Boşanıyorum ve........

evt çekilecek dert var çekilmicek dert var...benim kaderimde de bu varmış...

bakalım hayırlısı.

Bence hasta bu adam noraml bir insann tavırı değil keşke diyorum keşke ilişkiye girerken sana küfür ettiği an çıkıp gitseydin daha iyiydi ama yapcak birşey yok ortada günahsız bir bebek katledilmiş ne desem bilmiyorum kızamam sana cok üzüldüm dilerim cezasını alır

inş. canım....kötülük yapıp birde bunun farkında olmayışı insanı üzüyor....

oncelikle geçmiş olsun canım . hukuk burosunda yıllardır çalışan biriyim ve sana kesinlikle şunu soyluyorum bu yaptıklarını yanına bırakma. aile mahkemeleri genelde kadının yanında yer alıyo biliyo musun çatır çatır alırsın tazminatta gerekirse nafakada.biraz masraflı oluyo orası doğru ama bence uğraşmaya değer. uğraş derim

canım davayı açtım henüz haberi yok zaten, bazı şeylere annem babam şahit oldu...başka şahitim yok...artık bilmiyorum
dava ne kdr sürer ve ne kazancım olur....o zaten beni hiç haketmedi

annen baban şahit olur. tabi yaşadıklarına şahit olan akraban olmayan biri de olsa iyi olurdu.artık davalar eskisi kadar uzun sürmüyor. sadece yıpratıcı olabiliyor haliyle ama sen zaten yıprandığın kadar yıpranmışsın arkadaşım oyuzden elinden geleni ardına koyma. bu arada tazminat davası masrafı açacağın tazminata göre değişir bilgilendirmek istedim. oyle beşbin altıbin felan demişisnde bu çok uçuk rakam. tabi avukatlık ücretini kattıysan orası ayrı

canım avukatım 2000 tl aldı şimdilik boşanma davasını açtık altınlarımı alabilmem içinde 2.bir dava daha açıcakmışız
onada 2.150 tl dedi ..ortalama 5000 bulcak...eğer boşanma çekişmeli olursa 2000 den fazla olabilirmiş 3500 felan dedi...

ücret için söyledi onu sanırım.çekişmeli olursa ücret değişiyo tabi. umarım hakkettiğin tazminatıda alırsın cnm

Allah yardımcın olsun. buna çok benzer birşeyi en yakın arkadaşım yaşamıştı. kocasının tüm ailesi evine yerleşti kızı da attılar evden. bir anda 20 kilo birden verdi. çok zor günler geçirdi.
ama şimdi çok mutlu. ikinci evliliğini yaptı, harika bir kocası var. inşallah senin de çok güzel haberlerini alırız.

ayy aman Allahım ya ne manyaklar var...
ama cok mutlu ol.. cunku bı delıden kurtulmusssun onun o paranoyaklıgı mazallah gece kalıp senı kesmesıne kadar gıderdı...
Hayırlı bır kulmussunuz kı kurtulmussunuz.. ınsallahh ta haketttıklerını gerı alabılırsın

amin canım...ailemin yanındayım ve çok daha mutluyum...inş.hayırlı insanlar çıkar karşımıza...

dün gece beni aradı, davayı açtığımı söyledim...nafaka tazminat talep ettiğimi, altımlarım içinde
2.dava açacağımı söyledim..bana tazminat davası açacakmış....böyle bişey yapabilir mi??????**

nafakayı bilezikleri boşverin bence kendinizi kurtarmaya bakın.
bebeğiniz için çok üzüldüm ama değişmezdi adam olmadı ki başka çareniz yoktu.
verilmiş sadakanız varmış. allah karşınıza güzel insanlar çıkarsın inşallahh

Ayrıntılı bilgi vermenize gerek yok yapacaklarınız hakkında hazır olur böyle yaparsanız.
Yapacaklarınızı siz yaptıktan sonra öğrenmesi sizin için en doğrusu.
Tazminat davasına neden olarak ne göstericek canım açarken.
Bu ara herkes ferihayı mı izliyor ne kimi duysam birine tazminat davası açıyor.
Bir avukattan bilgi alman sanırım en sağlıklısı yinede bu konuda tabi

bence yapamaz neyin tazminatını açacakmış ki?? mağdur olan sensin.

yarın avukatımla bu durumu yine görüşücem ama içim daralıyor bana ne mesajlar yazmış..

senin köpek kdr değerin yok

alyans, tek taşı, küpeler sende haram olsun

nafakam haram olsun

benden bilezik ve tazminat alamazsn sadece nafaka alırsın o da yaramaz inş. vs vs..

böyle bir şeye hakkı var açabilir. ama şahit önemli olan. sen her halükarda nafakanı, eşyalarını veya eşyalarının parasını, altınlarını alırsın.merak etme Allah büyük.

hıc bırını sılme ve kesınlıkle hıc bırıne cvp verme o maıllerıde hakaret edıyor bılmem ne diye mahkemeye sunarsın canım.Dava açsada bana pek bişey çıkar gibi gelmiyor elinde yazılı bişeyler varsa.Artık burda resmen uzman olduk delil toplayıp açık vermeme konusunda

kusura bakmayın ama kızdım biraz. ferihayı falan seyretmem ama. sizin de canınız yansa. sizin de çeyizlerinizin üstünde gelip kayınvalideniz kayınbabanız gelip otursa, salak yerine konup evinizden hakaretlerle dışarı atılıp, sonra da boşanıp rahatlayalım diye bir mesaj alsanız siz de durmaz adalet arayışına girersiniz. Allahtan korkmasam gidip gebertmek istiyorum aslında hepsini. ama bi de öteki tarafı var bu işin. paralarını alıp, adam tutup anasından bacısına bi güzel dövdürtmek istiyorum.

böyle bir şeye hakkı var açabilir. ama şahit önemli olan. sen her halükarda nafakanı, eşyalarını veya eşyalarının parasını, altınlarını alırsın.merak etme Allah büyük.

canım mesajını aldım ama özzel mesaj yazamıyorum henüz yeni üye olduğum için...

eşyalarımı alırken " kendi özel eşyalarımı ve çeyizimi aldım " diye imza attırdılar...eşyalarımı aldım zaten talebim olmucak....

altınlarım onlarda, nafakan bağlandı mı senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…