eşimle boşanıyoruz demıstım buraya yazmıştım daha sonra cok pısman oldugunu söyledi bende yıkmamak icin barıştım 2 hafta oluyor , şöyle bir gelişme oldu 3 gündür esimle tartışıyoruz ılk kavga ben 19.30 da evde oluyorum sabah 7 de çıkıyorum evden eşim taksıcı 3 de arabayı bırakıyor eve geçmiyor annesinde duruyor bana yardımcı olmuyor ne yemek ne ev isleri o kadar saat boş boş ya taksı durağında okeyde ya annesinde oturuyor neyse o Gunde bana mesaj atmış ben aksam halı sahaya gidicem 10.30 da yıkarım diye önce kızdım sonra konuşmadım aksam 22.30 oldu aradım nerdesin diye acmadı arkadaslarıyla kafeye gıtmışlar gece gelirim dedi çıldırdım bağırdım kızdım ben senı bekliyorum yarın ıs var sen yoksun diye arkadaslarınada kızdım güldüler neyse 00.00 da eve geldi bana bağırmaya kızmaya basladı küfür etmeye orospu cocugu demeye basladı sen benı rezıl edıyorsun diye ben haklıydım üzerine birde dayak yedim neyse sustum sonra şüphem vardı hamilelikten dedim kı test yapıcam dedim hamile kalırsan o çocuğu aldırırsın istemiyorum diye delirdi ıkı gün önce isteyen adam gitti yerine şeytan geldi resmen neyse daha sonra ertesi gün eşim ben isteyen sürekli küfür mesajları attı nasıl karısın sabah bı kahvaltı hazırlamadan evden çıkıyorsun diye ki kendısı o gün çalışmayıp yatıyordu bende çalışıyorum cok uzatmıycam o gün yine bir suru şey dedi eve gıttım ev dağınıktı bıraktığım gibi dedim kı çalıştım tüm gün niye bişey yapmadın ben erkeğim orospu cocugu sen yapıcaksın çabuk yap dedi yaptım sustum inşallah hamile kalırsın iç kanama gecırırsın bebekte sende ölürsünüz dedi herseyde boşanmak istiyor artık tak etti canıma boşan dedim he dıyor bosanıyım da para kaptırıyım dosya parası oyle mı sen acıcaksın davayı dıyor birde maasımı bekliyor maasın yatsında maasını at dıyor 11 aydır evliyiz ılk 3 ayı güzeldi 4. aydan sonra eşim hep boyke yaptı ama benı haksız goruyor ben cok şerefssiz orospu kıyafeti acık sacık giyen (ki giymiyorum normal) sonra ahlaksızmışım iş yerinde hep adamlarla yatıp kalkıyormuşum oyle dıyor ama ben asla birinı aldatmam 24 yasındayım bir kısa nikahım oldu 14 gün sonra nikah ıptalım oldu onun dışında hayatımda 2 erkek oldu biri eşim digeri eski eşim - eski eşimle unıversteden tanışıyorduk anlaşamadık ayrıldık hala onunla görüştüğümüz düşünüyor bu arada şuanki eşim bipolar hastası düzelir mi ? ondan mı bunları yapıyor !