Boşanıyorum ve........

temyize götür canım benim..yargıtay bozuyuyor çoğu kararı...

evt canım avukatım da şok durumda, imkansız böyle dedi, ben demeden avukatım temyiz edicem dedi.
onunda zoruna gitti bu sonuç. Adalet böyle mi işliyormuş bu ülkede,
hani kadın hakları , neredeeeeeeeeee????

ağlamaktan gözlerim şişti, malum şahısın bir hakimi öpmediği kalmış, öyle sevinmiş.

Canim mahkeme konularinda bir bilgim yok ama Allak kurtarmis seni. ilahi adalet eminim ki hakettigini verecektir. Rabbim bundan sonra cok daha guzel gunler gostersin insallah

Yargıtayda bitirirsiniz işini
Böyle ruh hastalarınasıl sıyırır bu işten böyle kolayca.
Anlayamıyorum bazen adaletin işleyişini

oncelikle Allah kurtarmis arkadasim
bosanma davasinda Hakim once tedbir nafakasi bagliyo esin istesede istemesede Hakim nafakayi baglar sakin anlasmali bosanma sana cektirdiklerinin cezasini ceksin Boyle tipler sadece paralari gidince uzulurler

oncelikle Allah kurtarmis arkadasim
bosanma davasinda Hakim once tedbir nafakasi bagliyo esin istesede istemesede Hakim nafakayi baglar sakin anlasmali bosanma sana cektirdiklerinin cezasini ceksin Boyle tipler sadece paralari gidince uzulurler

canım bugün boşandım zaten, 1 senedir sürüyodu davam.

Aşırı maddiyatçı olduğu için canını gerçekten maddi anlamda yakabilirdim, ama hakim malum şahsın
hemşehrisi çıktı, kanka mı oldular nedir, bişeyler var ama çözemedim, o kdr göz yaşımın
hesabını kim verecek??

Geçen yıl 21 şubatta kürtaj olmuştum saatlerce ağlamıştım.

Bu yıl 21 şubatta boşandım yine saatlerce ağladım

Eşiniz eşimin ruh ikizi gibi!okuyunca şok oldum..hemen hemen aynı...hastalar başka bişey değil..sizi çok iyi anlıyorum.Allah yardımcımız olsun..

Eşiniz eşimin ruh ikizi gibi!okuyunca şok oldum..hemen hemen aynı...hastalar başka bişey değil..sizi çok iyi anlıyorum.Allah yardımcımız olsun..

Peki siz nasıl dayanıyorsunuz, boşandınız mı ???

katlanılır gibi değildi inanın.

AYRICA ARTIK O ŞAHIS EŞİM OLMAKTAN ÇIKTI, EŞİM DEĞİL O BENİM....EŞ KAVRAMI BASİT DEĞİL, BUNA İSİM BİLE VEREMİYORUM,BU DÜNYADA TÜRÜ CİNSİ MEVCUT OLANLARDAN DEĞİL

Son düzenleme:

17 aydır dayandım ama artık sona geldik..şimdi barışmak için çabalıyor ama onu bile beceremiyor kararım kesin dedim çıldırdı resmen yine hakaretler..buraya yazamayacağım türden laflar!!kesinlikle hasta !gerçekten kurtulduğunuza şükredin ..inşallah ben de en kısa zamanda kurtulucam..othello sendromu diye birşey varmış eşimin yaptıkları buna uyuyor (yoldan geçen arabaların içîndeki erkeklere baktığımı söyleyip bunun için benimle kavga eden biri!!)

İlerde evlenirsem kesinlikle psikologla görüştürüp normal mi anormal mi, evliliğe uygun mu diye
görüş alacağım. Artık bu durum farkedilmeye başladı, insanlar ciddi ciddi düşünüyor evlilik öncesi
psikolog/psikiyatr terapilerini. İyi bir şey çünkü kim evliliğe yatkın veya değil ortaya çıkar daha
sağlıklı bir toplum ortaya çıkar belki.

bu arada umarım çocuğunuz yoktur.

Geçen yıl 21 şubatta kürtaj olmuştum saatlerce ağlamıştım.

Bu yıl 21 şubatta boşandım yine saatlerce ağladım

çok üzüldüm durumunuza. hakkim nasıl öyle bi karar vermiş anlayamadım. eğer hemşeriler diye böyle yaptıysa Allaha havale ediyorum valla sinirlendim

allaha havale et cnm onun adaletii eminim daha keskin olacaktırr mihirdir felan hepsi senin hakkın boşver senin hakkın kalsınn onun deil

çok üzüldüm durumunuza. hakkim nasıl öyle bi karar vermiş anlayamadım. eğer hemşeriler diye böyle yaptıysa Allaha havale ediyorum valla sinirlendim

Evet canım şok olduk, karşı tarafın bi hakimi öpmediği kalmış, hakkım yendi açıkça,
Allah elbet ona soracaktır. AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ der annem.
Çok ağladım o gün.

bu arada umarım çocuğunuz yoktur.

Çocuğum yok ..hiçbir zamanda düşünemedim zaten...çocukları o kadar çok seviyorum ki çok düşündüm çocuk konusunu ..yazık olurdu yavruma..kendim mutsuzken bir masumu da mutsuz etmeye ne hakkım var..etrafımdakî insanlar çok söyledi bi çocuk yap düzelir dediler eşim diyorum hala o da çok istedi ..ama ben ne evliliğimi devam ettirmek ne de kocamı kendime bağlamak için çocuk yaparım.çocuk mutlu bir yuvaya gelmeli çocuğum sağlıklı bir ortamda yetişmeli diye düşündüm hep..

Aynen senin bu düşüncene sahip olduğum için kürtaj oldum ben zaten.
Çocuk bir yuvayı kurtarmaz ki aksine belki herşeyi daha karmaşık hale getirirdi.
Mutlu bir yuvam olsaydı neden aldırayım ki seve seve isteye isteye doğururdum ama
beklediğim gibi olmadı hiçbişey. İnş. bundan sonra Allah yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…