Boşanıyorum sanırım kesin artık..

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
32
Evet bende boşanıyorum.. Buraya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Ama tüm eleştirilere de açık olup yazacağım.

Eşimle anlaşamıyorduk ama iyiyken de çok iyidik genel olarak hep sıkıntılarımız vardı.
Dün akşam da sinemaya gidecektik tartıştık konu o kadar basit bir konu ki telefonda konuşurken bir kadın ismi söyledi zannettim toplantı için onun iş yerine gidecek sonra ben yanlış anlamışım. Koluna girdim aşkım yanlış anladım ya filan dedim tatlı bir şekilde. Sonra bana salak dedi bende tartışırken seviyeli tartış biraz ağzını bozma dedim. Sonra el kol yapıyordu elini indir insanlar bakıyor dedim. Elimi suratına indiricem şimdi filan dedi bende çok sinirlendim yürü gidiyoruz dedim. Otoparka indik ben çantamı aldım o da bastı gitti. Sonra ben ailemin yanına gittim onlara anlattım durumu ailem ailesiyle konuştu onun ailesi zaten hep böyleler biz o kadar güzelce konuştuk ikisi de anlamıyor filan demiş boşansınlar yol yakınken filan demiş. Ailesi çok iyidir ve çok üzülmüşler. Babamla 1 saate yakın konuşmuş onun babası.

Dün annem onu aradı telefonları açmadı. Sonra kapattı. Bugün de beni whatsuptan engellemiş resmini değiştirmiş (farklı bir telden baktım) Facesini dondurmuş filan.

Kesin avukata bildirimde de bulunmuştur. Ben nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum..

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir yanım hiç istemiyor boşanmayı bir yanım durma diyor. Bilmiyorum nasıl yapacağım kalbimde büyük bir acı var. Bu sefer kesin bitti sanırım.. Ağlayasım geliyor ama iş yerindeyim ve kimseye belli etmemeye çalışıyorum... Çok fenayım..

Psikoloğa gidiyorum bu 3. seansım olacaktı hep eşimle giderdik güzel geçerdi ben terapi olurken kapıda beklerdi. Şimdi pazartesi gideceğim. Tek gideceğim çok iyidik son dönemde basit bir olay nerelere geldi.

Onun hiçbir şey umrunda değil çok gözü kara. Birden bitirir herşeyi ne ailesi ne ben hiç bişey umrunda değil herkes üzülüyor babam annem ben onun annesi babası bir tek o üzülmüyor.

Bu akşam eve gidip orda dursam mı yoksa kıyafetimi değiştirip ailemin yanına mı gitsem yine...

Ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm... Çok.. Daha 1 yılımız bile dolmadı..

Bu kadar basit nedenden boşanma olmamalı canım.
Evine gidersin, en azından gözünle gör ne yapıyor. Arayı uzatırsan o zaman avukata başvurabilir

Basit bi tartışmadan olmamıştır bişeyler birikmiştir.yoksa bu kadar gemileri yakmaz sanırım bu tartışmada.çabuk tüketmişsiniz yazık.ama bi adım atmıyorsa ne yapabilirsinizki bi süre kendi haline bırakın evliliğini kurtarmak istiyorsa pişman olup gelir yanınıza istemiyorsada tek taraflı yürütemezsiniz

Bu kadar basit nedenden boşanma olmamalı canım.
Evine gidersin, en azından gözünle gör ne yapıyor. Arayı uzatırsan o zaman avukata başvurabilir
Canım kesin avukata başvurmuştur o. Ama eve gideceğim eşyalarını mı toplamış ne yapmış görmek istiyorum. Ama kararsızlığım akşam ailemin yanına mı gitsem yoksa kalsam mı? Yoksa annemle beraber mi gitsem.. Bilmiyorum ya..

Doğru.. Yani isteyen bitirmez zaten ama görünen o ki bitirmiş gözüküyor.. Kendi bilir diyip bırakmalı mıyım çabalamalı mıyım bilmiyorum..

Kaç yaşında bu eş? Sanki evli değil de 3 günlük sevgili gibi...sizi bırakıp gitmeler, whatsapp'dan engellemeler vs.

Ne kolay vazgeçiyor, ne saçma hareketler... Olmamış bu adam...
30 yaşında yani düşün.. Aynen öyle beni hayatından sildiğini göstermeye umursamadığını belli etmeye çalışıyor sanırım

"Dün akşam da sinemaya gidecektik tartıştık konu o kadar basit bir konu ki telefonda konuşurken bir kadın ismi söyledi zannettim toplantı için onun iş yerine gidecek sonra ben yanlış anlamışım"

buradan tartışma neden ve nasıl çıktı

yani eşin o kadının iş yerine gitse ne olacaktı ki

iş bu her yere gidilir

Bence hatali olan o. Sen ona ragmen engeli basmamissin. Kararini vermis o ayrilmayi kafasina koymus yani. Yinede eve gidip yuzyuze ne yapmak istedigini sor ve oturup konusun
ne yapmak istediği belli boşanmak istiyor eve gidip beklesem gelip eşyalarını toplar sanırım bilmiyorum. babam da dediğin gibi dedi o ayrılmayı kafasına koymuş dedi.. ve evet beni bırakıp gitmesine rağmen ben engellememişim bıktım gerçekten

benim hoşlanmadığım bir kadın ama yinede iş olduğu için tabiki olay çıkarmadım tepki vermedim yani sadece o da mı olacak ismini söyledin dedim sonra yükseldi o da bana sonra yanlış anlamışım aşkım filan dedim koluna girdim bana salak filan diyince sinirlendim çok.

Be ne yapacağımı bilmiyorum ya off...

ama hoşlanmadığınız kadın kategorisi var yani hayatınızda

ben gereksiz kıskançlıklar ile gerildiğinizi, eşinizin de biraz hatta fazlaca hödük olduğunu söyleyebilirim

eşimin iş hayatında olan kadınlardan hoşlanmama lüksüm yok ki o onun işi

Böyle basit bir nedenden boşanılmaz.Yaşadığınız başka sorunlar vardı da ondan mı ufacık şeyde patladı?
herşeyden patlıyor hep böyle küçük şeyler dağ gibi oluyor boşanma noktasına geliyoruz.

evet öyle. başlarda çok darladım eşimi bu yüzden ama artık darlamıyorum yani o derece e sordum sadece ama hemen iyi davrandım..

Bakın o ev ikinizin evi. Dolayısıyla her kavgada baba evine gidilmez.
Baba evine gitmedigim tek neden küslüktür.
Ne olursa olsun o ev sınırları içinde olmalıdır.
Akşam eve gideceksiniz , normal bir şekilde yemeğinizi yapın, yiyin. O gelirde Ister yer Ister eşyalarını toplar gider. Ister boşanma davası açar.
Mahkeme boşandiniz " demediği sürece yolunuzu o evden ayırmayın.

Siz doğru olanı yapın, gerisini oluruna bırakın Inşaallah.

haklısınız. o sinirle baba evine gidere hata yaptım. şimdiki aklım olsa kesinlikle gitmezdim dün gece.. olaylar iyice büyüdü.. onun ailesi benim ailem de işim içine girince..

Sizce annemi yada babamı çağırsam mı?

Tek dun olanlardan dolayi bu patlama olmamistir saniyorum, oncesinde de sorunlariniz varmis zaten. Neden kendi ailenize gittiniz hemen evinize gidip durabilirdiniz. Aileleri hemen sokmussunuz araya bide bu halde hala evime gidiyim mi diyorsunuz...
evet yanlış yaptım ve evet hep öyle oluyor ama bu küçük olaylardan patlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…