bu yana sürekli bunu tekrarlıyor ama çok kırgınım

Bence bir şans verilebilir. Ama yok yapamıcam diyorsanız boşanmakta en doğal hakkınız başka şehre bile giderim demiş. İşleriniz uygunsa başka şehir fikri iyi gibi.

Bence de annesini arat bir. İntikam olur sonra da boşa manyakları . Üc beş gün geçmez bunlar başlar yine rahatsız etmeye affetmeyin

Sapık gibi kapılarda beklemek, 21 defa aramak dışında aynı rahmetli babaannem

Ben böyle psikolojik sorunlu ailelerde büyüyen insanlarin kendini gelistirmedikten sonra veya tedavi görmedikten sonra normal evlilik sürürebilecegine asla inanmiyorum. Adam 3. Evliliginde hala dersini almamis. Herkes kendi delisini aslinda bilir, ama adami da mapipulasyonlarla büyütmüstür. Esinizin de durumu acinasi ama onlari cekmez zamanla sizi hasta eder, sizi gibi de annenizi. Esinize de ayni öyle dersiniz

Bu adama şans vermek hayatınızın hatası olur Eminim ilk eşlerine de ne yeminler etmiş ne sözler vermiştir .Ayrılmamak için neler yapmıştır sonuçta onlara da aşıktı ama kadinlar dayanamayıp boşamış Akıllı olup hatalardan ders cikarsaydı siz şu olayları yaşamamış olurdunuz Bu adam iflah olmaz.Yok ben bir daha deneyip , kanlı bıçaklı bol kaoslu ayrılık tadacam diyorsanız siz bilirsiniz ....

Bu kadina kimse demiyomu 15dk bile olsa kapı çalınır mi? Bir iki calarsin acmazsa dönersin eve. Birde gidip aşağıda beklemiş. Ne zorluyowun ya evde yoktur ya da açmak istemiyordur zorla mı girecen sapik misin? Yani 1 saat yada 15dk farketmez ki. Çok tuhaflar ya ogluda ha bire kameraya bakmaya gidiyor çocuk gibi. Bence şuan için bosanmayin ama kadınla da ciddi bir mesafe şart. Baktınız olmuyor açın davayı bosanin. Hayırlısı olsun.

Bu zaten sümsükmüş yav

Danışıklı dövüş de olabilir.

Babaanneniz değişti mi? Biraz yazın belki konu sahibine faydası olur.
Tabi zamanla gelip gitmez oldu ama bında yaşlılığının etkisi var bence. Huyunun değiştiğini sanmam. Sonu klasik hikaye zaten, evin iyi çocuğu (!) babama ciddi bir kazık attı ablasının oğlu, her pazar ısrarla babaanneye gidip gelmeler böylece kesildi, sonra da bi cenazesinde görmüştür baba tarafı birbirini o kadar. Huylu huyundan vazgeçmez yani elden ayaktan düşmedikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…