Canım kesin avukata başvurmuştur o. Ama eve gideceğim eşyalarını mı toplamış ne yapmış görmek istiyorum. Ama kararsızlığım akşam ailemin yanına mı gitsem yoksa kalsam mı? Yoksa annemle beraber mi gitsem.. Bilmiyorum ya..Bu kadar basit nedenden boşanma olmamalı canım.
Evine gidersin, en azından gözünle gör ne yapıyor. Arayı uzatırsan o zaman avukata başvurabilir
Doğru.. Yani isteyen bitirmez zaten ama görünen o ki bitirmiş gözüküyor.. Kendi bilir diyip bırakmalı mıyım çabalamalı mıyım bilmiyorum..Basit bi tartışmadan olmamıştır bişeyler birikmiştir.yoksa bu kadar gemileri yakmaz sanırım bu tartışmada.çabuk tüketmişsiniz yazık.ama bi adım atmıyorsa ne yapabilirsinizki bi süre kendi haline bırakın evliliğini kurtarmak istiyorsa pişman olup gelir yanınıza istemiyorsada tek taraflı yürütemezsiniz
30 yaşında yani düşün.. Aynen öyle beni hayatından sildiğini göstermeye umursamadığını belli etmeye çalışıyor sanırımKaç yaşında bu eş? Sanki evli değil de 3 günlük sevgili gibi...sizi bırakıp gitmeler, whatsapp'dan engellemeler vs.
Ne kolay vazgeçiyor, ne saçma hareketler... Olmamış bu adam...
ne yapmak istediği belli boşanmak istiyor eve gidip beklesem gelip eşyalarını toplar sanırım bilmiyorum. babam da dediğin gibi dedi o ayrılmayı kafasına koymuş dedi.. ve evet beni bırakıp gitmesine rağmen ben engellememişim bıktım gerçektenBence hatali olan o. Sen ona ragmen engeli basmamissin. Kararini vermis o ayrilmayi kafasina koymus yani. Yinede eve gidip yuzyuze ne yapmak istedigini sor ve oturup konusun
benim hoşlanmadığım bir kadın ama yinede iş olduğu için tabiki olay çıkarmadım tepki vermedim yani sadece o da mı olacak ismini söyledin dedim sonra yükseldi o da bana sonra yanlış anlamışım aşkım filan dedim koluna girdim bana salak filan diyince sinirlendim çok."Dün akşam da sinemaya gidecektik tartıştık konu o kadar basit bir konu ki telefonda konuşurken bir kadın ismi söyledi zannettim toplantı için onun iş yerine gidecek sonra ben yanlış anlamışım"
buradan tartışma neden ve nasıl çıktı
yani eşin o kadının iş yerine gitse ne olacaktı ki
iş bu her yere gidilir
benim hoşlanmadığım bir kadın ama yinede iş olduğu için tabiki olay çıkarmadım tepki vermedim yani sadece o da mı olacak ismini söyledin dedim sonra yükseldi o da bana sonra yanlış anlamışım aşkım filan dedim koluna girdim bana salak filan diyince sinirlendim çok.
herşeyden patlıyor hep böyle küçük şeyler dağ gibi oluyor boşanma noktasına geliyoruz.Böyle basit bir nedenden boşanılmaz.Yaşadığınız başka sorunlar vardı da ondan mı ufacık şeyde patladı?
evet öyle. başlarda çok darladım eşimi bu yüzden ama artık darlamıyorum yani o derece e sordum sadece ama hemen iyi davrandım..ama hoşlanmadığınız kadın kategorisi var yani hayatınızda
ben gereksiz kıskançlıklar ile gerildiğinizi, eşinizin de biraz hatta fazlaca hödük olduğunu söyleyebilirim
eşimin iş hayatında olan kadınlardan hoşlanmama lüksüm yok ki o onun işi
haklısınız. o sinirle baba evine gidere hata yaptım. şimdiki aklım olsa kesinlikle gitmezdim dün gece.. olaylar iyice büyüdü.. onun ailesi benim ailem de işim içine girince..Bakın o ev ikinizin evi. Dolayısıyla her kavgada baba evine gidilmez.
Baba evine gitmedigim tek neden küslüktür.
Ne olursa olsun o ev sınırları içinde olmalıdır.
Akşam eve gideceksiniz , normal bir şekilde yemeğinizi yapın, yiyin. O gelirde Ister yer Ister eşyalarını toplar gider. Ister boşanma davası açar.
Mahkeme boşandiniz " demediği sürece yolunuzu o evden ayırmayın.
Siz doğru olanı yapın, gerisini oluruna bırakın Inşaallah.
evet yanlış yaptım ve evet hep öyle oluyor ama bu küçük olaylardan patlıyor..Tek dun olanlardan dolayi bu patlama olmamistir saniyorum, oncesinde de sorunlariniz varmis zaten. Neden kendi ailenize gittiniz hemen evinize gidip durabilirdiniz. Aileleri hemen sokmussunuz araya bide bu halde hala evime gidiyim mi diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?