boşanıyorum ve çok kötüyüm.. bana bi yardım.. bi cümle bi yorum bi dua..

Biraz erkekse evden kendi çıkar gider seni ortada bırakmaz. Hem ne demek altınları istememek ben olsam hakkım olan herşeyi alırdım. Annem hayatının en güzel zamanını boşandıktan sonra yaşamaya başladı, bir ömür bu eziyet yerine kendinize yeni bir gelecek için fırsat verin. Doğru adam nerede bilemezsiniz. Her şer bir hayır doğurur demişler, alyansınızı satın ve güzel bir yemeğe çıkıp kötü günlerin bitişini kutlayın

Herseyin hayirlisi canim. Allah sana guc ve sabir versin, umarim herseyi cok kisa bir surede atlatirsin. Onumuz yaz, kayseri yine firil firil insan dolar, bu yaz bende ailemle tatile gidecegim sanirim (bende bosanma davasi acmak uzereyim). Tatilimizi planlamis biletlerimizi bile almistik. Once İzmire ucacaktik, ordan Ankaraya gececektik. Arabaylada Kayseri, Antep, Urfa gezip tekrar Ankaraya donecektik. Allahin isi iste, o guzel sehirleri bana deger ve kiymet veren insanlarla gezmemi istemis Rabbim. Buna inaniyorum artik.

Hemserim, kaderinde yuzun kadar guzel olur insallah bundan sonra. Babanida takdir ettim, anadolu erkegi bi baska (tipki benim babamin dedigini demis). Allah saglikla uzun omur versin ins.

Canim hakkımızda hayırlısı diyerek çıktık Allaha bıraktık vardır bir bildiği. Bende bosanmadan 2 hafta önce otel ayarlamak uzereydim. Ailenle zaman harca onlara sıkı sıkı sarıl. Sevabinla günahınla karşılıksız yanında olacak kişiler onlar çünkü.

bence maddi konuda sakın alçak gönüllülük yapma altınlarınıda iste evdeki eşyalarıda al neden ona dayalı döşeli bi ev bırakasınki sakın bırakma altınlarını sonra pişman olursun bi tane çöp bırakma sakın sen su an duygusal düşünüyorsun ama öyle düşünme altınlar kadının mihridir.

Kendinizi ifade edişiniz, kullandığınız cümleler ne kadar hanımefendi bir kişiliğiniz olduğunu gösteriyor zaten. Eminim çok üzüldünüz, yıprandınız, zor zamanlardan geçtiniz ama o insanla aynı evin içinde yaşamak daha mı huzur verecekti size. Herkes hata yapabilir ama hata onu sürdüren insan için hata olmaktan çıkıp aptallığa döner. Siz elinizden geleni yaptınız belli ki ama karşıdaki adam olmadıktan sonra yuva tek başına yapılmıyor maalesef. Siz bu hayatta tek değilsiniz herkesin bir sınavı vardır ama en büyük ödül sağlıktır. O hayatınızda yokken de siz vardınız, olmazsa da olmaya devam edeceksiniz. Başınız dik olsun ve ona mutsuz olduğunuzu sakın göstermeyin. Bundan sonraki hayatınızda mutlululuğu bulmanız dileğiyle.

Allah yardımcın olsun canım.inan çook üzüldüm.eşinden boşanan o kadar yalnız kadın var ki.onlar başarıyorsa sen hayli başarırsın.izmir yalnız yaşama kon7sunda rahattır.kimse rahatsız etmez.hakkında hayırlısı olsun canım.:)

Bir ömür böyle geçer mi? En zor kısmı atlatmışsınız. Karar vermişsiniz. Bundan sonra bu kadar fevri olmayacaksınız. Çünkü fevrilik sebebiniz hayatınızdan çıkmış olacak. Acıtmasın sizi; yol yakınken döndüm diye sevinin. Böyle bir adama çocuk vereni tanıyorum. Emin olun daha zor. Ömür boyu görüyorsunuz ve ömür boyu bir yolunu bulup faydalanmaya çalışıyor. İsterseniz çekişmeli boşanın. Ama üzülmeyin lütfen.

Adamcık sayende şark görevinden yırtmış, altının hesabını yapmış bir de daha da küçülerek evde kalan ben olayım demiş Allahtan çocuk istememiş çok geç kalmış değilsin çocuk olmadan evliliğini sonlandırdığın için bence gayet şanslısın. Bunlar üzerinden kendini motive etmelisin

Sifirdan hayata başlamak için ne güzel bir şans, olan olmuş bir kere her şey insan için deyip geçin. Güçlü olabileceğinizi düşünüyorsanız maddi talepte bulunun yok sizi daha da yıpratacaksa boşverin yeniden kazanırsınız her şeyi.

İnşallah yeni hayatınız güzel olur. Bu tecrübeden sonra ayaklarınız yere daha sağlam basacaktır. Harika bir mesleginiz var. Gelecek daha güzel olacak emin olun :)

sevgili meslektaşım. bence en zor kısmı şu önündeki bır sene olacak. karşına iyi insanlar çıkarsa bu süre daha da kısalır iyi dostlarla . eşin istememiş bir kere ne yaparsanız yapın olmaz işte .

Evet canim bi yuvayı onarmak yerine yıkmayi seçti düşünüyorum da karşımda yapılan fedakarliklarin değerini bilen biri olsaydı çok mutlu olabilirdiK. Ama üzülüp ağlama evresini geçtim. vicdanın rahatsa atlatmanda kolay oluyo. Allahin yardımıyla daha iyi olacağım..

Benim kuzenimde aynen böyle bir evlilik yaşadı ve boşandı. Dediğiniz gibi yürüyen bir bankamatik olarak görmüşler meğer, çok iyi bir insan olmasına rağmen ne eşine ne eşinin ailesine yaranamadı hep alttan aldı. Evlendikten sonra Konya'dan İstanbul'a taşındı. Eski eşi ve eşinin ailesi onu İstanbul'da bile istemediler hatta ve orada tutunabileceğini bile düşünmüyolardı.O yaşadıklarına rağmen güçlü kalabildi. Şu an çok iyi bir işi var ve hayatına yeniden başladı. Umarım sizde hayatınızın geri kalanına güzel bir başlangıç yapıp çok daha iyi insanlarla karşılaşırsınız. Allah yardımcınız olsun

Canim,seni hic haketmemis,gercekten ne desem bilmiyorum ki yavas-yavas toparlayacaksin,sabirli ol.. Gececek hepsi ..

Bi minibüs eşyayi depodan babaevine getirdik. Gardrobum kurulacak eşyalarım yerleşecek. Bunlari yaşayacak ne yaptım diye sormadan duramıyorum. Gerçekten çok üzgünüm tuttuğum yas evliligim neden bitti yasi değil, bunu hakedecek ne yaptım sorusu.. gerginim çok gerginim

Yeni bir başlangıç zor ve korkutucudur. Ama anlattığınız evlilik baştan bir hataymış. Önünüzde koca bir hayat var. Sadece alıştığınız için kötü bir evliliğe katlanmaktansa cesur olun ve önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…