kurtulduğuna sevindim bölesine erkek bile denmez bebeği aldırmana üzüldüm ama baba olcak karakterde değil zaten bence allah bundan sonramızı iyi etsin kader arkadaşım :)
Amin tatlım...Umarım senin çocuğun yoktur.
canım oturdum şimdi yazdıklarını başından beri okudum.ne kadar güçlüsün.afferin sana helal olsun..tazminat az olmuş ama olsun..altınlarınıda al inşallah da yak canını daha fazla.ben ekim 2012 de evlendim.7 aylık bir kızım var ve 27 şubatta açtım davamı.konularımı yazılarımı okumuşsundur belki.çok çektirdiler.eşyalarım alınmaya gitti.kıyafetlerimi bile vermediler.kızımın beşiğini elbiselerini ıslak mendillerini bile vermediler.gerisini sen düşün.hala cevap gelmedi karşı taraftan.ben tehditlerini vs tel kaydına almıştım.altınlarım bileziklerim hepsi onlarda.bende donuna kadar alacağım.çünkü canını ancak bu yakar.inşallah senin gibi güçlü dururum.eşyalarım içindek gerdek çarşafımı bile almışlar.o kadar haysiyetsiz insanlarAmin tatlım...Umarım senin çocuğun yoktur.
boşver zarar vermeyi intikam almayı filan boşan kurtul varsın hiçbir şey alma ama kurtul olan olmuş 5aya cıksan 1 yıl da tanısan adam kendini saklamış hiç orasını düşünme ben de 5ay çıkıp evlendim hiç pişman olmadım evlilik şans tamamen ..canını da üzme bütün evlilikler böyle degil allah baska dert vermesin..allah zaten o adamdan senin intikamını alır sen uğraşma havale et..
Senin adina çok üzüldüm canim Allah kurtarmis iyi ki sana daha fazla zarar gelmeden ayrilmissin. Bence parayi falan bosverin hatta ondan olabildiğince uzağa tasinin. Çünkü boyle tipler bosandiktan sonra da rahat edebiliyor hatta caniniza bile kastedebilir. Resmen bosanin ve sonsuza dek kurtulun. Bu sirada kimseyle yeni birşey yasamayin kendinize biraz zaman ayirin. Her evlilik boyle değil eşini el üstünde tutan milyonlarca erkek var. Umudunuzu yitirmeyin Allaha siginin inşaAllah bundan sonra herşey gonlunuzce olur.
KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.
canım oturdum şimdi yazdıklarını başından beri okudum.ne kadar güçlüsün.afferin sana helal olsun..tazminat az olmuş ama olsun..altınlarınıda al inşallah da yak canını daha fazla.ben ekim 2012 de evlendim.7 aylık bir kızım var ve 27 şubatta açtım davamı.konularımı yazılarımı okumuşsundur belki.çok çektirdiler.eşyalarım alınmaya gitti.kıyafetlerimi bile vermediler.kızımın beşiğini elbiselerini ıslak mendillerini bile vermediler.gerisini sen düşün.hala cevap gelmedi karşı taraftan.ben tehditlerini vs tel kaydına almıştım.altınlarım bileziklerim hepsi onlarda.bende donuna kadar alacağım.çünkü canını ancak bu yakar.inşallah senin gibi güçlü dururum.eşyalarım içindek gerdek çarşafımı bile almışlar.o kadar haysiyetsiz insanlar
Evlılıgınız çok kısa sürmüş. Dava açtığinızda hakim sızı bosamaz 1senenin altındaki evlilikleri anlaşmalı olmadığı sürece bosamaz. Bu sefer davayı açan sız oldugunuz ıcın 3senelik bekleme süresine tabı olursunuz. 3sene boyunca dava acamazsınız. Ancak onun dava açmadı gerekli yada anlaşmalı olması gerekli. 3sene îcınde aynı ev îcınde yasarsanız biraraya gelmiş sayılırsınız. Bence sıze tavsiyem 1seneyi ayrıda olsa doldurun Oyle açın davanızı.
canım ben boşandım, boşanalı da 1 yılı geçti, boşanma davamda 1 yıl sürdü, bu iş biteli 2 yıl oluyor yani.
Tatlım sana da üzüldüm , üstelik çocuk var, hemen tedbir nafakası bağlat hem kendine hem çocuğuna. Sağlam bir avukatın olsun ama.
Edepsiz ahlaksız adamlara çatmaya gör, çarşafına kdr alırlar. Çok da agresif olma, hukuki yoldan tüm haklarını kullan fakat çok beklenti içine girme
çünkü avukatım hep 15-20 alırız filan derken çıka çıkaa 10 çıktı, haaa bu karşı taraf için 100 bin gibi bi para. onu bilmekte yetiyor.
Kendini yıpratma, ben boşandığım gün kurban bile kesmiştim
Allah bi daha kötülerle karşılaştırmasın inş. Amin...
umarım hayatınız hayal ettiğinizden daha güzeldireski eşiniz rahatsız ediyor mu sizi yoksa hemen kabullenip bıraktı mı peşinizi
saol canım.amin.dün karşı tarafın avukatı geldi,hem çocuğumun velayetini hemde 30 bin manevi tazminat istiyormuş beyefendi.çok üzülüp yıpranmış yhhh ya
Canım benim güzel dileğin için tşk.
Ex şahıs ne zaman boşanma davası açtım nafaka bağlandı o günden itibaren hakaret küfürler saydı sora da duruşmalar ilerledikçe irtibat kesildi.
Paraya bu kdr tapan insan görmedim.Herşeyleri paraymış. Eşmiş karıymış kızmış zerre umurlarında değil.
Sevgiili duygular, durumunuzu okudum.ben de 4aylık evliyim ve yaşadıklarının çok benzerlerini yaşadım.Şuan ailemleyim ve iyi bir avukat arayışındayım...
Zira şahıs, benden önce de bir evlillik yapmış ve ayrılmış.Muhtemelen iftiralarla yalancı şahitlerle eşit kusurlu gösterilmiş.Çok zor bir durum..
Ama şimdi mutlu olduğuna sevindim ve umutla doldu içim inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?