esınızın ne ıs yaptıgını anladım.benım kuzenımde o ısı yapıyor.maası 2700 falan olması lazım.kolaymı oyle evlen rezıl et bırde kurtaj ustune.alın alabıldıgınızı maasından kesıp sıze verırler zaten.korkmayın hıc.neler dıyesım varda sıte kapanır sımdı.once kendı ıyılıgınızı dusunun sonrasında parayı ama hakettıgınız bısey sonucta.mecbur verecek sınır oldum sımdı donuna kadar alında gorsun gununu.boylelerının canı ancak parası elınden alınırsa yanar.
donuna kadar alabiliyosan alöyle olmasını istiyordum fakat telde bana 2,5 milyar vercekmiş kalanı unut dedi, bende pislikle uğraşmak istemiyorum fakat
işi yokuşa sürerse bende uzatıcam çünkü ben ona kız gittim, o kdr hayalim vardı yıkıldı, psikolojim altüst oldu benide bırak aile
ve akrabalarım yıkıldı hastanelik oldum vs vs...bu kdr kolay ve o yıpranmadan bitsinde istemiyorum...çok maddiyatçı olduğu için
maaaşından 1 kuruş kesilse biliyorum canı yanar, haketti bunu...mehiride unut diyor, din iman yok...
birde bana eve dönerken artık dulsun seni kimse almaz, evde kaldın gel benimle kal gibi cümleler kurdu..
buna söylenecek söz yok...aklı fikri zikri çok değişik birisi...
Kurban olsun senin dulluğunu psikolojik manyak. Baskı, hakaret, şiddet herşey var, aklınca seni sindirecekdi, şimdi de psikolojik baskı yapmaya çalışıyor. Konuşmasın o, anası babası evli aynı çatı altındalar da ne olmuş, bunun gibi bir manyak yetiştirmişler. Hiç bozma moralini, donuna kadar al, evet zor bir süreç ama sen güçlü bir kadınsın ki 60 günde yaşadıklarına bak. En zorlndığın anlarda şunu düşün onun geçireceğin bir ömürdense bu zorluklarla uğraşmak daha kolay. Yalnız değilsin, kendi değerini bil, artık hayat senin
desteğin için tşk...evet herşey umarım daha güzel olucak...birde boşansam soyadından bi kurtulsam ...
birde bana eve dönerken artık dulsun seni kimse almaz, evde kaldın gel benimle kal gibi cümleler kurdu..
buna söylenecek söz yok...aklı fikri zikri çok değişik birisi...
peki bebegi aldirirken rizasi varmiydi..
bide rizam olmadan bebegi aldirdi derse canin cok yanar.....
Hiç üzme kendini, duruşmada söyleyeceği sözleri ispatlması lazım. Sana namusuna, ailen söz ederse sen kendini temize çıkarmak zorunda değilsin, o söylediği sözleri ispatlamak zorunda. Ve artık kanunlarımız kadını koruyor, aile mahkemesi hakimleri evli ve çocuk sahibi olması önceliğini taşıyor, ve zaten duruşmaya girerken her ne kadar tarafsız gözükse de kadından yana tavrı oluyor. İçin rahat etsin. Unutma boşanma aşamasında yaşayacağın en kötü şey onunla geçireceğin bir gün bir gece kadar kötü olamaz. Sakın gözün yılmasın, sakın vaz geçme, sakın seni korkutmasına izin verme. Sen önemlisin.
evt kürtajı özel hastenede yaptırdık ve paşa paşa imzasını attı...o imza atmadan
kürtaj yapmadılar zaten..bunu mahkemede kullansa bile ne diyecek sonuçta imzası var...
birde bizim kavgalarımız gürültümüz şiddet vs benim şahitim yok ne yaşandı ise o dört duvar içinde yaşandı
ağlamalarım sızlamalarım, darp raporum vs yok yani..keşke alsaymışım diyorum ama geçti artık...
himmm
bak bu cok iyi olmusss
ama gerckten esinin meslegini merak ettim
en azindan seni desteklicek konu komsun biseyin varmi balkondan falan cikarken goren...
eşim sağlık memuru....bu arada bulunduğum apartmanda bir komşu kapımı çalmazmı hoşgeldin komşu diye filan,
kapıcı dışında kapımı çalan biri olmadı walla...
evt biraz param olursa ilk işim kurban kesmek zaten, şu ilk celse bi görülsün bakalım...
iş konusunda psikolojim şu an yerinde değil biraz zamana ihtiyacım var ama evde online satış filan bişeler
uğraşmayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?