- Konu Sahibi pembe_panter20
Evet, bir benzer hikaye daha. Benim konumu da okumanızı tavsiye ederim. nisan sırasında neler olduğunu hissedebiliyorum aynı şeyleri yaşamısiz. Insan hep daha iyi olacak diye düşünüyor. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama ben yine de birseyler söyleyim size. 1 . Üzülmeyi şimdilik biraz erteleyin ve yapmanız gerekenlere odaklanın. 2. Avukatinizla derhal irtibata geçin ve protokolün geçersiz olmasını isteyin. Umarım protokolü yapan sizin kendi Avukatinizdir. Karşı tarafın avukatı ise hemen bir avukat bulun ve size zorla isteğiniz dışında psikolojik baskı ile protokol yaptırıldığıni söyleyerek anlasmanın geçersiz sayılması için hukuk yoluna gidin. Ardından Avukatinizla aile mahkemesine baş vuruda bulunun: eşim boşanmak istiyor ben yalnız bir bayan olduğum için dava bitimine kadar evimde kalmak istiyorum kendisi ile ayrı yaşamamiz sağlansin ve bu süreçte tedbir nafakasi ödesin diye. 3. Ardından eşinize mihir davası açın düğün cd ve fotoğrafları ile birlikte ne kadar altın vs olduğunu beyan edin. Hatta ilgili adreste arama yapılmasını bile savcılık kanalı ile isteyebilirsiniz. annesine gönderdikleri kanunen sizin çünkü değil annesine sizden habersiz öbür odaya bile kaldıramaz. 4. Allahım ben tüm bu işleri nasıl yaparım diye düşünüp usenmeyin. Çaresi derdinden zor bu işlerin. 5. Evinize yerleşin. 6. Tayin istemek için acele etmeyin.