Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

Kızlar son dakika
az önce eve gelmiş bej evde yoktum annem vardı
suratı 5 karışmış
kocaman bi valizi herseyini doldurmuş tüm kiyafetlerini çekip gitmiş
tek kelime dahi etmemiş ..

Kızlar son dakika
az önce eve gelmiş bej evde yoktum annem vardı
suratı 5 karışmış
kocaman bi valizi herseyini doldurmuş tüm kiyafetlerini çekip gitmiş
tek kelime dahi etmemiş ..
En hayirlisi olmus bence. Diretseydi daha kotu olurdu. Sen git mahkemeye davani ac en iyisi canim bir an once bosan bu adamdan

Şimdi durum söyle :
O bana geçen yıl kpss ye gireyim demişti
bende demiştim ki benim de okuduğum bölümün bitmesine 2 yil var bekle beraber girelim
tamam demişti kabul etmişti o zaman şimdi işte diyor ki sen önümu kapattın
senin yüzünden kamuda memur olarak kaldım

En hayirlisi olmus bence. Diretseydi daha kotu olurdu. Sen git mahkemeye davani ac en iyisi canim bir an once bosan bu adamdan
Ya canım cins midir nedir bu derece ne yaptık buna onu da anlamadım.
Bi ablam var is yerinde bunu tanıyan diyor ki 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyor bu ne diyor.
Hiçbi açıklama yok gitti .
Bende önümüzdeki hafta yapabilirsem 15 gün senelik izin alıp gideceğim .
2 ihtimal var :
Ya gerçekten boşanacak - ki buna dünden razıyım
yada burnumu sürtüp beni sindir meye uğraşıyor - buysa zaten boşuna uğraşır.

Şimdi asıl mesele ben dava açarım o sorun değil ama mahkeme masraflari ni odemek istemiyorum . O yüzden avukatsiz anlaşmalı boşanma davası açmak için ugrasicam . Yarın cumartesi sonraki gün pazar işte. Bakalım ses cikmazsa pazartesi ben mi diyeyim adliyeye gidelim diye

Ayrilisindan belli ne mal oldugu. Adam olsaydi dogru duzgun ayrilirdi ne bu sanki ilk okul cocuklari kusmus te haber vermeden gidiyor.
Umarim izin alabilirsin kafani dinlemiste olursun. Bana sanki seni pisman edecek gibi geliyor. Bak ben yuz vermiyim tipis tipis bana donecek diye dusunuyor bence. Kesinlikle onun oyunlarina gelme canim. Anlasmali bosanma en temizi olur ama yok dersede tek tarafli ac baska care yok

Çok uzuldum, gerçekten çok uzuldum.. Belki şuan eşimle tartışmalı olmasak bu kadar iyi anlamazdım piskolojini..
istediği kadar sorunlu, sıkıntllı bi evlilik olsun eğer zerre kadar sevgi kalmışsa insan uzuluo o evliliğn bitmesine..
inşllh hayırlısı olur sizin için.. Sanırım çocuk yok en azından ayrılacağınız zamn o mahfolmiycak arada

Sanki bana artistik hareketler yapıyormuş gibi geldi.sen daha iyi bilirsin elbet ama ben olsam bi süre onunla ilgilenmezdim.madem çekmiş gitmiş bırak gitsin.sen relax ol. bekle bakalım ne yapacak.en azından ben olsam hiç ilgilenmez umursamazdım onu.

Aynen öyle canım ya öyle olursa mecbur kalırsam açacağım tek taraflı .
Keske anlaşmalı olsa . Hiçbi talebim yok zaten .
Bilmem ne yapmaya çalışıyor . Kesinlikle aramam mesaj da atmam . Kendisi bilir .
Hiç sorun değil

Bakalim pilini pirtisini topladı gitti
daha kaç gün sesi cikmayacak
bana gelirse de diyeceğim tek şey şu
hiç. Laf dalasina girmeden
evet sen çok haklısın ben sana layik bi insan değilim. Bu işin bitmesi ikimizin de hayrina olacak. Aynen böyle diyeceğim

Anlıyorum seni ınanki . Sevgi hala var hemde çok seviyorum hala .. bunun neyini seviyorum onuda bilmiyorum.. düşünmek istemiyorum bunu ama.. mantıklı hareket etmeye çalışıyorum . Olmuyorsa olmuyor.
Bu kadar basit. . Cok zor olacak benim ixin bitmesi. Ama mecbur yapacağım. .
Bilemiyorum sana neden artistlik gibi geldi canım onun ne yapmaya çalışıyor artık anlamıyorum

Valla Allah cc senden razi olsun. Sanki bana yazmissin gibi yazdiklarin harfiyen bana uyuyo.
Ben evli degilim ama benim eski erkek arkadasimla bi cok yonleri uydugu icin sana yardimci olmak istedim benimde kopmam zor oldu ama suan cok huzurluyum inan bana sende cok huzurlu olucaksin Allah yardimcin olsun kendine hep dua et

bence sen dava falan açma, bekle bi ne yapmaya çalışıyo anla.. Hem de ilerde pişmanlığı yaşamazsın en azından senin tarafından bitmemiş olur

Muhakkak ki öyle yapacağım canım buraya da gelişmeleri yazarım. Hem.
Hiç ilgilenmem emin ol.
Whatsap ta hala resmimız duruyor onunkin de . Ben değiştirdim . Yazı koydum sadece.
Kimse vazgeçilmez değildir yazıyo bende .
onda hala resmimiz var degistirmemis.
Neyse bu önemli değil yarın öbür gün illa değişir zaten de. Neden sana artistik hareket gibi geldi canım nereden cikardin

Ben evli degilim ama benim eski erkek arkadasimla bi cok yonleri uydugu icin sana yardimci olmak istedim benimde kopmam zor oldu ama suan cok huzurluyum inan bana sende cok huzurlu olucaksin Allah yardimcin olsun kendine hep dua et
Amin canım çok sagol

Olayı sen yaşadın daha iyi bilirsin ama kendini vazgeçilmez gibi görüp nasılsa beni bırakamaz deyip artistik bir şekilde çekip gitmiş sanki.yanılıyorda olabilirim. Kadınlar daha ileri görüşlü davranıp daha sakin oluyolar sanki.ama dediğim gibi sessiz kal sen bekle onu.madem çekip giden o bırak hamleyi o yapsın

Super bisey yaa bu adam alip bohcasini gitmis neler neler var hem hem dover hakaret eder recavuz eder gidersen seni öldürürüm der öldürür bunlardan degil sukret ve o kararını degistirmeden sen de valizini topla

Cok tanidik maalesef arkadasim. Lutfen hemen dava acma. Biraz dinlenin. Bugunden yarina bosanilmaz. Yani bosan da diyemem bosanma da. Ama biraz kendinizi dinleyin. Bana pisman olup geri donecek gibi geliyor. Yani ama bunu seni umutlandirmak icin soylemiyorum. Ama birebir aynilarini yasadigim esim boyle yapmisti en azindan. Bilmem iflah olur mu? Eger affedersen pisman olup bi muddet dikkat eder sonra normale doner. Yani verecegin karar senin gelecegin aslinda. Tahammul edebiliyosan askim herseyden ustun diyosan guzel guzel ama cok uzun surecte istedigin kivama yaklastirirsin. Ama bazen de basa donersiniz falan. Zor bu tip adamlar. Cocuk gibi eğitmen lazim. Kolay gelsin umarim hicbir kararindan pisman olmazsin

Sevmişin bir kere ve hem sevgiye inancın zayıflar korkusundan hem de ailenin veya çevrenin 'biz demiştik' demesine katlanamayacağından çekiniyorsun gibi. Ama eşin evliliğin en temel alanlarında sorunlu gözüküyor : paylaşımsız, güvenilmez ve sağlık olarak da biraz sıkıntıda. Hazır kendi rest çekmişken kaç derim, bu kadar sinirli bir insanla evlilik 3 - 5 seneye kalmaz psikolojik rahatsızlık yapar sende, korkmaktan sevgi falan da görmez gözün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…