Boşanıyorum :(

24 yaşında iki evlilik... Sanırım biraz tezcanlisiniz. Anlaşmalı bosanin, bir sonraki sefer de lütfen karşınızdakini çok çok çok iyi ölçüp tartin. Yazık değil mi gencecik yasinizda bunlarla uğraşıp duruyorsunuz.

neden evlendinizki ailenizdemi uyarmadi yani bu ufak yasa iki evlilik nasil sigdirdiniz bosanin ve bidaha 30 yasindan once evlenmeyin sizde insan tanima olgunlugu yok belliki. Ailenizin onaylamadigi biriylede bidaha asla evlenmeyin iyice taniyin vs

taksıcı benim eşim işte takside tanıştık adresi bilmiyorum whatsaptan konum ilet dedi ilettim öyle numaramı aldı ve yazmaya basladı

konu sahibesi bu yaşa iyi gelmiş o zaman ne diyeyim...
taksinin birine bindin adama hayatını anlattın inerken numaranı verdin adam mesaj atıp evinin konumunu istedi hop onuda attın maşallah..

Yazdığına göre öyle yapmış.

Tüm bunları yaşıyorken 24 yaşında mısın? Fazla gençsin çok üzüldüm.. Eğer konu fake değilse gerçekten hata yapmış ve boşluğa düşüp 2.eşinle evlenmişsin gibi. Aslında onun ilgisi hoşuna gitmiş. Yara bandı olur demişsin. Adam tabiri caizse hırt çıkmış. Boşan, kaç, kurtul bu adam tehlikeli de olabilir. Canına kast edebilir, ailene zarar verebilir.. Ve iyi bir terapiste git.

anne babanın imtihanısın yani. taksi şöförüne evliliğini anlatıp onunla evlenmek nedir ya. Allah aşkına boşan bi psikoloğa git kendine gel. ve lütfen zavallı anne babanı bir daha abuk subuk insanlarla muhatap etmemek için hemen koca bulmaya kalkma. yeminle düşman başına evlatsın ya azcık kendine gel bundan sonra ve o tuhaf adamdan da boşan tabi ki. hiç sanmıyorum ama inş bundna sonra aklın başına gelir

Şartlardan dolayı okuyamamış ve evlenmek zorunda kalmış kadınları bir derece anlıyorum da mesleği olan iyi aileleri olan insanların böyle burnunun dikine gidip sürekli toslamalarına acıyamıyorum. Aç açıkta değilken neden ailenize sıkı sıkı sarılıp hayatı yaşamak varken hatada ısrarcı oluyorsunuz?

Herşey aşırı yolunda olunca canları sıkılıyor herhal.

Konu sahibine bende hiç inanmadım. Sırf bu sebepten 14 gün de boşanılmaz. Zaten 3 ay da başka birisini bulup onunla evlenmiş.

İlkinden ayrıldıktan hemen sonra kaçar gibi 2. Evliliği yapmışsınız aceleniz neydi. Adamı tanımadan hikayenizi anlatıp biraz ilgi görünce hemen evlenmişsiniz gibi.. boşanın biraz kafanızı dinleyin gönül işlerini öteleyip terapi alın derim

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun, acil boşan ve bir daha bu kadar eceleci olma, işini gücünü kazan ve asla hemen evlenme bir daha...

Ailen sana destek ne guzel.bosan kurtul bu saygisiz adamdan ve lutfen sende aklini basina topla,kendine gel hayatina alacagin insani cok ama cok iyi araştir herkese guvenme

Bir tanıdığım kendisi apar topar evlendi 3 ay sonra baba evine geri döndü ,kocasından daha boşanmadan davalık iken başka bir adamla görüştü apar topar boşandı hemen evlendi yani boşanma davasından 1 ay sonda filan hep aceleci bir yapısı var çok tuhaf karşılıyorum . Yani ama şöyle bir gerçek var ki bekarken de erkeksiz duramayan bir tipti yazık ediyorsunuz kendinize ,darbe üstüne darbe . Evlilik ,erkek gibi düşünceleri uzunca süre silin yaşınızda çok küçük

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek.Yapacak bir şey yok boşanacak ve artık tedbirli,akıllı davranacaksın.

kesınlıkle düşünmüyorum ama artık ömür boyu yalnız kalacağım onun yüzünden ve bu durumu atlatamıyorum ilkini atlattım ama bu beni ıntıhara kadar sürüklüyor
Yalnız kalmak sorunlu bir evlilik hayatı sürdürmekten daha iyidir herhalde.Yalnız kalmamak için evlenilmez,yalnız kalmamak için evlilik sürdürülmez.Ayrıca daha çok gençsiniz ilerde belki daha mutlu ve huzurlu hayatınız olur,belki düzgün biriyle karşılaşırsınız.Siz hayata karşı biraz fazla acele etmişsiniz.20 li yaşlarınızda evde kalırım korkusu sarmış sizi...

Benim takildigim iddet müddeti bitmeden nasil evlendin:) ayrica bipolar cok zor bi psikiyatrik hastalik mani ve depresyona girdiklerinde direk hastaneye yatirmak gerekir..

Benim takildigim iddet müddeti bitmeden nasil evlendin:) ayrica bipolar cok zor bi psikiyatrik hastalik mani ve depresyona girdiklerinde direk hastaneye yatirmak gerekir..
Artık çok kolay. Mahkemeye dilekçe verip kan testi yaptırıyorsunuz, iddet süresi hemen bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…