ne affetmesi beter olsun, yalvarması şu anlamda dün benim telimi yüzüme kapattı ya, davayı açtığımdan haberi yok, sölemicemde,
celple öğrensin, o zaman tutuşsun ve beni arasın ben teli yüzüne kapatim istiyorum...
amin hiç bişeyden korkma bende öyle bi çıktım vardı 1,5 sene çıktım adam psikopattı oda kamudaydı inan markete tek girsem salak nabcan telle biriylemi konuşcan yok markette biriylemi konuşcan diyordu bedne sildim attım.
en yakın arkdşmla evlendim ama bana çıkma teklifi bile etmedi direk evlenme teklifi etti .
ben 6 aylık evliyim 3 aylık nişanlı kaldım 9 ay de annesi babası sen bizim kzıımızsın diyro eşim 23 yaşında ben 22.
zonguldakdaydı annesigil ben kayseride annesine söylediği günün ertesi günü yüzükleri alıp geldiler ben istiyorum dedi.
geçen ay bize geldiler 2 haftalığına kalmaya istanbudla otryrum eşim polis. babası çay demleyebilirmisin kızım dedi.
ben hamileyim eşim hayır sen otur ben yaparım dedi beni kaldırmadı ben şaşırdım kalkmaya çalıştım beni oturttu.
annesini 4 günde bir arar benim annemi günde 4 kere .larmı
çok şükür . RAbbim Böyle insan nasip etsin herkese.
Böyle adamlara ne kadar kötü davranırsan, onlara yok muamelesi yaparsan kıymetli oluyorsun. 9 yıllık evliliğim bitti kaynana yüzünden benim, ama allah var seninkini okuyunca benim ki melekmiş dedim. 2 yıl oldu boşanalı, boşanınca eski eşime nasıl kıymetli oldum anlatamam, anasını filan sildi, on gün içinde nikah yapacağız gene kısmetse
evlilik kararını cok erken almışsınız canım,cok üzüldüm geçmiş olsun boşan böyle bir adama katlanılmaz..
Böyle adamlara ne kadar kötü davranırsan, onlara yok muamelesi yaparsan kıymetli oluyorsun. 9 yıllık evliliğim bitti kaynana yüzünden benim, ama allah var seninkini okuyunca benim ki melekmiş dedim. 2 yıl oldu boşanalı, boşanınca eski eşime nasıl kıymetli oldum anlatamam, anasını filan sildi, on gün içinde nikah yapacağız gene kısmetse
Ağol ablacım, ayin isteyeceğim ve bekleyeceğiz sonucunu, kısmet artık
hayırlı olsun edanaz, mutluluğunuz hiç bozulmasın artık...
çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?