- Konu Sahibi kaldi2sene
-
konuyu acarken yazdıklarınıza istinaden yazdımBakin siz 6 ay diyorsunuz ben 2 sene ağzımu acmadim. Ve hep güzel güzel uyardim ama umrunda degil beni neden anlamamak için ugrasiyosunuz.
Bi çabası olsa beni önemsedigini hissetsem asla sorun etmem . Ama eşim sadece bu konuda degil , genel olarak beni umursamiyor. Sorun bu..
Kaldı ki dogulu olup tanıdığım çok iyi insablar var bunun tekrar tekrar altını çiziyorum. . Kaldı ki şu an dogudayim Doğunun insanlarını severim.. ben ki izmir de bole eli açık misafirperver merhametli insanlar görmedim. .bunu zaten söylerim hep asla gocunmam..
ama eşim de sorun varsa eşim icin geçerli bu konu. benim tanidigim dogulu erkek tipi asla evini karisini gunlerce terkedip gitmez yapayalniz bombalarin sagda solda oldugu bi durumda birakmaz ama esim birakti. Bu durumda ben dogululari degil esimi sucluyorum. Sorumsuz diyorum. Kendinizi bi yerime koyun ya.. Genelleme ben yapmadım sizde yapmayın. . Konuyu başka tarafa çekmeyin. Eğitim almamış olabilirler bende alamayabilirdim sorun bu değil asla.. arada kültür farkı var ben bundan bahsettim.
Ayrıca sürekli eşim benim kadın oluşumu ezıyor mu diye konu aciyosam demekki eşimde var bi problem . Yoksa ben neden böyle şeyler söyleyip durayim ???
Gerçekten kötü durumdayim konumun kapanmasını istemem yardıma ihtiyacım var ..
11 aylık evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kabus yıllardı esım resmen cınsellıkten nefret ettı
konu sahıbının yasadıgı aynı seyı benım kocam yasadı
fakat esım bı gun olsun benım yuzume vurmadı baskı yapmadı hep kendı halıme bıraktı oyle yenebıldım yoksa bı omur surerdı
esımın annesı ılk okul mezunu benım annem unıversıte
esımın babası cıftcı benım babamın fabrıkası var
annem ankaralı en modern aıleye sahıp esımın aılesı tam tersı
bı gun olsun bunu esıme dıllendırmedım
@prag a bu konuda bende katılıyorum
konu sahıbının 3 . konu acısı esım benım kadınlıgımı ezıyor dıyerek...
soylenebılecek cok sey var ama konu sahıbı bellıkı uzgun onu aydınlatmak ıcın yazıyorum
2 taraflı olmus bız burda sadece hanımı dınlıyoruz
konu sahıbı bosansa baskasıyla evlense yıne aynı seylerı yasayabılır
bence bunun yerıne aıle terapıstıne gıdıp ıkısıde evlılıgını kurtarsın ,
bıde ben ızmırlıyım batılı esım dogulu demıs
en bastan önyargı
ben cok mutluyum dogulu bı erkekle evlı oldugum( yıllarca ankarada yasadım okudum ve annem ankaralı) ıcın aıle kavramı var doguda bosanmak ayıp
eslerını gercekden mutlu edıyor ellerı cok acık ve yakısıklı guzel ınsanlar
benı ;demek ıstedıklerımı cok ıyı anladıgınız ıcın tesekkur ederımGerçekten sizin vajinismus sorununuzla konu sahibinin eşinin problemi bir mi?
6 ay ile 2 yıl kıyaslanmamalı bence.
Bunun yanında konudaki eşin birkaç saniyede tatmin olması, eşini mutlu etmek için uğraşmaması, tedaviyi reddetmesi (bir de umarsızca gülüşü vardı sanırım), yaşarsın sen de bir gün cinselliği demesi yani bencillik in dibine dibine vurması...
Sizde ki durumla hangi tarafı benzer, ben hiç ilişki kuramadım?
Kusura bakmayın konu sahibi, özeliniz üzerine bu kadar muhabbet döndürüyoruz.
Düşünceler ne kadar garip, kadın her türlü bencilliği karşılasın, aman ses etmesin yoksa 'erkeğinin gururu incinir'.
Eş tedaviyi kabul etseydi de konu sahibi bu tavırla olsaydı eleştirilere hak verirdim.
Ayrıca konu sahibi önyargılı olabilir, ama siz de çok genelliyorsunuz.
Doğulu (veya batılı/karadenizli/egeli) erkekler kadına değer vermez söylemi de aileye çok değer verir söylemi de büyük genellemedir.
Bende doğulu bir ailenin geliniyim, benim keyfim yerinde ama eşimin sülalesinde değer görmeyen bir dolu kadın gösterebilirim.
Uzuldum yani ama onemli degil....konuyu acarken yazdıklarınıza istinaden yazdım
benı yanlıs anlamanızı veya sızı kırmak ıstemem kırdıysam da ozur dılerım
bence en guzelı aıle terapıstıne gıdıp evlılıgınızı kurtarın
bosanmak sonrakı hayatınız ıcın cozum olmaz
adamın bellıkı uyarılmaya sızınde destege ıhtıyacınız var en azından bu yolu deneyın derım bosanmadan once
buda ıse yaramazsa bosanın
Yok rica ederim . Ben zaten sorunu çözebilmek için konu açtım.Gerçekten sizin vajinismus sorununuzla konu sahibinin eşinin problemi bir mi?
Bunun yanında konudaki eşin birkaç saniyede tatmin olması, eşini mutlu etmek için uğraşmaması, tedaviyi reddetmesi (bir de umarsızca gülüşü vardı sanırım), yaşarsın sen de bir gün cinselliği demesi yani bencilliğin dibine dibine vurması...
Sizdeki durumla hangi tarafı benzer, ben hiç ilişki kuramadım?
Düşünceler ne kadar garip, kadın her türlü bencilliği karşılasın, aman ses etmesin yoksa 'erkeğinin gururu incinir'.
Eş tedaviyi kabul etseydi de konu sahibi bu tavırla olsaydı eleştirilere hak verirdim.
Doğulu (veya batılı/karadenizli/egeli) erkekler kadına değer vermez söylemi de aileye çok değer verir söylemi de büyük genellemedir.
Bende doğulu bir ailenin geliniyim, benim keyfim yerinde ama eşimin sülalesinde değer görmeyen bir dolu kadın gösterebilirim.
Yok rica ederim . Ben zaten sorunu çözebilmek için konu açtım.
Aynen çok doğru bi tespit.
Eşim içim konuşuyorum ben.. kimseyi iyi yada kötü diye genellememiz mümkün mü. .
Eşim 3 gün oldu evi terk edeli..
Sizce ne yapmalıyım .
Geceleri hıc uyuyamıyorum. .
sen merak etmeeeYok rica ederim . Ben zaten sorunu çözebilmek için konu açtım.
Aynen çok doğru bi tespit.
Eşim içim konuşuyorum ben.. kimseyi iyi yada kötü diye genellememiz mümkün mü. .
Eşim 3 gün oldu evi terk edeli..
Sizce ne yapmalıyım .
Geceleri hıc uyuyamıyorum. .
gercekten bazi yorumlara cok sasiriyorum.. Kadinlar vajinusmus olunca adam hemen dra goturuyor tedavi oluyor adama kusuru soylenmiuor erkeklik gururu var.. 2 aylik esine dememis cinsellikten bisey anlamadim diye 2 yillik esine demis. Burda anlattiklarinda cinsellikten ote bisey var. İsini 5 saniyede bitirip dusa kosuyor dior. Bu incitici degilmi hice sayiliorsun. Senin hic bi suclu yanin yok canim. Evet kadinligini eziyor esin. Herseyde seni suclu goruyor. Ogretmen olamamasinda bile. Ben suan esinin bosanmak icin evden gittigini dusunmuorum senin ben naptim esime suclu benim yuvami kurtarayim diye dusunmeni saglamak istior. Gururu incinmia numarasi yapior. Ozgurlugune kavustugunda korkularindan kurtuldugunda kendini kotu hissrtmen gecicekSon durum :
Ne ses var ne bişey. Annem bufun gidecek.
ondan hala ses yok...
tum yazmak istediklerimi yazmissjn :) her kelimene katiliyorumGerçekten sizin vajinismus sorununuzla konu sahibinin eşinin problemi bir mi?
Bunun yanında konudaki eşin birkaç saniyede tatmin olması, eşini mutlu etmek için uğraşmaması, tedaviyi reddetmesi (bir de umarsızca gülüşü vardı sanırım), yaşarsın sen de bir gün cinselliği demesi yani bencilliğin dibine dibine vurması...
Sizdeki durumla hangi tarafı benzer, ben hiç ilişki kuramadım?
Yok. Hiç kimseden en ufak bi ses yok..Aileden de mi hiç arayan soran yok?
Bu tür konularda hiç bilmem yol yordam, duygularım da ağır basar herhalde (duygu derken sevgi değil, mantıklı ve stratejik davranamam)
Sanırım ben olsam birkaç gün daha bekler bir şey talep etmeyeceksem anlaşmalı boşanmayı konuşmak için aradım eşimi.
Ama sanırım bu durumda en güzeli, en mantıklısı hiç iletişime geçmemek o arayana kadar ki aramadığınız her anda onun içi içini yesin.
keşke yazmasaydın onların tarafından kimseyeYok. Hiç kimseden en ufak bi ses yok..
Ablasına whatsap tan yazdım ilk gittiği gün.
Aynen kopyaliyorum :
Abla hersey için çok sağol. Sana veda etme geregi duydum cunku hep sevdigim bi insandin.. ben anlaşılabilir diye dusunerek evlenmistim ama olmadı. Cok uzgunum ama Yürümedi. Kültür farkı ve diger farkliliklar bizi buralara kadar getirdi.ne onu ne kendimi sucluyorum.. iyi niyetle çıkılan bir yolda , bunu söylemekten üzüntü duysam da , maalesef suyun karanlık tarafina doğru yol aldık hep..
ne yapsak duze cikartamadik bu işi. .
2 yıldır düzelir dedim ama olmadı.
Aileminde bilgisi var bu durumdan bosaniyoruz. Sen iyi bir insansin. Bende yerin cok ayri. Ne zaman sen yada oglun icin yapabilecegim bisey olursa beni arayabilirsin..
Herşey için çok teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakin. . Oglunu benim için öp. .
Yazdım ama 3 gündür hiç bi cevap gelmedi..
ne aradı ne başka biseu .
Okumuş ama tık mavi olmuş. .
Herhalde esimi aradı .. ne dedi bilmiyorum
.
İyide sen vajinusmusum benden bu kadar işine gelirse gibi bir tavır mi takindin? Eminim çabaladin. Normal olan bu zaten. Konu sahibinin eşi ise bu durumu umursamiyor. Kadının neler hissettiği umurunda değil. Doktora gitmek isteniyorsa gider bir geciktirici prezervatif alır en basiti. Cozum olur mu tamam olmaz ama belli eder insan kendini ufaktan çabalama olur ama burada hiçbir şey yapılmamış. Kendi durumunla bir tutma bunu. Konu sahibi deseydi eşim ilaç kullandı, doktora gitti ama düzelme yok, o da üzülüyor tamam derdim sabret başka yollara başvurun. Burada konu sahibi neyi bekleyecek? Neye sabredecek ortada bir sorunun olmadığıni düşünen ve hatta bununla alay eden biri varken karsisinda?11 aylık evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kabus yıllardı esım resmen cınsellıkten nefret ettı
konu sahıbının yasadıgı aynı seyı benım kocam yasadı
fakat esım bı gun olsun benım yuzume vurmadı baskı yapmadı hep kendı halıme bıraktı oyle yenebıldım yoksa bı omur surerdı
esımın annesı ılk okul mezunu benım annem unıversıte
esımın babası cıftcı benım babamın fabrıkası var
annem ankaralı en modern aıleye sahıp esımın aılesı tam tersı
bı gun olsun bunu esıme dıllendırmedım
@prag a bu konuda bende katılıyorum
konu sahıbının 3 . konu acısı esım benım kadınlıgımı ezıyor dıyerek...
soylenebılecek cok sey var ama konu sahıbı bellıkı uzgun onu aydınlatmak ıcın yazıyorum
2 taraflı olmus bız burda sadece hanımı dınlıyoruz
konu sahıbı bosansa baskasıyla evlense yıne aynı seylerı yasayabılır
bence bunun yerıne aıle terapıstıne gıdıp ıkısıde evlılıgını kurtarsın ,
bıde ben ızmırlıyım batılı esım dogulu demıs
en bastan önyargı
ben cok mutluyum dogulu bı erkekle evlı oldugum( yıllarca ankarada yasadım okudum ve annem ankaralı) ıcın aıle kavramı var doguda bosanmak ayıp
eslerını gercekden mutlu edıyor ellerı cok acık ve yakısıklı guzel ınsanlar
Çok sağol canım ya iyi geldi yorumun..sen merak etmeee
aramadıkça onun da içi içini yiyo. nasıl sen düşünüyosan o da seni düşünüyo. nereye gittin neden gittin diye sormanı bekliyo şu an ama sen aramadıkça o da sinir oluyo emin ol.. geri dön beni tek bırakma demeni bekliyo. eğer hatalı olsaydın ara çağır derdim. ama senin hiç bi hatan yok anlattıklarına göre. adam canı sıkılmış gitmiş bahane üretmiş belli ki.. arama o da çatlasın elbet dank edecektir.
sen de acele etme boşanmak için canım. şu an çok yenisiniz. zamana bırak hayatına devam et. izin alabilirsen al sen de annenle git. kafanı dinle
Yok. Hiç kimseden en ufak bi ses yok..
Ablasına whatsap tan yazdım ilk gittiği gün.
Aynen kopyaliyorum :
Abla hersey için çok sağol. Sana veda etme geregi duydum cunku hep sevdigim bi insandin.. ben anlaşılabilir diye dusunerek evlenmistim ama olmadı. Cok uzgunum ama Yürümedi. Kültür farkı ve diger farkliliklar bizi buralara kadar getirdi.ne onu ne kendimi sucluyorum.. iyi niyetle çıkılan bir yolda , bunu söylemekten üzüntü duysam da , maalesef suyun karanlık tarafina doğru yol aldık hep..
ne yapsak duze cikartamadik bu işi. .
2 yıldır düzelir dedim ama olmadı.
Aileminde bilgisi var bu durumdan bosaniyoruz. Sen iyi bir insansin. Bende yerin cok ayri. Ne zaman sen yada oglun icin yapabilecegim bisey olursa beni arayabilirsin..
Herşey için çok teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakin. . Oglunu benim için öp. .
Yazdım ama 3 gündür hiç bi cevap gelmedi..
ne aradı ne başka biseu .
Okumuş ama tık mavi olmuş. .
Herhalde esimi aradı .. ne dedi bilmiyorum
.
Yüzde 50 50 canim ya.gercekten bazi yorumlara cok sasiriyorum.. Kadinlar vajinusmus olunca adam hemen dra goturuyor tedavi oluyor adama kusuru soylenmiuor erkeklik gururu var.. 2 aylik esine dememis cinsellikten bisey anlamadim diye 2 yillik esine demis. Burda anlattiklarinda cinsellikten ote bisey var. İsini 5 saniyede bitirip dusa kosuyor dior. Bu incitici degilmi hice sayiliorsun. Senin hic bi suclu yanin yok canim. Evet kadinligini eziyor esin. Herseyde seni suclu goruyor. Ogretmen olamamasinda bile. Ben suan esinin bosanmak icin evden gittigini dusunmuorum senin ben naptim esime suclu benim yuvami kurtarayim diye dusunmeni saglamak istior. Gururu incinmia numarasi yapior. Ozgurlugune kavustugunda korkularindan kurtuldugunda kendini kotu hissrtmen gecicek
tum yazmak istediklerimi yazmissjn :) her kelimene katiliyorum
Ciddi olduğumu anlasın diye yazdım. .keşke yazmasaydın onların tarafından kimseye
suçlu olan eşin giden eşin sen neden yazdın ki gidr gitmez
rica ederim :)Çok sağol canım ya iyi geldi yorumun..
Bilemiyorum ki kafasında ne var bilsem ona göre hareket edeceğim. .
2 gün onceki mesajında kesin kararlı olduğunu yazmıştı. Zaten öyle ise ben de istiyorum gerçekten. .
Bilemiyorum ki su an ne hissediyor ne düşünüyor ..
Offf hiç sanmıyorum beni düşündüğünü. .
Dusunse bile artık o kadar zor ki..
tekrar nasıl güvenirim ..
hep korku ile yaşayacağım evi terk mi edecek diye..
Hiç ses çıkarmıyorum şimdilik. .
Bekliyorum ..
bakalım daha nasıl bi karakteri varmış
neyse bundan sonra kimseyle irtibata geçme bence, onlar ararsa konuşursun sen aramaCiddi olduğumu anlasın diye yazdım. .
O da benim anneme demiş bitti bu iş diye..
Ablasina ne guzel bi mesaj yazmissin nw bi suclama ne bi kotu niyet geri donus bile olmamis.. Kimbilir esin ne anlatti.. Duzelme sansi varmi peki esinin? Sen cok seviorum diosun o da diyebiliormu soylermiydi gitmedne once falan?Siz iyi niyetinizle mesaj da yazmışsınız ve olumsuz veya suçlayıcı cümleniz de yok.
Aynı iyi niyetle yaklaşamamış.
Sizi suçlamış anlamında demiyorum, iki güzel söz için bile araya girmemiş, o da ılımlı veya politik 2 kelime laf edebilirdi, ayrıca aranması sorulması gereken tarafsınız.
Bekleyin, bir hafta, 1 ay bekleyebildiğiniz kadar.
Eşiniz o kadar bekler mi bilmiyorum.
Beklerse bir avukata gidip danışırsınız.
Tamam canım öyle yapacağım .neyse bundan sonra kimseyle irtibata geçme bence, onlar ararsa konuşursun sen arama
Sağol canım .Ablasina ne guzel bi mesaj yazmissin nw bi suclama ne bi kotu niyet geri donus bile olmamis.. Kimbilir esin ne anlatti.. Duzelme sansi varmi peki esinin? Sen cok seviorum diosun o da diyebiliormu soylermiydi gitmedne once falan?
Uzuntuden zayiflanir tabi canim insanin ici bisye almaz su bile icemez.. Rabbim hakkinda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?