Boşanıyorum sanırım kesin artık..

canım dediklerinde haklısın ama annemin öyle mesaj attığını eşime söylemedim.
beni çok sıkıştırıp durdular bende doktora randevu aldık dedim artık..
bilmiyorum bana kalırsa boşansaydık o da çok üzülürdü gibime geliyor bazen de hiç üzülmezdi diyorum..
ama üzülmese neden barışsın ki benimle beni sevmese.. hemde gemileri bu kadar yakmışken..
şu vajinusmusu bir yenebilsem.. belki bu kıskançlığım da kalmayacak çünkü inan belki o yüzden aklım hep onda biz yapamıyoruz diye belki..
zaten psikoloğa gidiyorum canım inşallah aşacağım takılmamayı öğreneceğim Allah'ın izniyle..
Ve artık iki tarafın da sıkıntılarını birbirine iletmeyeceğim çok yanlış yaptım o konularda..

keske esine anlatmasaydın aikeninde ne oldugunu görmüs oldun insanın elinde olan bisey degil bu bilmiyo sanırım ama bence sen kes annenle irtibatı isi düsüncede konusma senin zor gununde yanında yoksa iyi günümde neden varsın ki bu anne ne olursa olsun beni dogurdu diye ömür boyu bitaat edemem sende etme

dün çok kırıldım çok üzüldüm canım ama ne bileyim benim ailem beni arayıp sormuyor bende aramayacağım bişey demeyeceğim.. yazık sadece bazen içim burkuluyor.. ailemi çok seviyorum ama artık hayatım değişti evim yuvam değişti buna alışmam gerek canım... şu tedaviye bir başlasak hayırlısıyla...

Herşeyi neden herkesin önünde yaşıyorsun? Başlarda eşine kızıyordum ama adam o kadar olgun ki gerçekten. Bişey yapamadığınızı annen teyzen niye biliyor? Çocuk musun sen ya!

Herşeyi neden herkesin önünde yaşıyorsun? Başlarda eşine kızıyordum ama adam o kadar olgun ki gerçekten. Bişey yapamadığınızı annen teyzen niye biliyor? Çocuk musun sen ya!
şöyle bir durum var.. eşimle eniştem konuştuğu zaman eşim enişteme söylemiş.. o da teyzeme tabi... teyzem bana sordu bende mecburen evet dedim. olmadı dedim. teyzemde anneme..
durum böyle gelişti.. yoksa ben kimseye söylemiyordum..

Vajinismus sorunun varsa ben sana yardımcı olabilirim bende de vardı,4 ay önce bu site sayesinde yendim çok şükür G gkk1

Nasıl yendin canım.. İnşallah bende yenebilirim..
Parmak ya da minik aparatlarla egzersiz yaparak.Beyinde yeniyorsun kesin Yöntem.Vajinusmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinidmusu yenelim topiğine hiç girdin mi ? Jinekoloji ve kafın hastalıkları Bölümü'nden gir sayfaları oku canım.hem oradaki başarı hikayelerini oku hem ben sana özelden egzersizleri yaptırayım istersen..orada herkes birbirine destek oluyo hiç doktora filan gitmene gerek yok 4000-5000 istiyorlar ve yaptıkları bişey de yokmuş sana egzersizleri nasıl yapacağını tarif ediyorlarmış sadece..bunu grupta da öğrenebiliyoruz

Canım bu pazartesine randevu aldım orayla birlikte buraya da bakarım.. senin konularını okudum canım inşallah evliliğin istediğin gibi güzel yürür ve güzel bir yuvaya mutlu olabilecek bir çocuk getirirsin Allah'ın izniyle..

Sağol canım amin senin için de :) hadi başarılar şimdiden yenersin inş

Seni istemeyeni sen hiç isteme bırak gitsin elbet kendisi pişman olur birgün eminim boşuna üzme kendini kolay değil biliyorum ama bırak otlasın hep senmi üzülücen birazda o üzülsün dediklerimizi dinle

Bazı şeyler ağır gelir ama sonra İnan'ın ki unutuluyor. İlerde pişman olacağınız kararlar vermeyin
İyi düşünün evinizde kalın.
Konuşmasanızda evinizde olun

evet aynı dediğiniz şekilde oldu maalesef..
ama bu sefer başka gibi hissediyorum. çünkü hep ben adım atardım artık atmayacağım.
Ama siz hiç tek başınıza asık atmamışsınız bunun da etkisi var. Ailelere yansıtmanız bazı şeyleri toparlamak değil malesef adım atmak da değil. Bu sefer kendiniz olun yalnız başınıza konuşun ya da konuşmasanız da yine deneyin. Bu kadar kolay bitecek demeyin

Seni istemeyeni sen hiç isteme bırak gitsin elbet kendisi pişman olur birgün eminim boşuna üzme kendini kolay değil biliyorum ama bırak otlasın hep senmi üzülücen birazda o üzülsün dediklerimizi dinle
Canın tüm konuyu okudun mu kuzum baya olaylar oldu ama..

Bazı şeyler ağır gelir ama sonra İnan'ın ki unutuluyor. İlerde pişman olacağınız kararlar vermeyin
İyi düşünün evinizde kalın.
Konuşmasanızda evinizde olun
Canım benim sonrasında baya olaylar oldu..

Yok kuzum çok çabaladım zaten baya olaylar oldu..

Tamamını okumadım ama ailelerin anlaşmalı boşanmayı konuşmak için bir araya geldiğini yazmışsın canım. Madem öyle aileler boşanmıyor herhalde seni karşına almadığı sürece hiç bir şeyi kabul etme muhatap alma madem böyle davranıyor . Bari bi şeyler biterken yüzleşin.

Canım barıştık baya çabaladım ben çok şükür çabalarım sonuç verdi ve barıştık..

maasın var paran var isin var saglıklısın eee simdikik esinlede barıstın ama ailenin tutumu cokkkkkkkkkk yanlıs demek sen ayrıldım desen annen dicek adamla yatmadı ondan adma bıraktı bunu ne kadar gerici b kafa ayrıca esinede kızmak lazım sen enistene nasıl dersin ben karımla yatmadın diye cok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…