• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum ve........

ne affetmesi beter olsun, yalvarması şu anlamda dün benim telimi yüzüme kapattı ya, davayı açtığımdan haberi yok, sölemicemde,
celple öğrensin, o zaman tutuşsun ve beni arasın ben teli yüzüne kapatim istiyorum...

Böyle adamlara ne kadar kötü davranırsan, onlara yok muamelesi yaparsan kıymetli oluyorsun. 9 yıllık evliliğim bitti kaynana yüzünden benim, ama allah var seninkini okuyunca benim ki melekmiş dedim. 2 yıl oldu boşanalı, boşanınca eski eşime nasıl kıymetli oldum anlatamam, anasını filan sildi, on gün içinde nikah yapacağız gene kısmetse

evlilik kararını cok erken almışsınız canım,cok üzüldüm geçmiş olsun boşan böyle bir adama katlanılmaz..

amin hiç bişeyden korkma bende öyle bi çıktım vardı 1,5 sene çıktım adam psikopattı oda kamudaydı inan markete tek girsem salak nabcan telle biriylemi konuşcan yok markette biriylemi konuşcan diyordu bedne sildim attım.

en yakın arkdşmla evlendim ama bana çıkma teklifi bile etmedi direk evlenme teklifi etti .
ben 6 aylık evliyim 3 aylık nişanlı kaldım 9 ay de annesi babası sen bizim kzıımızsın diyro eşim 23 yaşında ben 22.
zonguldakdaydı annesigil ben kayseride annesine söylediği günün ertesi günü yüzükleri alıp geldiler ben istiyorum dedi.

geçen ay bize geldiler 2 haftalığına kalmaya istanbudla otryrum eşim polis. babası çay demleyebilirmisin kızım dedi.
ben hamileyim eşim hayır sen otur ben yaparım dedi beni kaldırmadı ben şaşırdım kalkmaya çalıştım beni oturttu.
annesini 4 günde bir arar benim annemi günde 4 kere .larmı
çok şükür . RAbbim Böyle insan nasip etsin herkese.

çok şanslısın ...birde kayınpederin kayınvaliden filan sana uzaklarmiş,

benimki günde 4 defa anasına gidiyodu..burdan belliydi yani...

Böyle adamlara ne kadar kötü davranırsan, onlara yok muamelesi yaparsan kıymetli oluyorsun. 9 yıllık evliliğim bitti kaynana yüzünden benim, ama allah var seninkini okuyunca benim ki melekmiş dedim. 2 yıl oldu boşanalı, boşanınca eski eşime nasıl kıymetli oldum anlatamam, anasını filan sildi, on gün içinde nikah yapacağız gene kısmetse

canım zaten sorun 3.şahıslar olsa bi şekilde aşılırdı belki ama adam sorunlu ve hasta...

oğlu bana huzur vermedikten sora kaynana ile iyi olsam ne yazar..

inş sende aynı şeyleri yaşamazsın ve mutlu olursun...bu erkeklere güven olmuyor...

bidahakini inş düzgün seçersin. evet ona çok önem verdim. benm annemde aynı problemi yaşıyor 25 yıllık evli babam annesigil yüzünden nerdeyse annemi boşar o derece yani

tebrik ederim canım,hayırlı olsun.nerede yaşayacaksınız:34:

hayırlı olsun edanaz, mutluluğunuz hiç bozulmasın artık...:nazar:
çok sevindim...:16:

yaşayacakların varmış, yaşamışsın, inş. bundn sonra çok mutlu olursun.
hakkın neyse al bence.. sonra pişman olursun. paraya önem veriyorsa çok içi yanacak. birazda onun canı yansın.
Allah yardımcın olsun. takmamaya çalış. yılgınlık gösterme bu süreçte

kurtuluyorsun şükret canım.adam tam ruh hastasıymış:26:inşallah bundan sonra çok mutlu olursun

hey ALLAHım ne manyaklar var yaa...
erkek müsfettesi ... sevin cnm kurtulduğuna...
kurban falan kes yani..

donuna kadarda al cnm... maaşı yüksek güsel bi nafaka alırsın..
namussuzluk yaparsada ayrıca hakaret davası açarsın cnm...

paşa paşa altınlarını ödüycek yolu yok yani...
nafakadanda kaçamaz adi herif...

hiç üzülme cnm hayat çok güsel,daha iyileri çıkar karşına..
ALLAH çok büyük...

hiç öyle düşünme bütün evlilikler öyle değil...
çocuk aldırmaya karşıyım ama böyle bir adamdan çocuk dünyaya getirmek de o çocuga hakslzılık olurdu.. hayatı mahvolurdu ya sorunlu bir babayla..
bundan sonra inşallah karşına çok düzgün biri çıkarda ilerde çok mutlu olursun..
sakın üzülme öyle koca olmaz...

Şaka gibi adam tam psikopat çıkmış..Valla kurtulabildiğine dua et başına belada olabilirdi bu manyak..

Benden tavsiye canını yakıcam parasını alıcam falan die düşünme bu tarz savaşlarda yıpranan iki tarafta olur...

eğer maddiyatçı bi adamsa sende onu anladığı dilden vur. sana yaptıklarının cezasını anlasın.böylelerinin canının al parasını alma.:27:

bebegi malesefki ve malesfki iyiki aldırmıssın diyorum, çünkü ne kadra yalvarsada dönsende aynı seyleri yapacaktı... ozaman gebe halinle tam bir kısır döngüde olacaktın..
size bir sorum olucaktı, flört döneminde hiç farketmedinizmi bu adamın hareketlerinde bir galiplik oldugunu???

cok üzüldüm canim.Ama bir yandan sevindim, böyle bir manyaktan kurtuluyorsun diye.Her kisin sonu baharmis.Kafani dagitacak birseyler bul.Ama kesinlikle üzülme, degmez cünkü.

ilişki baştan tuhaf, 5 aylık birliktelik sonucu evlilik, 15 gün ilişkiye giremedim diye kayınvalideyide peşe takıp doktora gitmeleri yetişkin insanlarsınız niye onuda taktınız ki peşinize

Back