Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

canım evliliği bitirmek tabiki kolay değil ama seni bu derece önemsemeyen bi adamla ömür geçmez allahtan çocuğun yok maddi gücünde elinde çalışıyorsun maddi gücün var kendine güven o sorumsuz adama bi şans daha verme bu ne bişey söylemden evmi terkedilir daha doğgrusu şehirmi terkedilirmiş bu ne bencillik

Cinsellikten de anlaşılacağı üzre bu adam bencil bi adam.Sana boşanmazsan olacakları söyliyeyim çocuk olacak ve sen çalışıp çocuğa eve bakan onun arkasını toplayan evin düzeni olarak görülen bir kadın olmaya devam edeceksin o asla değişmez!!Mutsuz bir evlilik sürmektense çocuk olmadan bitir..Asla taviz ve ikinci bir şans verme bu senin için dönüm noktası..Senin için büyük bir şans!!

Burda yorum yaptık diye herkesin evliliği dört dörtlük de o yüzden yorum yapıyorlar boşan demek kolay geliyor gibi gelmesin. Herkesin sorunları var ki bu siteye geliyor, kimisinin eşinden, çocuğundan, K.validesinden Vs. Ama en azından insanların sabretmek için bi vesilesi olabiliyor olumlu yanlar ağır basıyor. Ama bazı konular da nerden tutsan elinde kalıyor. Şimdi sana dizini kur otur kocanı bekle de diyemem yoksa asla boşanma taraftarı değilimdir

Bu anlattiklarini okuyunca kocanin hakaretlerini dinleyecegine ailenin biz demistiklerini dinleme daha hafif kaliyo

Kabul etmeseydi o zaman. Basina kalkacaksa. Zaten kazanacak olan yine girer kazanir Bed. Eg. Ogrt. puanlar cok yukselmiyor. O zaman isine gelmemis simdi size mana buluyor...

zor bir adam belli. ne varmış ki annenle yaptığın telefon görüşmesinde? ne demişsiniz de duyacağını duymuş yani? çocuk mu bu adam? eğer o kadar istiyorsa ayrılsın. bırak ne hali varsa görsün. kendi kendine bir karar almış, hiç uğraşma, yüz verme.

O kadar icten yazmissin ki okurken sanki cok yakin bi arkadasimi dinliyor gibi hissettim.

Bundan 2 yil önce benzeri problemler yüzünden bosandim. Ben de "ölüyorum sanki" dedim herkese. Icim kan agladi cok zordu cok, seni oyle iyi anliyorum ki..Ölüyorum sandım.
Ama ölmedim.

Bi işin, boşansan arkanda duracak bi ailen var.Aile asla sen yaptın sen buldun bu adami demiyor o noktaya gelindiğinde. Ben aylarca babam üzülür annem başıma kalkar diye bosanmak istediğimi soyleyememistim.Soyledim ve yanımda oldular. Keşke daha önce söyleyip bosansaymisim.Her gün ayrı bi azapti.

Son durum ne bilmiyorum.ilk mesajından yola çıkarak diyebilirim ki bu adamla ömrünü ziyan etme.Inan bana en fazla bi kaç ay sürecek ölüyor gibi hissetmen.Sonra yeniden dogacaksin. Geçecek. Hepsi geçecek.

Bosandigim gün kendimden özür diledigim gündü. Kendime yasattiklarim için, o adama inandigim ve katlandigim için kendimden özür diledim ve kendimi affettim.

Hayat birine adamak için çok kısa.

Iyi dileklerim seninle.

Sükretcegine neler dusunuyosun daha. Gelene hay gidene bay. Daha evliliginizin ilk senesi gercek yuzunu gostermis sana derdin ne adama yapismis gibi bi durumun var. Kurtulduguna sevinmen gerekir

kendi eksikliklerini sana bağırıp çağırarak ve seni sindirerek kapatmaya çalışıyor.boşan demek kolay ama inanın anlattıklarınızda olumlu tek bir şey yok.hazır çocuğunuz yok maddi olarak ona bağlı değilsiniz.ayrılıp hayatınızı yaşayın.ilk zamanlar kötü hissetseniz de özgürlüğünüze kavuşunca yeniden doğmuş gibi olursunuz.şuan yaşadığınız hayat değil zulüm.kurtulduğunuza şükredin.

Ama sizin ilişkiniz bu tartışma yüzünden bitmemiski yada alevlenmemiski,yukaridaki cümle çok ağır: ben daha cinselliğin nasıl olduğunu bilmiyorum ne çocuğu? demişsiniz ya,siz orda bitirmissiniz zaten.utanmistir yetmediginini beceremedigini dusunmustur ve sizden ayrılmak istemesi bu sebepledir.doktora gitmeyi erkekler nedense kabul etmezler. Aslında tüm sorun cinselliğe dayalı görünüyor suan sizde. Ama cümleniz ağır olmuş gerçekten.pat diye suratına beceremedin bi sevişmeyi demişsiniz yani.adam napsin. En ufak tartışmada bahane bulup gitmiş işte. Yani sizde ona psikolojik baskı şiddet uygulamissiniz.tek taraflı görmedim. Sizde çok mağdur gibi değilde,karşılığını bayagi veren bi tip ve de çalışmanızi çok one sürüp ailesi üzerinden ezikleyen bi tip gibisiniz. Kısacası aileyi kocayi aşağılama, ırk ve kültür ayrımı yapma,kendini çalışan üstün kadin görme,annem öğretmen vs. Gibi kendi aileni ovme,kocayi cinsel beceriksizlikle suçlama. Bu evliliği siz bitirmissiniz yani.cümleleri dikkatli okursanız bayanlar konu sahibinin de bunları yaptığını farkedebilirsiniz.herkes esinizi suclamis.tek taraflı görmedim

Peki ne yapmalıydı sizce?

2 sene boyunca cinsel yönden hiç tatmin olmamış konu sahibi, yine 2 sene boyunca kendisini mutlu etmeye çalışmamış(edememiş değil, herhangi bir çözüm yoluna bile gitmemiş) eşine ne demeliydi?

Ya hatalı olduğunu ailene karşı kabul edemiyosun diye böyle bi adamı çekiyorsun öylemi peki kolay gelsin sana

Hakkınızda hayırlısı olsun. Sürekli yüreğiniz ağzınızda'acaba neye kızacak,hangi ağır lafı edecek,arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürürmü (hakaretvari bir kelimeyle)'düşünerek yaşamak zor. Anneniz görmüş olup biteni,siz onları ezip evlenmişsiniz bu adamla ama buna rağmen çekmenizi istemez diye düşünüyorum,çocuğunuz yok buda sizi bağlamayan bir sebep. Kafama kakılır diyorsanız bir söylerler iki söylerler,yıllarca yüzünüze vurmazlar ki bu adamın tavrını,kabalıgını çekmektekse ailenizin lafı daha az koyar diye düşünüyorum.

11 aylık evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kabus yıllardı esım resmen cınsellıkten nefret ettı
konu sahıbının yasadıgı aynı seyı benım kocam yasadı
fakat esım bı gun olsun benım yuzume vurmadı baskı yapmadı hep kendı halıme bıraktı oyle yenebıldım yoksa bı omur surerdı
esımın annesı ılk okul mezunu benım annem unıversıte
esımın babası cıftcı benım babamın fabrıkası var
annem ankaralı en modern aıleye sahıp esımın aılesı tam tersı
bı gun olsun bunu esıme dıllendırmedım
prag a bu konuda bende katılıyorum
konu sahıbının 3 . konu acısı esım benım kadınlıgımı ezıyor dıyerek...
soylenebılecek cok sey var ama konu sahıbı bellıkı uzgun onu aydınlatmak ıcın yazıyorum
2 taraflı olmus bız burda sadece hanımı dınlıyoruz
konu sahıbı bosansa baskasıyla evlense yıne aynı seylerı yasayabılır
bence bunun yerıne aıle terapıstıne gıdıp ıkısıde evlılıgını kurtarsın ,
bıde ben ızmırlıyım batılı esım dogulu demıs
en bastan önyargı
ben cok mutluyum dogulu bı erkekle evlı oldugum( yıllarca ankarada yasadım okudum ve annem ankaralı) ıcın aıle kavramı var doguda bosanmak ayıp
eslerını gercekden mutlu edıyor ellerı cok acık ve yakısıklı guzel ınsanlar

Hanımefendi ben esime 2 yil boyunca cinsel yönden hiçbir şekilde birsey anlamadigimi defalarca kirmadan Üzmeden ifade ettim. Ama adam bencil ve sorumsuz olduğu icin zerre umrunda olmadı. Ne doktora gitti ne başka bişey yaptı. Kaldi ki seviyorum doye defalarca içime attım. Yani açık açık yazmak istemiyorum ama anlayın şu kadarını söyleyeyim 5 saniyede işini bitirip banyoya koşan bi adam ve arkasında yatakta mal gibi kalan siz. Zaten defalarca soylemesi gereken kisi sizce ben miyim ??
Eşimin bunu kendiliginden düşünmesi gerekmezmi ???
En sonunda tüm hersey birleşti ve dayanamıyorum artık.
Düşünün bi . Hem ise gidin hem tüm ev işleri sizin üzerinizde.
Ee bi kadın olarak zaten 2 senedir yok sayiliyorsunuz. Ben kendimi onun kendisini tatmin etmeye yarayan bir varlık gibi hissettim. Yemeğini yapan , utusunu vs yapan, cinsel ihtiyacını karşılamak için car olan damızlık bi hayvan gibi hissettim. .
Bu o derece can acitan bişey ki.. düşünün bi tam tersini.. ben vajinismus falan olsaydım hiç ilişki olmasaydı eşim beni 2 sene çeker miydi ben bu sorunun cevabını bilemedim. . . Çalıştığım halde ev hanimiyum mi Yazmalı idim bilemedim. Calisiyorum ve hem çalışıp hem ev işleri tek başına çok ağır oluyor. Ev hanimi iseniz bunu anlayamamaniza bişey diyemem tabi. Herkes kendi yaşadığını bilir.
Irk ve kültür ayrımıni yazmadan nasıl durumu açık anlaşılır hale getirebilirim söyler misiniz . Neyse onu yazdim ben. .
Ayrım yapsam neden evleneyim . Kaldı ki esimi çok severek evlendim ben.. 2 senedir susuyorum.. bakin esim evi terk edeli 3 gun oldu bugun . Dun gecede valizini topladi gitti. Ne olursa olsun burasi catisma bolgesi ve bi erkek nasil esini bu durumda nasil tek basina birakir gider.. bana bunu aciklayabilirmisiniz .
Diger konu da su : Ne olursa olsun, Insan insandır, ben bu anlayışla yetistirildim..
Ayrıca annemin öğretmen olduğunu belirtmis olmamın nedeni tamamen bu kadro vs konuları yüzünden konuşması nedeniyle. Aramızda da bir fark var yani kültürel anlamda. Bunu yazmadan nasıl konuyu anlaşılır yapan biseu olur ki. Yalan mı yazayım buraya. Asla kimseyi ne aşağı gördüğüm var ne kendimi yukarda gördüğüm . Öyle görsem zaten evlenmezdim. Kaldi ki ailesinde cok sevdigim iyi insanlarda var. Ben ailesine de bi laf etmedim.
Benim derdim 2 yildir en basta bi insan bu kadin olarak yok sayilmak.. hizmetci kole muamelesi gormek.. ve esimin su an evi terk etmesinin tek nedeni benim bu kole hayatina devam etmemi istemesi..
ben bi insan degilmiyim bi kadin degilmiyim size gore cinsellik neden benim hakkim olamiyor onu anlamadim..Hani en ufak bi cabasi olsa , diyecegim ki ya o da istiyor ama olmuyor derim . Ama adamin zerre kadar umrunda degil.. arkadaslarim mutlu bi cinsel hayattan bahsedince ben omrumun sonuna kadar agzim acik bi sekilde illa ki ozenmek zorundamiyim. Acaba nasil bi duygu diye merak mi etmeliyim. Kaldi ki dinimizde bile evli kadina cinselligini yasama hakki verilmis. Benim sucum size gore ne ???
Rica ediyorum zaten canim cok sıkkın 2 gündür bogazimdan lokma geçmedi şu an is yerindeyim ve kimseye belli etmemek için uğraşıyorum. . Polemige cevirmeyelim
Lütfen . Yinede fikriniz dusunceniz farkli elbet olabilir tesekkur ederim.. canim burnumda bi Dr siz üzerime gelmeyin..

Alttaki yorumu okur musunuz
ben onlar kötü demedim arada kültür farkı var bundan bahsettim.

Bakin siz 6 ay diyorsunuz ben 2 sene ağzımu acmadim. Ve hep güzel güzel uyardim ama umrunda degil beni neden anlamamak için ugrasiyosunuz.
Bi çabası olsa beni önemsedigini hissetsem asla sorun etmem . Ama eşim sadece bu konuda degil , genel olarak beni umursamiyor. Sorun bu..
Kaldı ki dogulu olup tanıdığım çok iyi insablar var bunun tekrar tekrar altını çiziyorum. . Kaldı ki şu an dogudayim Doğunun insanlarını severim.. ben ki izmir de bole eli açık misafirperver merhametli insanlar görmedim. .bunu zaten söylerim hep asla gocunmam..
ama eşim de sorun varsa eşim icin geçerli bu konu. benim tanidigim dogulu erkek tipi asla evini karisini gunlerce terkedip gitmez yapayalniz bombalarin sagda solda oldugu bi durumda birakmaz ama esim birakti. Bu durumda ben dogululari degil esimi sucluyorum. Sorumsuz diyorum. Kendinizi bi yerime koyun ya.. Genelleme ben yapmadım sizde yapmayın. . Konuyu başka tarafa çekmeyin. Eğitim almamış olabilirler bende alamayabilirdim sorun bu değil asla.. arada kültür farkı var ben bundan bahsettim.
Ayrıca sürekli eşim benim kadın oluşumu ezıyor mu diye konu aciyosam demekki eşimde var bi problem . Yoksa ben neden böyle şeyler söyleyip durayim ???
Gerçekten kötü durumdayim konumun kapanmasını istemem yardıma ihtiyacım var ..

Son durum :
Ne ses var ne bişey. Annem bufun gidecek.
ondan hala ses yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…