Bence hasta bu adam noraml bir insann tavırı değil keşke diyorum keşke ilişkiye girerken sana küfür ettiği an çıkıp gitseydin daha iyiydi ama yapcak birşey yok ortada günahsız bir bebek katledilmiş ne desem bilmiyorum kızamam sana cok üzüldüm dilerim cezasını alır
oncelikle geçmiş olsun canım . hukuk burosunda yıllardır çalışan biriyim ve sana kesinlikle şunu soyluyorum bu yaptıklarını yanına bırakma. aile mahkemeleri genelde kadının yanında yer alıyo biliyo musun çatır çatır alırsın tazminatta gerekirse nafakada.biraz masraflı oluyo orası doğru ama bence uğraşmaya değer. uğraş derim
Allah yardımcın olsun. buna çok benzer birşeyi en yakın arkadaşım yaşamıştı. kocasının tüm ailesi evine yerleşti kızı da attılar evden. bir anda 20 kilo birden verdi. çok zor günler geçirdi.
ama şimdi çok mutlu. ikinci evliliğini yaptı, harika bir kocası var. inşallah senin de çok güzel haberlerini alırız.
dün gece beni aradı, davayı açtığımı söyledim...nafaka tazminat talep ettiğimi, altımlarım içinde
2.dava açacağımı söyledim..bana tazminat davası açacakmış....böyle bişey yapabilir mi??????**
dün gece beni aradı, davayı açtığımı söyledim...nafaka tazminat talep ettiğimi, altımlarım içinde
2.dava açacağımı söyledim..bana tazminat davası açacakmış....böyle bişey yapabilir mi??????**
yarın avukatımla bu durumu yine görüşücem ama içim daralıyor bana ne mesajlar yazmış..
senin köpek kdr değerin yok
alyans, tek taşı, küpeler sende haram olsun
nafakam haram olsun
benden bilezik ve tazminat alamazsn sadece nafaka alırsın o da yaramaz inş. vs vs..
Ayrıntılı bilgi vermenize gerek yok yapacaklarınız hakkında hazır olur böyle yaparsanız.
Yapacaklarınızı siz yaptıktan sonra öğrenmesi sizin için en doğrusu.
Tazminat davasına neden olarak ne göstericek canım açarken.
Bu ara herkes ferihayı mı izliyor ne kimi duysam birine tazminat davası açıyor.
Bir avukattan bilgi alman sanırım en sağlıklısı yinede bu konuda tabi
böyle bir şeye hakkı var açabilir. ama şahit önemli olan. sen her halükarda nafakanı, eşyalarını veya eşyalarının parasını, altınlarını alırsın.merak etme Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?