boşanıyorum ve çok kötüyüm.. bana bi yardım.. bi cümle bi yorum bi dua..

Canim burada çok iyi insanlar var bir araya gelip tanımak isterdim herkesi. Koşulsuz karsiliksiz dertlesiyoruz iyi ki varsiniz

Bu arada evet bir erkek icin kesinlikle hayatinizdan vazgecmeyin. Biliyorum, insan bazen öyle bir duruma geliyor ki ölsemde kurtulsam diyorsun, ama elin afedersiniz birsey diyecektim neyse... elin herifi icin kesinlikle anne babanizin canini yakmaya degmez. Degerinizi bilmeyenin akli var midir acaba? Akli basinda olmayan bir insan icin su güzel hayattan kopmak istemek.. Sakin. Fotografta ki siz misiniz bilmiyorum ama fistik gibi hatunsunuz, egitimlisiniz, evliligini kurtarmaya caba göstermis vefakar bir bayansiniz, ne delikanlilar var cadoloz kadinlarin eline düsüpte sonra ayrilip sizin gibi bir bayanla evlenmek isteyen. Hepsi gececek, kimse bulunmaz hint kumasi degil.

Aileniz baska sehirde mi? Durumu acikladiniz mi onlara?

Ailem kayseri de. Ben de şu an kayserideyim ablamla zaman geçirip annemle babamın karşısına güçlü çıkmak istiyorum. yarın annemlere gidicem. Babam süreci biliyor ama davanın bittiğini bilmiyor. Onlar yaramı saracaktir. Eminim. Babama yapamıyorum dediğimde ben sağ olduğum sürece başımın üstünde yerin var gel babacim dedi çık şükür ki.. ve fotodaki benim☺siz beğenin diye en güzel halimi koydum Su anki pijamalı halim pek çekici değil ama☺

Kıyamam sana tatlım ya.kendini o kadar güzel,içinden geçenleri öyle güzel kelimelere dökmüşsün ki, yüreğimde hissettim yaşadıklarını. Koca Olmayı bile beceremeyen, lazer Parasını bile ben ödedim diyen bir adi için değermi şu hayattan vazgeçip hem ailene dünyayı zindan etmeye,hem ahiretini kendine?! Sevdiğimiz bir yemeği yerken ağzına bi kıl gelse,yemek yemekten vazgeçiyormusun? Hayır! Eski eşinde o yemekteki kıl gibi düşün, iğren ve koy kenarıya, yeni bi sayfa aç kendine. Açtığın sayfada mutluluk hep seninle olsun. Dualarını eksik etme, kabul olmadığını sandığımız dualar gün geliyor öyle bir kabul oluyorki insan şaşırıyor. Yapacağın tek şey kutsal mesleğine tutunup maziyi mazide bırakmak

eminim pijamalı halinle de güzelsindir :) üzme kendini değmez o adam için.. öğretmensin güzelsin daha kimler çıkar karşına.. en azından benim gibi işsiz değilsin :) ben de işsiz olduğum için kimse beğenmiyo mesela :)

Öyle yapcam canım herseyi geride birakcam inşallah. Çok teşekkür ederim güzel cümlelerin icin

Canım ben de Haziran' da 1 yılımız dolunca boşanacağım.
Sana bir sorum var, dava açtıktan ne kadar zaman sonraya verildi duruşma günü?
Çok uzun sürüyor mu?
Hemen olsun bitsin istiyorum

Ne güzel ayni benim canim babam gibi Böyle babalarimiz varken sirtimiz yere gelmez bizim, Allah onlara uzun ömürler versin (Amiiiinn). Ne güzel ablanda varmis, ohhh kiz kardes gibisi yok otur dertles, anlat. Aile bambaska birsey. Senin gibi hatunun degerini bilmeyen rezil rüsva olur, genelde ayrilan erkekler bi süre sonra ayni su smileye benziypr bak >>>>>> Bu arada bende pijamaliyim su an, bende pek cekici sayilmam

Canim benim ayni kaderi paylasmisiz seninle. Bende evliligim iki seneye yaklasmisken bitirdim, bitirmek zorundaydim, cünkü üzüntüden cökmüstüm. Anlattiginiz kisi sanki benim eski kocam, her haliyle ayni seyleri yasamisiz. Bende kararimi verirken cok üzülmüstüm, adim "dul" olacak, emeklerim bosa gidecek, okulun yani sira calisarak didinerek biriktirdigim ceyiz parasi, bir evi yuva yapamayisimin bana hissettirdigi o yenilgiye ugramis ruh hali, ve karsiliginda kocaman bir hic!
Tek istedigim mutlu bir aile kurmakti, ama olmadi nasip iste.
Ama su an sükürler olsun ki bitmis diyorum.
Hayata kendine bir sans vermek gerekiyor, ömür boyu o cileye mahkum degiliz. Inan bana hayatin cok güzel olacak, cünkü artik kendini yiyip bitirmeyeceksin, ben baska kadinlar kadar olamadim diyerek. Sunu bil ki, adam adam degildi.
Yep yeni bir sayfa ac hayatinda, ve o adamdan kurtuldugun icin sükret.
Hayatimiz cok güzel olacak insallah canim benim, birbirimiz icin dua edelimki, birdaha böyle seylerle imtihan etmesin rabbim bizi.

Canim benim ayni kaderi paylasmisiz seninle. Bende evliligim iki seneye yaklasmisken bitirdim, bitirmek zorundaydim, cünkü üzüntüden cökmüstüm. Anlattiginiz kisi sanki benim eski kocam, her haliyle ayni seyleri yasamisiz. Bende kararimi verirken cok üzülmüstüm, adim "dul" olacak, emeklerim bosa gidecek, okulun yani sira calisarak didinerek biriktirdigim ceyiz parasi, bir evi yuva yapamayisimin bana hissettirdigi o yenilgiye ugramis ruh hali, ve karsiliginda kocaman bir hic!
Tek istedigim mutlu bir aile kurmakti, ama olmadi nasip iste.
Ama su an sükürler olsun ki bitmis diyorum.
Hayata kendine bir sans vermek gerekiyor, ömür boyu o cileye mahkum degiliz. Inan bana hayatin cok güzel olacak, cünkü artik kendini yiyip bitirmeyeceksin, ben baska kadinlar kadar olamadim diyerek. Sunu bil ki, adam adam degildi.
Yep yeni bir sayfa ac hayatinda, ve o adamdan kurtuldugun icin sükret.
Hayatimiz cok güzel olacak insallah canim benim, birbirimiz icin dua edelimki, birdaha böyle seylerle imtihan etmesin rabbim bizi.

Çok tatlısın canım yaa. O kalan disleride sökülsün kel kalsın ne diyim☺ve evet aileye uzun omurlerrrr. Amiiiiin

sadece ilk sayfada konuyu acarken yazmis oldugunuz yorumunuzu okudum.
Allah hayirlisini nasip etsin sizin hakkinizda. Unutmayin, mutlu olmayi hak ediyorsunuz. insAllah da mutlu olursunuz

Amin canim benim. Rabbim bizim gönlümüzun muradini versin ki o muradin sadece erkek demek olmadığını çok iyi anladım. Bu hayatta bi çok sey var değerli olan. Biz bi adama kapılıp diğer değerleri unutmusuz. Hatirlayacagiz elbet güzellikleri.

Canim gerçekten mi. İnşallah geri döner tayin yerine. Çok sevindim buna
evet canim ben saglik bakanligina bagli calisiyorum ve etrafimda cok arkadasim var es durumuyla gelen sizin bakanliktada durumun farkli oldugunu sanmiyorum sen icini ferah tut Allah buyuk nasilsa sen mukafatini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…