bence resimde ısrar etmem ama sifre icin konussabilirsin ama onun icin bile biraz bekle sabret biliyorum zor ama bu kadar ugrastın madem biraz saf rolune yatcanım dediğin doğru valla geysa gibi bişey oldum.. off Allah'ım bu ben değilim ama aslında yapmam gerekenler de var ev temizliği gibi..
canım günde bir ton insanla konuşuyor bende resmimiz olsun istiyorum.. dün biraz bu konuyu çıtlattım olmaz dedi değiştirmeyeceğim dedi ama ısrar edeceğim yine..
bu arada dün telefonundaki şifreyi kaldırdı ben dedim aynı evdeyiz karı koca şifre olmasın diye..
ama söyle düsün gidicek adam her turlu gider sen bu kadar esinin üstüne düsme kaliteki adam karsısında kadın soyunsa bakmaz adamsa eger ama nasıl olsa karım yok görmek tek gecelik derse onun kalitesi budur dersin ögrenirsende yoluna bakarsın anlıyorum seni sende beni gibi hırslısın sevdigin sana ait olsun istiyosun ama dünya oyle degil degmisler ye dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıstır diyeCanım zaten bişey demiyorum ısrar etmiyorum sadece bu kadar zaman vardı neden şimdi yok diye kafama takılıyor. Çünkü çok şehir dışı seyahatleri oluyor ve atıyorum bir kadın ona o gözle baksa eşim de zaten atıyorum müşteri diye bişey diyemeyecek gibi geliyor ne bileyim .. belkide benim hüsnü kuruntum sonuçta firma logosu var.. inşallah yoluna sokarız herşeyi canım..
Amin amin cümlemiz hakkında en hayırlısı en güzeli inşaAllah.ben sana özet geçeyim canım eşim evden gitti geri getirmek için binbir takla attım dualara sığındım rabbimin yardımıyla döndü.. peki ya sonra.. işte onu göreceğiz canım.. inşallah en hayırlısı en güzeli olur..
Sağ kenara bak yeni konu aç yazıyor ordan acabilirsinKızlar konu açamıyorum nasıl açılıyor bilginiz var mı?
ben sana özet geçeyim canım eşim evden gitti geri getirmek için binbir takla attım dualara sığındım rabbimin yardımıyla döndü.. peki ya sonra.. işte onu göreceğiz canım.. inşallah en hayırlısı en güzeli olur..
bence de yine mahvedecek herşeyiIsrar edicem diyorsun hala.. Allah gerçekten o adama sabır versin sen 2 haftada aynı eski haline döneceksin bak buraya yazıyorum.
bence de yine mahvedecek herşeyi
o kadar da yazdık okuduk yardımcı olmay a çalıştık
aslında bunu kendine avantaj cevirebilirsin meseka guzel bi sehre gidiyosa sende git takıl gez sehri kesfet esinde gitsin toplantısına aksam bulusursunuz yurt dısı gezisi oluyomuCanım şöyle anlatayım kendimde değiştirdiklerim artık evimi temizlemeye başladım, eşimin işi uzayınca saat gecikince kıyamet koparmıyorum.. şehir dışı işleri olacak onlara bişey demiyorum olay çıkarmıyorum.. ne bileyim ama doğru söylüyorsun yinede ben kimi kandırıyorum ki bir yerden patlar belki bir gün.. çok üzülüyorum bu duruma ama inşallah rabbim bize doğru güzel bir yol gösterir..
aynen kuzum.. eşim dediki yaptık de salla dedi bende dedim yalan söylemek istemiyorum dedim. teyzem de soruyor her gün dedim açma telefonlarını boşver herkes kendi işine baksın kendi ailesine baksın dedi..Ayy özelin ortaya dökülmüş resmen. Neyseki eşin arkanda kıynetini bil.
kuzum annem iyidir de ne bileyim off öyle yazması beni çok sinir etti beni çok sever iyiliğimi ister işte o da kendince dayatmaya çalışıyor ama daha da berbat ediyor farkında değil..Annenin motivasyon verme yöntemi de çok ilginçmiş: o işi yapmadan beni arama!
Annen nasıl biri merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?