Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

Çok mantikli.
Ben bekleyebildigim kadar bekleyeceğim
peki ya atıyorum 20 gün sonra eve döner se?
Yine konusmayayim diyorum.
Dava icin onun bi adım atmasını bekleyeyim dimi..
Aynen hiç gelmezse bi süre sonra giderim bi avukata..
zaten haftaya 15 gün izin alıp ankara da bi kac samimi kiz arkadaşım var onların yanına gidip kafa dağıtmayi düşünüyorum. .

Bu konunun sonunda ne olacak merak ediyorum. Umarım uzun sürmez bu tatsizlik, belirsizlik.. yakın zamanda huzur ve mutluluk seni bulur.

Hislerini okuduğumda çok cirkin bir dönemimi hatırladım. Herkes evliliğinde yaşıyor mu bilmem ama yaşayan, bunları atlatan çiftler de çok emin ol.

Inşallah siz de atlatirsiniz..

Inan bende çok merak ediyorum. Bu işin sonunun nereye varacagini..
Iyi yada kötü sonuçlanmasini istiyorum sadece.. hayatıma aynı şekilde devam etmeye hiç niyetim yok. .
Ayrılalım derse zaten dünden razıyım ayrilmaya.. çünkü hatanın çoğunun bende olduğuna inanmıyorum. .
Devam edelim derse de kesinlikle eski hayatı kabul etmiyorum. . Kesinlikle çoğu şey değiştiği takdirde belki bilemiyorum kafam çok çok karışık. .
Tek bildiğim zor bi donemdeyim
dediğiniz gibi umarım eşimin aklı başına gelir de bana ne yaptığını görür sonuçta hala seviyorum eşimi. . Cok kırgınim bi yandan da çok kizginim..
Hani olur ya Biri en güvendiğim dağımi yikmis geçmiş sanki.. öyle hissediyorum tekrar nasil guvenebilirsin ki.. bilmiyorum. . Sağlıklı düşünmek adına şu an hiçbir hareket yapmıyorum sadece bekliyorum. .
Sizin o kötü dönemden kurtulmaniza sevindim , dilerim benim hakkımda da en iyisi en hayırlısı ne ise o olur..

kusura bakmayın ama ben burda tek hatalı gördüm o da sizsiniz..
Bu kadar mı ezik bu kadar mı gurursuzsunuz , böyle bir adamla ömür geçer mi, adamla devam etmeniz için tek bir sebep yokken hala zamana bıraktım , ne yapabilirim diyorsunuz?
Eğitimli insansınız aileniz eğitimli, ben olsam tak diye gider açardım boşanma davasını, bırak ne yaparsa yapsın şerefsiz..
Siz fazlaca kaldırmışsınız arkadaşın totosunu!

aydınlıyım ve eşimde aydınlı ama şu boşanma hikayelerinde eşim doğulu kültür farkı vardı ailemde istemiyordu laflarını çok kınıyorum zorlamı evlendiniz neden öncesinde huylarını görmediniz ,evlendikten sonra mı değişti... ne bu ayrımcılık, huyunu beğenmiyorum alışkanlıklarımız uyuşmadı deseniz çokmu zor geliyor bide severek evlendik yazmışsınız.. bu huylar sadece o tarafın insanlarına mı özgü sanıyosunuz ,çok yanılıyorsunuz türkiye nin hemen hemen her yerini gezdim ve durum hiçde öyle değil lütfen sorun yaşarken arada kültürlerede çamur atmayın.sizin adınıza üzüldüm eşiniz fazlasıyla yanlış yapmış bu onun karekterini bağlar madem boşanmaya karar verdiniz kararınızın arkasında durup aileniz ve hatalarınızla yüzleşin geçmiş olsun..

ne diyecegimi bilemedim

Benzer seyler benim evliligimdede var.kendimi kole gibi hissediyorum demissinizya aynen.kufur hakaret yillarca bitmedi 8 senedir! Sadece biraz dozu azaldı.cunku defalarca dayanamayip evi terk etmemden dolayı anladi kesin bitecegini buna ragmen duzelemiyor.huy iste.yazinizi okuyunca hala nasil sevdiginize sasirmistim cunku bende bitti sevgi. Saygı olmayinca bitti.ama bu mesajınızı gorunce anladim niye sevdiginizi.kadiniz iste bu duygusallik bile yetiyor.malesf benim evliligmde bu kadari bile yok ben becerip bosanamadm.cunku hem kizimi ayri büyütmek istememek ama daha cokda yillarca bu aptal durumda sindirildigim icin.bazi arkadaslar yazmis yillar gectikce daha zor gelecek bastirilacaksn diye yuzde yuz katiliyorm.hala bu haksiLiklari kabullenmis degilim ama içim tukendi, icim öldü.kendi hayatimdan geçmiş gibiyim.sanki 29 yaş çok fazlaymis gibi geliyor ve zamanla özgüvenin yerle bir oluyor mlsfbunlarıda düşün derim.

hayatın baharındasınız bu kadar eziyeti kızım için çektim diyorsunuz size yazık değilmi...

hayatın baharındasınız bu kadar eziyeti kızım için çektim diyorsunuz size yazık değilmi...
Hayatımin baharı degil yasliligimin başlangıcı gibi hissediyorum.20 li yaslarim hir gür le geçti. Anlamiyorum o kadar ozguvenli biriyken nasil boyle oldum.herseyi kabullendim sanki.onceden surekli hakaret kufur vardi.keske bitirseydm.simdi arasira kufur hakaret yani kafasina esince beynsz yafa gerzkli falan der ama uzatmaz der gider diger odaya.bide surekli surati asik hep kus gibi(bi tek sevisecegi zaman yaklasir)bana düşman gibi hep gergin.bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor.soruncada kufur falan etmiyorum işte daha ne istiyosun ne halin varda gör der gibi.omrumu tuketti.

ya kabullenmesenizde seviyorsunuz,ya durumunuzdan memnunsunuz,ya da çaresiz hangisi bilmiyorum ama şurası bir gerçek sevgisiz karşılıksız gibi cidden yazık ediyosunuz daha yaşınız çok genç konuşun bişekilde çözün diyeceğim ama şimdiye kadar çözmeniz gerekirdi 8 yıl az değil ....

Ayrılsaydı ozaman bu şekilde cokmu düzgün olmuş evliliği

Hiçbir gelisme yok canım
Annem memlekete gitti evde tek kaldım
Ondan da ses yok en ufak

Canım, kesinlikle BOŞANMAN taraftarıyım.
Sorun sadece cinsel açıdan yetersizliği değil.
Sorun, hem SUÇLU hem GÜÇLÜ olması!
Böylelerine hiç fırsat vermeyin.
Ayrıca başkalarının yanında
ve annenin yanında bile sana laf atması ve hakaret etmesi
kendini DEV AYNASINDA GÖREN BİRİ olduğunu gösteriyor.

Sana tavsiyem, ASLA GERİ ADIM ATMA!
Ailene de YAPTIĞI REZİLLİKLERİ İYİCE ANLAT.
Kendinden emin ol. Her açıdan haklısın sen.
Günaha gireceğim diye de korkma.

O dangalak kendi kaşınmış.
Boşanmayı isteyen bile kendisi ona göre düşün.
Bu KENDİNCE şunu HESAPLIYOR.
"Bana döner yine ve iyice aşağılarım onu."
Bu bir ruh hastası haberin olsun.

Açıkçası burda BOŞANMA dışında yapacağın başka bir şey yok.
Eğer bu durumda bile boşanmazsan
Sana HAYATI İYİCE ZEHİR EDECEKTİR.

KISACASI TEKMEYİ BAS! ALLAH YARDIMCIN OLSUN!

Canim inanır misin kaç gündür uyumadim yemedim içmeden gözlerimi tavana sıkıp saatlerce düşünüyorum. Ne zormuş boşanma süreci ..
Ayrılma kararı ile gelirse kesinlikle kabul edeceğim. . Şüphen olmasin. Buna yuzde yuz karar verdim. Ben su an aslında ne yapacağımı da bilmiyorum . Kafam o kadar karışık ki..
Ama davayı ilk kim acacak ?
O süreç nasıl olacak
Ilk kim adım atacak ?
Acaba diyorum avukatsiz boşanma dilekçesi mi versem ? Ama yine onun imzasına ihtiyaç var.
Bekliyorum sadece bekliyorum.
Boşanmak için o adım atsın tüm suçlu o olsun diyorum bi yandan da.
Şu an ayrılık kararını aldım denebilir. .
Ayrıca aynen dediğin gibi hem suçlu hem güçlü. .
Su an burada her gün bi olay oluyor
Bomba patlıyor filan
Ben evde yapayalniz im. ...
Bilmiyorum belki o da bitirme kararı almıştır

Esim olacak adıaz önce yemekte gördü beni
Gormemezlikten geldi

Memleketine gitmemiş miydi eşiniz eşyalarını toplayıp?

Daha önce de arkadaşı otogara bırakmıştı, geri mi dönmüş otogardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…