• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum ve........

Ayrıca değil hiçbir erkekle görüşmek 100 metre yanıma da yaklaştırmıyorum. Gereksiz yaratıklar...

canım çok güçlü gördüm seni kendime geldim yine :) ben de anlaşmalı boşanma yolundayım ama hala açamadık davayı haftaya inşallah. bir terslik çıkmazsa.. en baştan bitirmekle iyi yapmışsın, ben 3 yıl bekledim şimdi 3 yılda bozulan psikolojimi düzeltmek için uğraşıyorum.. yine de evlilikteki halime göre çok iyiyim. aldığım nefesten bile tat aldığımı hissettim onu terkettikten sonra..

senin için de hayırlısı olsun, inşallah tazminatı alır, ciğerlerine kadar yakarsın onu ...

Son düzenleme:
canım çok güçlü gördüm seni kendime geldim yine :) ben de anlaşmalı boşanma yolundayım ama hala açamadık davayı haftaya inşallah. bir terslik çıkmazsa.. en baştan bitirmekle iyi yapmışsın, ben 3 yıl bekledim şimdi 3 yılda bozulan psikolojimi düzeltmek için uğraşıyorum.. yine de evlilikteki halime göre çok iyiyim. aldığım nefesten bile tat aldığımı hissettim onu terkettikten sonra..

senin için de hayırlısı olsun, inşallah tazminatı alır, ciğerlerine kadar yakarsın onu ...

tatlım umarım çocuğun yoktur, yoksa kız gibi yine hayatına bakarsın malum çocuk sorumluluk demektir.
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Bende ilaçlarımı yeni bıraktım, zor yaaa Allah kimseye yaşatmasın.

Canlarım benim nasılsınız, malum zorlu bir süreçten geçtim ve sizinle sevindiğim bir durumu paylaşmak istiyorum.

Boşanma davası bitince hakimde eşit kusurlu görünce yargıtaya göndermiştik, geçen hafta yargıtay dosyamı bozdu:)))))
Tekrar tazminat yönünden davam görülecek. Çok şükür soyadından vs kurtuldum. Ahım yerde kalmayacak inşş....
Dualarınızı eksik etmeyin nolur..

Ayrıca benim bedduamı alan hakimde benim davamdan sonra arkası sağlam olan birilerinin damarına basmış olmalı ki istifa edip gitmişşşşşş:) buna da çok sevindim... Yeni hakimden avukatım olumlu konuştu baya.İnş.hayırlısı olur.

Şimdi İstanbul'dayım ve iş arıyorum ( ne yazık ki çok yorucu olmasına rağmen istifa etmiş olduğum banka sektöründe:( )
Bu konuda dayısı olan var mıdır acep...:) hihihihhiiiii...

Kızlarrrr iyiki varsınız, öpüldünüz...

Adam eve kitlesin, dövsün, sövsün, psikolojik işkence etsin, herşeyden mahrum bıraksın, ailesiyle bile görüştürmesin, ondan sonra eşit kusurluymuşmuşmuş... Oh ne ala... Neymiş? Kürtaj kadının ısrarıyla olmuş. Sanki kadın keyfinden aldırmak istiyor çocuğunu. Neyse... Senin amacının para olmadığı bariz zaten ama bence de peşini bırakma, yanına kalmasın. 3 kuruş parayı sakınan adam çatır çatır ödesin o tazminatı da işin ucu biraz ona da dokunsun. Vicdanının rahatsız olacağı yok bari kesesi rahatsız olsun. Temyiz sonucunu yine paylaşırsan seviniriz :)

Geçmiş olsun diyorum, Allah kurtarmış diyorum, bundan sonra bahtının açık olmasını diliyorum :)) Allah seni iyilerle karşılaştırsın, bu adamında başkasının canını yakmasına meydan vermesin inşallah.

Adam eve kitlesin, dövsün, sövsün, psikolojik işkence etsin, herşeyden mahrum bıraksın, ailesiyle bile görüştürmesin, ondan sonra eşit kusurluymuşmuşmuş... Oh ne ala... Neymiş? Kürtaj kadının ısrarıyla olmuş. Sanki kadın keyfinden aldırmak istiyor çocuğunu. Neyse... Senin amacının para olmadığı bariz zaten ama bence de peşini bırakma, yanına kalmasın. 3 kuruş parayı sakınan adam çatır çatır ödesin o tazminatı da işin ucu biraz ona da dokunsun. Vicdanının rahatsız olacağı yok bari kesesi rahatsız olsun. Temyiz sonucunu yine paylaşırsan seviniriz :)

Geçmiş olsun diyorum, Allah kurtarmış diyorum, bundan sonra bahtının açık olmasını diliyorum :)) Allah seni iyilerle karşılaştırsın, bu adamında başkasının canını yakmasına meydan vermesin inşallah.

Canım benim çok saol, duaların içinde AMİNNNNNNNNNNNNNN....
O zaten bi daha evlenmeye cesaret edemez bence, avukatım demişti, böle tiplerin canını al ama parasını alma diye:)))
Nafakası var, 200 tl ama olsun, onun maaşından kesildiğini bilmek bile bana yetiyor, tazminattan inş.güzel bir rakam çıkar da
sevinen ben olurum. Hakim değiştiği içn de umutlandım baya. Kürtaj konusunda vicdanen problem yapmıştım ama annem keyfinden
yapmadığın gibi keyfinden de aldırmadın dedi, hangi mutlu kadın çocuğunu aldırmak ister ki. Üstelik doğacak çocuğun bunun gibi psikopat olmayacağı ne malum, bu işler genetiğe de bakıyor biliyorsun. Babası kafadan anormaldi, bu da öleydi, annem hep der " itten kuzu doğmaz " diye. Allah'ım beni de bu konuda affetsin sorgulamasın inş.

Mahkeme sonucunu tabiki sizlerle paylaşıcam, örnek olsun herkese yaşadıklarım.

Öpüldünüz...

Aynı evde yaşamadan hiç kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın zaten
Altınları düğünden sonra aldılar demişsin . Evlilikten sonra alınan her eşya yarı yarıya paylaşılır boşanmalarda.

Aynı evde yaşamadan hiç kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın zaten
Altınları düğünden sonra aldılar demişsin . Evlilikten sonra alınan her eşya yarı yarıya paylaşılır boşanmalarda.

canım vermediler, ver dememe rağmen vermedi, bu yüzden dava açıp alacağım inş.
eğer hakkım olanı alamazsam toprak altında versin inş.

Nikahtan sonra alındıysa hakkınız var yarısı sizin . Mahkemede çıkar zaten olumlu sonuç

Evt nikahtan sonra aldılar, hatta dövdüğü gün alyansımı bile parmağımdan zorla almıştı sökerek, sora annesi kızmış
geri vermişti, boşandığım gün onu da bozdurup kurban kesmiştim. İnş. alacağım Allah'ın izniyle.

tatlım umarım çocuğun yoktur, yoksa kız gibi yine hayatına bakarsın malum çocuk sorumluluk demektir.
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Bende ilaçlarımı yeni bıraktım, zor yaaa Allah kimseye yaşatmasın.

yok neyseki ,, böyle olacağını hissettim, düşünmedim hiç.. ilk ay zordu ama şimdi hiç evlenmemişim gibi hissediyorum :)

yok neyseki ,, böyle olacağını hissettim, düşünmedim hiç.. ilk ay zordu ama şimdi hiç evlenmemişim gibi hissediyorum :)

buna çok sevindim işte. Geçen hafta postanede işim vardı bir kuyruk vardı sormayın neyse zar zor bi yer bulup oturdum,
oturduğum yerden başa doğru hep kadındı , nerdeyse hepsi boşanmış ve çocukları vardı, onları dinleyince halime şükrettim,
sonra biri bana aynı kız gibisin dedi, 40 günlük evlilikten nolcaktı ki zaten, doğurmadım dokumadım, minyon yapım var zaten, kızlığı
dulluğu boşver de kaderim kız gibi olsun , şimdi 1,5 yaşında kız yeğenim var, sanırım o 20-30 yaşına gelincye kdr evlilik kurumu diye de
bi kurum kalmıcak, o kdr çok boşanan var kii...

Ya sanki karşı komşumuz yazmış bunu..Aynı şeyleri o da yaşıyodu,hatta adam polis memuruydu kadının üstüne kapıyı kilitler giderdi.Bazen de kalorifere kelepçelermiş :53: Neyse kavga gürültü ayrıldılar.Kız eşyalarını adamdan gizli kamyona atıp kaçtı resmen.Allah yardımcınız olsun.Ama ben olsaydım asla canını yakmak için uğraşmazdım.İnancınız varsa bekleyin,Mevlam bedelini ödetmeden canını almaz zulüm edenin.

Ya sanki karşı komşumuz yazmış bunu..Aynı şeyleri o da yaşıyodu,hatta adam polis memuruydu kadının üstüne kapıyı kilitler giderdi.Bazen de kalorifere kelepçelermiş :53: Neyse kavga gürültü ayrıldılar.Kız eşyalarını adamdan gizli kamyona atıp kaçtı resmen.Allah yardımcınız olsun.Ama ben olsaydım asla canını yakmak için uğraşmazdım.İnancınız varsa bekleyin,Mevlam bedelini ödetmeden canını almaz zulüm edenin.

haklısın canım ama ben uğraşmıyorum avukatım uğraşıyor zaten, ama lehime bişeylerin sonuçlanmasıda güzel tabi..
inan bana canımı o kdr yaktı ki hukuki anlamda hala bişeylerin zamanı geçmemişken hakkımı arıyorum, zaten kalan hakkım varsa
Allah onu bırakmaz...Erkekler neden böyle psikopatlaştı anlamıyorum...

Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum..Bir adam bu kadar mı insanlıktan yoksun olur,bir kadın bu kadar mı güçlü olur adalet nasıl çarpıtılır:26:
Ve sonra mutlu sona doğru yeniden umutlar doğar..
Bir kadın olarak sizi tebrik ederim..Mutlu haberlerinizi de inşallah buradan okuruz..Allah yar ve yardımcınız olsun..

Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum..Bir adam bu kadar mı insanlıktan yoksun olur,bir kadın bu kadar mı güçlü olur adalet nasıl çarpıtılır:26:
Ve sonra mutlu sona doğru yeniden umutlar doğar..
Bir kadın olarak sizi tebrik ederim..Mutlu haberlerinizi de inşallah buradan okuruz..Allah yar ve yardımcınız olsun..

Aminnnn canım, ltf dua et bana da. Adalet böle bişey ülkemizde sanırım ama yine de doğru karar veren yiğitler de var, Allah
onları başımızdan eksik etmesin. Bakalım sonucu inş.hepimizi çok çok sevindirecek bir karar olur.Umarım 3-4 ay daha uzamaz da mahkeme kısa sürede karar verir ve bende sizinle paylaşırım karşılıklı kahve içeriz hepimiz gülerek... : ))))

Kızlar merhaba,

Uzun süre oldu görüşmeyeli bu konumla ilgili.

Tazminat davam vardı ve geçen hafta tazminat davam görüldü aldığım para çok komik. 10.000 tl.

5.000 tl maddi, 5000 tl de manevi :) gülermisin ağlar mısın.

Üstelik hakim de kadın arkadaşlar. çok şaşırdım avukatım yine yargıtaya göndereceğim en az 15-20 bin almalıydık dedi.Bende avukata bıraktım
nasıl biliyorsan öle yap diye.

Adalet kime işliyor bilemedim. Üzüldüm mü çok değil çünkü evlenmiş boşanmışlık psikolojisinden kurtuldum gelen para da ekstra bi yerden gelen para
gibi oluyor.

Nafaka alıyorum 200 tl ama o para şu tazminattan çok işime yarıyor. Bana 2000 tl gibi bişey cidden.

Allah boşanıpta hakkını alamayan herkese yardım etsin. Amin..

Allah yardmcin olsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba, hemen konuya geçmek istiyorum canım çok sıkkın tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var...

Kasımda yaklaşık 5 ay flört ettiğim biriyle evlendim ve kabus başladı...Bugün boşanma davasını açtım..2 ay kadar birlikte kalabildik ve olaylar şöyle gelişti..İlk 15 gün ilişkiye giremedik ve kayınvalidemle eşim beni önce kadın doğuma götürdüler acaba kalınmı kızlık vs die çok acı çekiyordum çünkü dr .bana normal olduğunu söyledi daha sonra o gitti dr.ye çünkü onun ereksiyon problemi oluşmuştu daha önce hiç kız arkadaşı olmamış, ilişkiyede girmemiş, üroloji ona bazı ilaçlar verdi ve ilaçlar sayesinde 15 gün sonra ilişkiye girdik..Çok acı çektim ama:( ...Bu süreç içinde bana küfürler ediyor ve sinirli davranıyor hakaret bile ediyordu...Annesine bahsettiğimde düzelir sıkıntı stresinden filan diyordu...Bu konuyu atlattık derken kendisi memur ve gece nöbetleri olan biri, annesine 5 dk bile uzak olmayan bi yerden güneş görmeyen lamba açıp oturabileceğin bi ev tuttu, kiracıyım diye birşey demedim ama bu kdr beni altüst edeceğini düşünmemiştim...Nöbetleri 2 günde bir oluyor ve beni hep annesine götürüyordu , ve ailesi çok sorunlu insanlar özellikle babası küfürlü konuşuyor ve akrabalarıyla genelde küsler...Yeni gelinin normalde evine akrabalar gelmez mi 2 ay boyunca kapımı çalan 1 akrabası oldu ve beni kimseyede götürmediler..İlk 15 gün eşim benim üzerime anahtarı kilitleyip gittiğini biliyorum ve öyle kavga gürültüler koptuki anlatamam, balkona bile çıkmam sorun oldu...Eşimin cidden problemli olduğunu anlamaya başladım..El öpmeye annemlere gittik orda beni rezil etti akrabalarıma karşı.Anneme anne demem ben size kızınızı akrabalarına götürmem, senede bi kere gelicek size vs..annem neredeyse dövecekti bu nasıl insan diye....Haklıydı..kızını evlendirdi fakat damadının cümlelerine bak..anneme bunları söylerken bana annemlerle iyi geçin diyordu...Bir gün markete gittiğimde rafa eğildim arkamda da bi bey bekliyomuş bana kaba bi tabirle çekil dedi, ne olduğumu anlamadım ve bana eve gelince şu cümleyi kurdu "kıçına mı ellettirecektin"..şok oldum...aslında bu kdr fesat ve art niyetli biri olduğunu evlenince anladım beni evde bırakmak istememesinin sebebini benim eve erkek atacağım olarak yorumluyor düşünebiliyormusunuz tamamen ruh hastası biriyle evlendiğimi anladım..

Annemler 3 gün bana misafir geldiler , annemler gelmeden bana 2 gün dursun gitsinler ne yüzsüz insanlar gibi laflar edip kavga ettik, annemler geldiğinde de 4 gün evi terketti ve annemlere hakaret ve küfürler etti, annem kızım bundan koca olmaz gel bizimle dön dedi, bende anne şimdi annesi geldi kızını aldı gitti dedirtmem, siz gidin bikaç gün sonra ben gelirim dedim ve 10 gün sonra bir avm önünde bana herkesin içinde vurup küfür etti sebebide tek başıma ayakkabıcıya gidip ayakkabımı yaptırmam oldu ben sürtükmüşüm o...filan dedi yıkıldım ve ben eve dönüp valizimi hazırladım..düğünde takılan takıları kayınpederim ve eşim aldı ve bana düğünden sora 25 gr.dan 5 bilezik yaptılar..dini nikahta 5 bilezik istemiştim zaten....Altınlarımı vermediler...

Eve döndüğümde 2 gün sonra 15 günlük hamile olduğumu öğrendim bir kez daha yıkıldım ve çoçuğu istemediğimi aldıracağımı söyledim..tamam gel aldıralım dedi, ablam eniştem ben gittik konuştuk boşanmak istediğimide söyledim çok yalvardı ayaklarımı öptü resmen...çocuğuda aldırıcam dedim ikna edemeyince çocuğu aldırdık ve eşya ve çeyizlerimi toplayıp eve döndüm...Bu süreçte boşanma davasını açmadı çok masraf olur diye anlaşmalı boşanmak istiyomuş , evliliğimiz boyunca bana 1 kere 7 tl verdi cüzdanım para görmedi anlayacağınız ve hiç tek başıma alışveriş yapamadım çarşı pazarda da kavga ediyordu zaten...bu kdr maddiyatçı biriyle karşılaşmamıştım.

dün aradım anlaşmalaı boşanalım ama sadece o 5 bileziği istiyorum nafaka tazminat istemicem dedim , altınları unut dedi bana...teli yüzüme kapattı ...bugün davayı açtım nafaka tazminat vs...altınlar içinde ayrı dava açılcakmış... bana 5-6 milyara mal olcak, onun bu yaptıkları yanına kalsın istemiyorum canımı çok yaktı psikolojimi bozdu, 60 gün bir insan ağlar mı ben hergün ağladım...Bu süreç nasıl işler ve boşanmada haklarım ne olur muallaktayım...Başından geçen birileri varsa ve tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim..Bu arada davayı açtığımı söylemedim, celp gidince aklı başına gelsin..bekarken ne rahattım şimdi o kdr korkuyorumki sanki tüm evlilikler böyle geliyor...

Öncelikle verilmiş sadakan varmış arkadaş bunu bil yani. Ardından da hani bir söz varya "donuna kadar al" hıhhh işte aynen öyle yap. Sürünsün o psikopat elinde avucunda ne varsa al. Rezil rüsva olsun. Adam değilmiş gerçi de neyse. :47: Vallaha çok sinir oldum ruh hastası gerizekalı. Valla al ya totsundaki donu bile al:47:

Öncelikle verilmiş sadakan varmış arkadaş bunu bil yani. Ardından da hani bir söz varya "donuna kadar al" hıhhh işte aynen öyle yap. Sürünsün o psikopat elinde avucunda ne varsa al. Rezil rüsva olsun. Adam değilmiş gerçi de neyse. :47: Vallaha çok sinir oldum ruh hastası gerizekalı. Valla al ya totsundaki donu bile al:47:

canım ilk hakim tazminat bile vermedi
dosyayı yargıtay bozdu geldi bu duruşmada da kadın hakim gelmiş
o da 10 bin tl vermiş. donunu monunu istemem ama hakettiğimi de vermediler.
Ya Allah bilir ne diyeyim. Hakkım budur belkide. Uğraş uğraş bişe olmuyo.

Back