boşanıyorum ve çok kötüyüm.. bana bi yardım.. bi cümle bi yorum bi dua..

Evet, bir benzer hikaye daha. Benim konumu da okumanızı tavsiye ederim. nisan sırasında neler olduğunu hissedebiliyorum aynı şeyleri yaşamısiz. Insan hep daha iyi olacak diye düşünüyor. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama ben yine de birseyler söyleyim size. 1 . Üzülmeyi şimdilik biraz erteleyin ve yapmanız gerekenlere odaklanın. 2. Avukatinizla derhal irtibata geçin ve protokolün geçersiz olmasını isteyin. Umarım protokolü yapan sizin kendi Avukatinizdir. Karşı tarafın avukatı ise hemen bir avukat bulun ve size zorla isteğiniz dışında psikolojik baskı ile protokol yaptırıldığıni söyleyerek anlasmanın geçersiz sayılması için hukuk yoluna gidin. Ardından Avukatinizla aile mahkemesine baş vuruda bulunun: eşim boşanmak istiyor ben yalnız bir bayan olduğum için dava bitimine kadar evimde kalmak istiyorum kendisi ile ayrı yaşamamiz sağlansin ve bu süreçte tedbir nafakasi ödesin diye. 3. Ardından eşinize mihir davası açın düğün cd ve fotoğrafları ile birlikte ne kadar altın vs olduğunu beyan edin. Hatta ilgili adreste arama yapılmasını bile savcılık kanalı ile isteyebilirsiniz. annesine gönderdikleri kanunen sizin çünkü değil annesine sizden habersiz öbür odaya bile kaldıramaz. 4. Allahım ben tüm bu işleri nasıl yaparım diye düşünüp usenmeyin. Çaresi derdinden zor bu işlerin. 5. Evinize yerleşin. 6. Tayin istemek için acele etmeyin.

Evet, bir benzer hikaye daha. Benim konumu da okumanızı tavsiye ederim. nisan sırasında neler olduğunu hissedebiliyorum aynı şeyleri yaşamısiz. Insan hep daha iyi olacak diye düşünüyor. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama ben yine de birseyler söyleyim size. 1 . Üzülmeyi şimdilik biraz erteleyin ve yapmanız gerekenlere odaklanın. 2. Avukatinizla derhal irtibata geçin ve protokolün geçersiz olmasını isteyin. Umarım protokolü yapan sizin kendi Avukatinizdir. Karşı tarafın avukatı ise hemen bir avukat bulun ve size zorla isteğiniz dışında psikolojik baskı ile protokol yaptırıldığıni söyleyerek anlasmanın geçersiz sayılması için hukuk yoluna gidin. Ardından Avukatinizla aile mahkemesine baş vuruda bulunun: eşim boşanmak istiyor ben yalnız bir bayan olduğum için dava bitimine kadar evimde kalmak istiyorum kendisi ile ayrı yaşamamiz sağlansin ve bu süreçte tedbir nafakasi ödesin diye. 3. Ardından eşinize mihir davası açın düğün cd ve fotoğrafları ile birlikte ne kadar altın vs olduğunu beyan edin. Hatta ilgili adreste arama yapılmasını bile savcılık kanalı ile isteyebilirsiniz. annesine gönderdikleri kanunen sizin çünkü değil annesine sizden habersiz öbür odaya bile kaldıramaz. 4. Allahım ben tüm bu işleri nasıl yaparım diye düşünüp usenmeyin. Çaresi derdinden zor bu işlerin. 5. Evinize yerleşin. 6. Tayin istemek için acele etmeyin.
Canim benim bosanmam gerçekleşti. Ayın 7 sinde bitti 9 gün oldu. Giden gitti yani. Mal mülk gözümde değil sadece başlangıç korkutuyor. Babamın evine eşyalarım yerleşiyor şu anda. Gardrobu kurmaya çalışıyorlar. Sökülen gardrobu bile tekrar bi araya getirmek bu kadar zaman emek alırken hayata parçalanmış bi şekilde adapte olup olamamak korkutuyor beni. Mali mülkü batsın. Keşke bunların bi b3deli olsaydı ben o bedeli odeseydim ama bunları yasamasaydim. Ama ne demek istedigini anlıyorum. Hakkın olanı al diyosun. Karşımda insan yokki. Bende de onla mücadele edecek ruh yok. Ona harcayacagim mücadeleyi kendime harcayacagim Yapacak bişey yok artik

cesursun ve bence boşanmak daha hayırlı gibi keşke bende o adımı atabilsem . seviyorum sevililiyorum ama kayınvalidem kayınpederim hayatı dar ediyolar az gücüm olsa . dualarım senınle hayata dimdik yürümen dileğiyle

cesursun ve bence boşanmak daha hayırlı gibi keşke bende o adımı atabilsem . seviyorum sevililiyorum ama kayınvalidem kayınpederim hayatı dar ediyolar az gücüm olsa . dualarım senınle hayata dimdik yürümen dileğiyle
Sevip sevildiğin bi evliligi başkaları yüzünden asla bitirmemelisin. Boşanmak öyle birseymis ki asla severken yapılacak bi iş değil. Bugün bi nebze rahatsam içimdeki sevgi zaten tükendiği içindir. Umarım bi ömür mutlu olursun

Sevip sevildiğin bi evliligi başkaları yüzünden asla bitirmemelisin. Boşanmak öyle birseymis ki asla severken yapılacak bi iş değil. Bugün bi nebze rahatsam içimdeki sevgi zaten tükendiği içindir. Umarım bi ömür mutlu olursun
ah canım benim ya sevgi keşke yetse bitanem.zor olacak ama bak bizim şansımız öğrencilerimiz . onlara bağlanmak en güzeli kendıni işe vermek en en güzeli

Yorumlari okumadim ama hala bosanmayi cekismeliye cevirme hakkin var. Ywrinde olsam bir kurus da olsa hakkimi arardim. Altinlar kadinindir. Ayrica o evden de ben degil onu cikarirdim. Neden duzenini sen bozuyorsun ki. Gala sansin var. Bu arada bosanmak evet yipratici ama bosanmis olmak o kadar kotu degil. Zaman yaralarini saracaktir. Sadece ilerde pisman olmaman icin hakkini aramalisin. Senin yerinde olsam tazmibat da isterdim.

Simdi okudum yorumlari. Bosanmissiniz. Bosanmis biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Bosanirken yaptiklarini gorunce icine seytan mi girdi, nasil bu hale geldi, ayni yatagi paylastigim adam nasil bu kadar acimasiz oldu diye uzuluyor insan. Bunlarin hepsini yasadim. Ama artik gecmise bakmayin. Onunuze odaklanin. Hersey cok guzel olacak merak etmeyin. Bu arada o kadar bosanan var ki dul olmaktan da korkmayin. Allah yardimciniz olsun.

Canim benim bosanmam gerçekleşti. Ayın 7 sinde bitti 9 gün oldu. Giden gitti yani. Mal mülk gözümde değil sadece başlangıç korkutuyor. Babamın evine eşyalarım yerleşiyor şu anda. Gardrobu kurmaya çalışıyorlar. Sökülen gardrobu bile tekrar bi araya getirmek bu kadar zaman emek alırken hayata parçalanmış bi şekilde adapte olup olamamak korkutuyor beni. Mali mülkü batsın. Keşke bunların bi b3deli olsaydı ben o bedeli odeseydim ama bunları yasamasaydim. Ama ne demek istedigini anlıyorum. Hakkın olanı al diyosun. Karşımda insan yokki. Bende de onla mücadele edecek ruh yok. Ona harcayacagim mücadeleyi kendime harcayacagim Yapacak bişey yok artik
Afedersiniz malum benim de kafa bir milyon olunca yanlış anlamışım. Bence en zoru bosanma süreci. Siz o süreci zaten geçmişsiniz. Bundan sonrası daha kolay gelecektir. Çünkü insan bosanma sürecinde hep ikinci ihtimali düşünüyor acaba olur mu diyor bu insanı herseyden çok yoruyor. Artık öyle bir durum yok belirsizlik yok. Herşey net. Baba evi diye kavramlastirmamalisiniz bence. Orası zaten doğduğunuz büyüdüğünuz yer ait oldugunuz yer. Ben 13 yaşımdan beri aileden uzaktayim ondan önce de ailem benden uzaktı zaten. Bana çok zor aile ile kalmak ama size olmaz. Varsa şansınız başka yerlere tayin istersiniz ilerleyen dönemlerde. Aşk vb konulu film müzik kitaplardan uzak durmanizda fayda olabilir. Buradan bir bayanın spora başladığını okumuştum eminim size de fayda bana da faydali olur. Akademik calismaya başlayabilirsiniz yüksek lisans doktora. Inşallah hersey çok güzel olacak kendinize inancınızi yitirmemeye çalışın. Aynı şeyleri kendime de tavsiye ediyorum.

Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de 1,5 yıl önce boşandım. Hala tam olarak atlatamadım. Konularımı okursan ne demek istediğimi anlayabilirsin. Fakat yine de ümit ederek yaşamanın doğru olacağı inancındayım. Umarım her şey gönlünce olur.

:KK54::KK3:Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ve yazmak istedim. Arkadaşım maddiyattan çok şuan içinde savaş werdiğin duygularını düşündüğün o kadar belli ki ama gerçekten güçlü olmaya çalış bence Ailene söyle ne olursa kizsalar bile belki baban ben demiştim dediği zaman biraz daha üzüleceksin ama sana hep destek olacaklar ama arkadaşım için rahat olsun çünkü sen bu evliliği kurtarmak için herşeyi het fedakarlığı yapmışsın hemen hemen yarın öbürünle ilgili kafan rahat gerek maddi gerek manevi anlamda Allahın ve kimsenin huzurunda ona borçlu değilsin. Arkadaşım evliliğini kurtarmak yerine iki küçük altını bile ailesine yollamaya çalışmış bi adamla artık ne gibi konuşulur ki zaten ne söylesem anlamicak belli en azından mesleğin war arkadaşım Rabbim yardimci olsun insiallah en kisa zamanda herseyi yoluna koyar ve mutlu olursun

Su an ki psikolojin bütün bu olumsuzluklari düsünmene sebep oluyor. Daha cok yeni, cok taze cünkü. Sen kendini cok güzel ifade eden, belli ki yüregi tertemiz, esinden bile daha delikanlisin. Senin ahin yerde kalmaz bu bir. Zaman zaman bende kendi evliligimde verdigim cabalari düsünüp, esimin cabalarimi görmemesinden yakinan, ayriligi sIkca düsünen bir bayanim ve bende senin gibi "dul" damgasi yemek zordur diye aklimdan cogu kez gecmistir. Ama su da varki insan yasamadigi, bilmedigi seyi yasamaktan korkar. Bir kere denedigi zaman aslinda korkulacak birsey olmayacagini anlamis olursun. Kaldi ki dul olmak ne günah ne ayip. Ayip olan, böyle bir insanla evliligi hala devam ettiriyor olman. Kendine ayip, gelecegine ayip, dogmamis cocuklarina ayip. Olmuyorsa olmuyor, zorlamanin bir anlami yoktu.
Bazen ailemiz bizim göremediklerimizi görüyor. Benimde kardesim hic istemedi evlenmemizi. Simdi diyorum ki ne kadar hakliymis, ne kadar dogruymus, keske kulak verseymisim. Ben senin geldigin noktaya cok geldim ama sonra geri döndüm, bazen diyorum ki keske ipler tamamen kopsa Allah'im. Cünkü uymadigin bir insanlar yasamak cok zor. Degismiyor kimse, degistiremiyorsun. Oldugu gibi kabul ediyorsun, ama bakiyorsun huyu suyu kabul edilecek gibi degil. Acaba haksiz ben miyim diyorsun, ama bi bakiyorsun cevrendeki herkes onun hatali oldugunu görüyor, biliyor. Sende biliyorsun ama cabaliyorsun düzelsin diye. Ve olmuyor..

Bence kurtuldun. Simdiki acin ileride mutlulugun olacak. Sinava calisirken cektigimiz sIkIntinin sonunda mezuniyet var. Onun gibi.
insanı motıve eden düşündüren dinginleştiren cümleleriniz var....

X