- 5 Mayıs 2015
- 89
- 66
-
- Konu Sahibi pembe_panter20
anladim maddi acidan gururun el vermiyor talep etmeye ama neden evinde onun kalmasina izin veriyorsun canim.gidecek birisi varsa o da erkektir.kendini uzme diyecegim ama biliyorum ki bu imkansiz ama zaman gectikce hafifleyecek ve bitecek. kiymetinin olmadigi kiside 1 dakika bile aklin kalmasin daha nelere layiksinnnben öle bi haldeyim ki şu anda kaybımın maddi boyutu kıymetsiz. ben kazanır gideni yerine koyarım. Allah görüyo gerçekten değil mi deli gibi dua eden ben dua edemez oldum. hakkımı helal edip etmeme hakkım var değil mi helal etmiyorum. iyi ki cocugum yok işim var ailem sağ. ama öle bi kazık yedim ki sayemde geldigi tayin yerinden ki burayı cok severim pılımı pırtımı toplayıp gitmek ve bilmediğim yerde baslangıc yapacak zorunda olan ben oldum cünkü ben nası yasayacagım ki aynı yerde burası kücücük bi ilçe herkes herkesi tanır karsılascam anılar zorlayacak. tayin dönemi hangi sehirler acılacak onu bile bilmiyorum. neden bu devrin erkekleri erkek gibi degil ve kadınlar bu denli delikanlı olmak zorunda. aileme söylemedim annem ameliyat oldu babama desem gelecek yüz göz olacak. tek başıma omuzlarım çöktü. bunu haketmemiştim ki. yine bitseydi ama bu nası bi insanlık. arkadasımda kalıyorum onun dusunu kullanıyorum düşünsene tuvaletin kendi tuvaletin degil rahat deilsin 1 ay hem bosanmanın travması hem onun bu kadar adileşmesi ve hem de yeni bi yaşama baslamak mecburiyetim boguyo beni
parasını ödediğim ne varsa alcam ki oda ceyizim 2 baza 2 dolap avukatın yanında eşya için öle bi çemkirdiki bende bi anki boşlukla tamam ne diyosan tamam deyip attım imzayı. böle de salağım işte. yapacak bişey yok. ağlayanın malı gülene hayrolmaz diye avutuyorum kendimi. su anda okulumda öğrencilere ders veriyor olmam lazımdı. alanımda basarılı sevilen bi öğretmenim 2 sene üstütste ilce birinciliğim var. gel gör ki evimi yuva yapamadım
özgüven kalmadı kendimde kusur arıyorum yanımda arkadaslarım olmasa nolurdum bilmem. evliliğim süresince yeri gelip ihmal ettiğim arkadaslarım yanımda. yeni degerleri anlıyorum erkek hersey degilmiş dostluklar önemliymiş. birisini cok sevsen bile sonsuza kadar sahip olacagın düsüncesi sadece aptallıkmış. elimde mesleğim var saglıgım yerinde falan ama ne olsa adım dul oldu. ve içimde bi yerde hala aklımda kalan o güzel anılar deli olcam bunu dile getirdiğim an arkadaşlarım cok kızıyor ama ölmek istiyorum gercekten
Doğru adam değil de o yüzden yuva olmadı canım. Böyle düşünüp üzme kendini. Doğru insanı bulduğunda oyle güzel yuva yaparsın ki bide anne olursun oh ne güzel.Rabbim en iyisini çıkarsın karşınaparasını ödediğim ne varsa alcam ki oda ceyizim 2 baza 2 dolap avukatın yanında eşya için öle bi çemkirdiki bende bi anki boşlukla tamam ne diyosan tamam deyip attım imzayı. böle de salağım işte. yapacak bişey yok. ağlayanın malı gülene hayrolmaz diye avutuyorum kendimi. su anda okulumda öğrencilere ders veriyor olmam lazımdı. alanımda basarılı sevilen bi öğretmenim 2 sene üstütste ilce birinciliğim var. gel gör ki evimi yuva yapamadım
parasını ödediğim ne varsa alcam ki oda ceyizim 2 baza 2 dolap avukatın yanında eşya için öle bi çemkirdiki bende bi anki boşlukla tamam ne diyosan tamam deyip attım imzayı. böle de salağım işte. yapacak bişey yok. ağlayanın malı gülene hayrolmaz diye avutuyorum kendimi. su anda okulumda öğrencilere ders veriyor olmam lazımdı. alanımda basarılı sevilen bi öğretmenim 2 sene üstütste ilce birinciliğim var. gel gör ki evimi yuva yapamadım
Beni ciddiye alıp yazanlardan Allah razı olsun. Ağlama krizlerim bitmiyor. Tayin için puanım istediğim yerlere yetmiyor. Memleketime yetiyor ve galiba kuş baba evine doğru uçacak. arkadaşlarımdan duyuyorum o çok iyi maç derdinde top derdinde sen ağlamanla kal diyorlar ama inanın tutamıyorum kendimi. Acizligim utandiriyor beni.. acaba 3 ay sonra bu forumda iyiki boşandım deyip sıkıntısı olanlara derman olmaya çalışabilecek miyim? belirsizlik yoruyor beni arkadasevinde kalmak eşyalarımı evimden alıp koyacak yerimin olmaması. Bu ay sonu tayin tercihi olacak ve 1 ay için o eşyaları tasitacak toplayacak gücüm yok.
Beni ciddiye alıp yazanlardan Allah razı olsun. Ağlama krizlerim bitmiyor. Tayin için puanım istediğim yerlere yetmiyor. Memleketime yetiyor ve galiba kuş baba evine doğru uçacak. arkadaşlarımdan duyuyorum o çok iyi maç derdinde top derdinde sen ağlamanla kal diyorlar ama inanın tutamıyorum kendimi. Acizligim utandiriyor beni.. acaba 3 ay sonra bu forumda iyiki boşandım deyip sıkıntısı olanlara derman olmaya çalışabilecek miyim? belirsizlik yoruyor beni arkadasevinde kalmak eşyalarımı evimden alıp koyacak yerimin olmaması. Bu ay sonu tayin tercihi olacak ve 1 ay için o eşyaları tasitacak toplayacak gücüm yok.
Canim... O kadar olay oldu ki. anlaşma metninde evde o kalacak dedim diye beni eve dahi almadı. Esyalarimi arkadaşlarım kutUladi yalan yanlış hangi kutuda ne var bilmiyorum. Memleketime döndüm depo tutuldu eşyalar oraya bırakıldı. Bu süreçte esyalarimi almak isterken eve Polis cagirdi hırsız var diye☺ şahsi eşyalarımdan alabildigimi aldım kalan kaldı. Arkadaslarimdan duyuyorum hala arkamdan konuşuyormuş erkek arkadaslarimiza dahi hemde. Mesela o da benim lazer paramı ödemişmiş. Anlatilirmi kızlar söylenir mi bunlar. Bosanmayi geçtim travmatik bi iz bıraktı sağolsun. Ama zerre ozlemiyorum alamıyorum artık. O beni kaybetti ben beni kazandım. Bana yazan herkesten allah razı olsun. Allah herkesin gönlünün muradı ni versin ve iyiler hep kazansincanım benim Allah senin yardımcın olsun.. tesadüfen gördüm yazını okudum ve gerçekten çok üzüldüm.. Bana kalırsa bundan sonra sadece kendinle ilgilenmen kendine zaman ayırman, yakınlarda destek alabileceğin bir dr varsa mutlaka görüş.. Sen istemedikten sonra hiç kimse senin canını acıtamaz, lütfen kimsenin canını acıtmasına izin verme. Sen kendine baktıkça her şey hallolur. Sabır ve Allah'a dua et inan bir gözünü kapattın, açtın bak her şey hemen değişecek..
canim konu acali olmus biraz bende devlet memuruyum eger es durumuyla geldiyse gitmek zorunda kalan o olur cunku her yil calistigi kuruma es durumu mazeretinin devam ettigine dair belge vermek zorunda. eger bunu kanitlayamazsada geldigi yere geri doner Allah yardimcin olsun insallah hak ettigini bulursun bundan sonra Allah buyuk cektiginin karsiligini elbet alirsinben öle bi haldeyim ki şu anda kaybımın maddi boyutu kıymetsiz. ben kazanır gideni yerine koyarım. Allah görüyo gerçekten değil mi deli gibi dua eden ben dua edemez oldum. hakkımı helal edip etmeme hakkım var değil mi helal etmiyorum. iyi ki cocugum yok işim var ailem sağ. ama öle bi kazık yedim ki sayemde geldigi tayin yerinden ki burayı cok severim pılımı pırtımı toplayıp gitmek ve bilmediğim yerde baslangıc yapacak zorunda olan ben oldum cünkü ben nası yasayacagım ki aynı yerde burası kücücük bi ilçe herkes herkesi tanır karsılascam anılar zorlayacak. tayin dönemi hangi sehirler acılacak onu bile bilmiyorum. neden bu devrin erkekleri erkek gibi degil ve kadınlar bu denli delikanlı olmak zorunda. aileme söylemedim annem ameliyat oldu babama desem gelecek yüz göz olacak. tek başıma omuzlarım çöktü. bunu haketmemiştim ki. yine bitseydi ama bu nası bi insanlık. arkadasımda kalıyorum onun dusunu kullanıyorum düşünsene tuvaletin kendi tuvaletin degil rahat deilsin 1 ay hem bosanmanın travması hem onun bu kadar adileşmesi ve hem de yeni bi yaşama baslamak mecburiyetim boguyo beni