- 11 Şubat 2012
- 2.202
- 3.238
-
- Konu Sahibi pembe_panter20
Allah yardımcın olsun canım.inan çook üzüldüm.eşinden boşanan o kadar yalnız kadın var ki.onlar başarıyorsa sen hayli başarırsın.izmir yalnız yaşama kon7sunda rahattır.kimse rahatsız etmez.hakkında hayırlısı olsun canım.:)su an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.
Bir ömür böyle geçer mi? En zor kısmı atlatmışsınız. Karar vermişsiniz. Bundan sonra bu kadar fevri olmayacaksınız. Çünkü fevrilik sebebiniz hayatınızdan çıkmış olacak. Acıtmasın sizi; yol yakınken döndüm diye sevinin. Böyle bir adama çocuk vereni tanıyorum. Emin olun daha zor. Ömür boyu görüyorsunuz ve ömür boyu bir yolunu bulup faydalanmaya çalışıyor. İsterseniz çekişmeli boşanın. Ama üzülmeyin lütfen.su an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.
Adamcık sayende şark görevinden yırtmış, altının hesabını yapmış bir de daha da küçülerek evde kalan ben olayım demiş Allahtan çocuk istememişsu an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.
Canim,seni hic haketmemis,gercektensu an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.
İnşallah canım insallaaahCanim,seni hic haketmemis,gercektenne desem bilmiyorum ki yavas-yavas toparlayacaksin,sabirli ol.. Gececek hepsi ..