Boşanıyorum ve........

yol yakınken kurtulduğuna çok sevindim canım keşke her kadın senin şu yaptığını yapsa herhalde şiddet olayları hafifler diye düşünüyorum biz dünyaya bir kere geliyoruz neden huzursuz olalım neden şiddet görelim çocuğu aldırmakla da iyi yapmışsın canım günahı onun boynuna sen en doğru kararı vermişsin biraz kafanı dinle sonra çalışmaya bak kendi hayatına bak unutmaya çalış kolay olmıyacak sancılı bir süreç ama herşey unutulur cnm.

adam tam bir psikopatmış.hayatta değişmeyeceği belli.umarım onun canını acıtacak şekilde boşanırsın.sana evliliğinde layık görmediği paralarını mahkeme zoruyla al bu adamdan inşallah.

boşver nafakayı altını...
kaç kurtar kendini canım...
allah yardım etsin..
çok kötü şeyler yaşamışsın...

düğün fotograflarını, sana attığı mesajları delil olarak sakla. ayrıca gittiğiniz doktorları da isim olarak avukatına söyle.

yakın bir arkadaşım var 8 aylık evlilikten sonra boşanıyor.
karşı taraf maddiyatçı, kıza mahkemede etmediği iftira kalmadı.
utanmadan para versin boşanalım diye haber yolladı.

samimi olarak şöyle söyleyeceğim, anlaş ve boşan.
çünkü öfke ile kalkan zarar ile oturuyor.
boşanma davası nereden baksan 2 yıl sürüyor. eğer sen boşanmak istemezsen hakim 3 yıl bekleme süresi veriyor.
yani hayatının 5 yılı o adamın soyadını taşımakla geçiyor.
ayrıca yaptığın davranışlar mahkemede iftira ile süslenerek anlatılıyor.
mesela yanlız tatile gittin, mahkemede bu oranın sahibini görmek için gittin oluyor.

neden 5 yılını o adama feda edesen?

tamam yerden göğe haklısın, tüm kalbimle inanıyorum ki Allah bunların hesabını ondan soracaktır.

ama o adamı hayatında daha fazla tutma ve sen ondan para alırsan eminim o senin yakandan düşmeyecektir.

vallahı canım sonuna kadar al alabıldıgını donunla bırak onu ortada...kanunlar enden yanadır canım şiddet gordugunu kanıtlayabılırsen super olurdu ...şahıtlerın vardır mutlaka...bılezıkler bır kere senın hakkın nasıl kı ona sahıp cıkıyor...ama ıstedıgını alabılırsın gıbıme gelıyor...hatta dugunden sonra da gıttıgın dr dan belge alsan ..sorunlu oldu bırlıktelıgımız sıdetını kufurunu de gordum dıye anlatırsın benec ne toplayabılırsen topla...bu adamı donuyla ortada bırak ...

ne biçim adamlar var ya allah iyilerle karşılaştırsın rabbim yardımcın olsun

Ne tuhaf ne psikopat insanlar var şu dünyada Allahım.
Sizi çok takdir ettim.Ben onu seviyorum,alıştım,bırakamam dememişsiniz
en azından.Bir an önce kurtulursunuz inşallah bu pislikten.
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin size.

iyi ama o çok canımı yaktı, bana iftira atsa bile ne dicek 2 ay boyunca tek başıma 2 kere markete ekmek almaya gittim bir de
bir kez annemleri evden kovduğunda eve 4 gün gelmedi, annemlerde memlekete dönünce onların gittiği gün bi avm ye gidip yemek yemiştim, sora eve döndüm...avm de kuzeni görmüş beni ama yanımda kimse yoktu hatta bi akrabasıyla denk geldim onların yanında gördü, ne diyecek ki...ama iftiralara hazır olmam lazım , şahitl bulması gerekiyor...

okuyuncaa cok uzuldummmm cok etkılendım ne ınsanlar varyaaa ey allammmm ...

allahtan kararını verebılmısssın bu cıleyıı suspda ceken bırsuru ınsan varrr bosanmaya cesaret edemeyen yada aılesı sahıp cıkmayan sansın varmıskı aılen sana sahıp cıkmıs bencede elınden gelenı ardına koymaa.. ama belliki bu ınsanlr ozllklede kocan ıftıra atabıleck bır yapıya sahıp gıbı duryorr herseye hazırlıklı olp guclu olmanı dılıyorum...

flört döneminde içine kapanık biriydi, maddiyatçı olduğunu hissettiriyordu fakat kıskançlık ve psikopatlığının küfür ve hakaretlerin bu kdr olacağını bilmiyodum...hiç küfürde etmemişti...

ilişki baştan tuhaf, 5 aylık birliktelik sonucu evlilik, 15 gün ilişkiye giremedim diye kayınvalideyide peşe takıp doktora gitmeleri yetişkin insanlarsınız niye onuda taktınız ki peşinize

annesi olmadan adım atmıyorki, herşeyi anne ile yapıyor, adamın kendine güveni yok bi kere,
hayatında fatura ödememiş atm kartı nasıl kullanılır k.kartı atm den nasıl ödenir bilmiyor....öle biri yani..

o da istiyor boşanmayı ama mümkün olduğu kdr hakkımı vermeden tabiki....avukatım 1 veya 1,5 yıl sürer dedi bu süreçte nafakamı bağlatacakmış...

şiddet kavga gürültü oldu ama dört duvar içinde...şahitim yok, onunda yok....nasıl karar çıkar mahkemede bilemiyorum...

adam tam bir pisikopat.2.bir nevbaha vakasını yol yakınken farkedip dönmüşsünüz. ne kadar şükretseniz az.
niye böyle yaptığına gelince, adam kendi işi beceremeyip fiyasko yaşayınca, kesin senin hayatında biri olduğunu düşünmüştür.
bu arada eminimki birine gidip denemiştir.anlaycağın kendi tekin değilken ,en doğrusu sana baskı yapmaktır.
bir de doktora kalınmı diye değil
bakire olup olmadığını bilmek için götürmüştür.
Allah yardımcın olsun....

başkasına falan gitmemiştir ama erkeklik gururu yapıp olmadık psikolojik işkencelere maruz kaldım, sözlü şiddet,
hakaret küfür ve zaman zaman darp....hiç rapor almadım keşke alsaymışım mahkemede bunu nasıl kanıtlarım bilmiiyorum..

canım allah yardımcın olsun zararın neresinden dönsen kardır onun yaptıklarını allaha bırak bence sende arkana hiç bakma hayatım çook geçmiş olsun Rabbim sabır versin

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda boşanır ve kurtulursun böyle şeyler duydukça bnm derdimde dertmiki diyesim bi kena çekilip öylece kalasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…