-
- Konu Sahibi teacherteachermom
Bunları annesinin yanında da söyleyebilecek mi? Tavşana kaç tazıya tut mu yapıyor? Ne belli annesine de sizin için konuşup haddini bildiricem demediği? 15 yaşında kızınız var ve dediğiniz gibi kamerayla ispat edemeyeceğiniz durumlar olabilir. Devamlı tedirgin şüphe içinde mi yaşayacaksınız? Hiç kamerayı saati kontrol etmeyip yöneticiyle falan konuşmadan size inanmış olsaydı belki derdim ama adam bir umut annesini haklı çıkarabilir diye koşarak gitmiş. Bu adam 4. evliliğini yapsın yine boşanır. Çekilecek çile değiller ama sizin hayatınız sizin kararınız. Aynı yaşta kızım olduğu için belki fazla hassasım, ben kendim için değil çocuğum için korkardım bu çirkef aileden.Ailesi ve onlardan korkusu dışında eşimin şu kusuru var diyebilecegim hiçbir olumsuz yönü yok. Ama dün beni kaybedeceğini bile bile oraya gidip, annesinin onca yalanına rağmen beni ezip geçmesi bende kayışı kopardı.
Yarın bir gün kamera ile ispatlayamayacağım bir iftira atabilecek kapasitede bir annesi var. Ben bu olaydan sonra ilerisi için korktum.
Dün gece onlarda kalmış. Herkese gerekeni söyleyip odama geçip kilitledim kapıyı, yanıma kimseyi almadım dedi.
Hepsini silip sadece senin olmak istiyorum, kimseyle ne sen ne de ben gorusmeyelim diyor. İstersen şehir değiştirmeye bile varım diyor.
Dünden beri yalvarıyor
Çok haklısınız. Kapıyı aç, telefonu hoparlöre alıp hepsini söyleyeyim onlara, sen de duy diyor. Ben de kabul etmedim. Dünden bu yana sürekli bunu tekrarlıyor ama çok kırgınımBunları annesinin yanında da söyleyebilecek mi? Tavşana kaç tazıya tut mu yapıyor? Ne belli annesine de sizin için konuşup haddini bildiricem demediği? 15 yaşında kızınız var ve dediğiniz gibi kamerayla ispat edemeyeceğiniz durumlar olabilir. Devamlı tedirgin şüphe içinde mi yaşayacaksınız? Hiç kamerayı saati kontrol etmeyip yöneticiyle falan konuşmadan size inanmış olsaydı belki derdim ama adam bir umut annesini haklı çıkarabilir diye koşarak gitmiş. Bu adam 4. evliliğini yapsın yine boşanır. Çekilecek çile değiller ama sizin hayatınız sizin kararınız. Aynı yaşta kızım olduğu için belki fazla hassasım, ben kendim için değil çocuğum için korkardım bu çirkef aileden.
Bence bir şans verilebilir. Ama yok yapamıcam diyorsanız boşanmakta en doğal hakkınız başka şehre bile giderim demiş. İşleriniz uygunsa başka şehir fikri iyi gibi.Ailesi ve onlardan korkusu dışında eşimin şu kusuru var diyebilecegim hiçbir olumsuz yönü yok. Ama dün beni kaybedeceğini bile bile oraya gidip, annesinin onca yalanına rağmen beni ezip geçmesi bende kayışı kopardı.
Yarın bir gün kamera ile ispatlayamayacağım bir iftira atabilecek kapasitede bir annesi var. Ben bu olaydan sonra ilerisi için korktum.
Dün gece onlarda kalmış. Herkese gerekeni söyleyip odama geçip kilitledim kapıyı, yanıma kimseyi almadım dedi.
Hepsini silip sadece senin olmak istiyorum, kimseyle ne sen ne de ben gorusmeyelim diyor. İstersen şehir değiştirmeye bile varım diyor.
Dünden beri yalvarıyor
Bence de annesini arat bir. İntikam olur sonra da boşa manyakları . Üc beş gün geçmez bunlar başlar yine rahatsız etmeye affetmeyinArkadaşlar gitmiş annemin binasina, kamera kayıtları silinmiş demiş yönetici. Belki de gösterdi kayıtları, 1 saat olduğunu gördü, orasını bilemiyorum ama bana söylediği kamera silindiği icin bakamadığını söylüyor.
Ama orada ne olduysa 180 derece dönmüş, o artistlik yapan adam, annemi de ailemi de sildim, tek ailem sensin diye saatlerdir kapıda yalvarıyor, almıyorum eve. Kapının önünde yatarim bir daha onlara dönüp bakmam, senin yanında hoparlörü açıp yakamdan düşmelerini bizi kendi halimize birakmalarini söyleyeceğim nolur affet diye yalvarıyor. Kabul etmedim. Montunu serdi yere, yerde yatıyor bina içinde. Kabul etmedim
Adam her pazar annesine götürüyormuş konu sahibini. Zorunlulukmuş bu. Genel olarak manyaklarBence bir şans verilebilir. Ama yok yapamıcam diyorsanız boşanmakta en doğal hakkınız başka şehre bile giderim demiş. İşleriniz uygunsa başka şehir fikri iyi gibi.
Sapık gibi kapılarda beklemek, 21 defa aramak dışında aynı rahmetli babaannemCanım öyle özürden sonra konu kapatma olacağını bilsem ben zaten çenesi kapansın diye yine açarım telefonunu. Ama öyle değil, önceki konuda anlatmıştım. Bunların kuralları var, eşimin haftada bir gün pazar izni var benimle geçirebileceği, onda da her pazar kahvaltıdan sonra koştur koştur yanına gitmek zorundayız. Değilse eşime hayatı zindan ediyorlar, O da korkularından beni de her pazar oraya sürüklüyor.
Yani o özrün arkasında yine her pazar günü tamamen orada geçirmemizi bekleyecekler yapmazsak yine sorun çıkacak. Olaylar bu kadar patlak verdikten sonra, eşim de gözümde değerini yitirdi. Seviyorum ama bitirmek zorundayim.
Çünkü bu kadın çok rahat yalan söylüyor ve yeminlerle destekleyebiliyor. Yarın bir gün eşime beni biriyle gördüğünü söylese yine inandıracak. Her zaman kamera kaydı nereden bulayım ki. Bunu bile bulsan içinden çıkıyor kadın.
Teşekkür ederim desteğin ve değerli yorumun için canım
Bu zaten sümsükmüş yavArkadaşlar gitmiş annemin binasina, kamera kayıtları silinmiş demiş yönetici. Belki de gösterdi kayıtları, 1 saat olduğunu gördü, orasını bilemiyorum ama bana söylediği kamera silindiği icin bakamadığını söylüyor.
Ama orada ne olduysa 180 derece dönmüş, o artistlik yapan adam, annemi de ailemi de sildim, tek ailem sensin diye saatlerdir kapıda yalvarıyor, almıyorum eve. Kapının önünde yatarim bir daha onlara dönüp bakmam, senin yanında hoparlörü açıp yakamdan düşmelerini bizi kendi halimize birakmalarini söyleyeceğim nolur affet diye yalvarıyor. Kabul etmedim. Montunu serdi yere, yerde yatıyor bina içinde. Kabul etmedim
Danışıklı dövüş de olabilir.Arkadaşlar kimse anasını hele böyle bir anayı oğlundan uzak tutamaz hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz kadının vicdanıyla oyniyacaklar zamanı gelince şimdi boşanmasın diye herşeyi yaparlar tabi bu kadar saf olmayın bazen ağzınıza çarpasım geliyor
Babaanneniz değişti mi? Biraz yazın belki konu sahibine faydası olur.Sapık gibi kapılarda beklemek, 21 defa aramak dışında aynı rahmetli babaannem
Yani bende onu düşündüm anne sen şimdi okey de zaten kandırırız her türlû diye konusmuşlardır sildiği insanların evinde gidip kalması bayabi komik çünküDanışıklı dövüş de olabilir.
Aynen öyle. Koca adamın 1 gece otelde kalacak parası vardır herhaldeYani bende onu düşündüm anne sen şimdi okey de zaten kandırırız her türlû diye konusmuşlardır sildiği insanların evinde gidip kalması bayabi komik çünkü
Tabi zamanla gelip gitmez oldu ama bında yaşlılığının etkisi var bence. Huyunun değiştiğini sanmam. Sonu klasik hikaye zaten, evin iyi çocuğu (!) babama ciddi bir kazık attı ablasının oğlu, her pazar ısrarla babaanneye gidip gelmeler böylece kesildi, sonra da bi cenazesinde görmüştür baba tarafı birbirini o kadar. Huylu huyundan vazgeçmez yani elden ayaktan düşmedikçe.Babaanneniz değişti mi? Biraz yazın belki konu sahibine faydası olur.