P PME2013 çok şükür canım şuan için bir sıkıntı yok.. ama yine tavsiyelere ihtiyacım var.. şimdi beni biliyorsunuz artık kuzum.. kendime hakim olmaya çalışıyorum tabiki ama şöyle bir durum var eşim bugün şehir dışına çıktı akşam dönecek.. ona yazmamaya çalışacağım.. akşam sık boğaz etmemeye çalışacağım ama nasıl yapsam bilmiyorum tek kalınca çok kuruyorum kafamda.. bu perşembe cuma cumartesi de şehir dışında olacak.. ve ilk defa cumartesi şehir dışında olacak bu konu kafamı çok kurcalıyor belli etmemeye çalışsamda.. ayrıca whatsup profil remini bizim resmimiz yapmadı ama telefon şifresini biliyorum artık söyledi. faceleri de açtık zaten.. namazlarıma da devam ediyorum çok şükür.
Ama dediğim gibi şehir dışı olayı kafamı çok kurcalıyor canım.. Ama tabiki belli etmemeye çalışıyorum.
Evde iyiyiz canım sıkıntı yok şeytan beni çok dürtüyor sorun bu... inşallah yenik düşmem kuzum..
limoncu28 yurtdışı gezisi de oluyor nadiren canım mesela yakın zamanda olacak yine.. ben çalışıyorum onunla gidemem.. eşim evde vakit geçirmek isteyen bir tip çünkü çok fazla şehir dışına gidiyor ve satış yaptığı için gün içinde hep dışarda zaten bende tam tersi olduğum için evde durmayalım istiyorum ama ne bileyim bu sefer de evi ihmal etmiş oluyorum.. offf kuzum çok bunaltıyor bu düşünce beni.. canım ben de ofis ortamında çalışıyorum kurumsal bir firmada..
Jameya kuzum tedavi oluyorum zaten gittim psikoloğa ama şu boşanma mevzuları araya girince kötü oldum canım .. saldım iyice ama toparlayayım biraz gideceğim inşallah.. şuanki önceliğim vajinusmus tedavisi canım..
canım eski halime dönmemek için içimde savaş veriyorum inan..
H Heidi000 canım nasıl çevre edineceğim bilmiyorum yani.. zaten oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum kuzum.. inşallah bizde de sıkıntı kalmaz canım..
BettyRuble inşallah canım benim
N nerdeyim canım inan kendimi çok frenliyorum değişmeye çalışıyorum ve başarıyorumda sanırım inşallah sıkıntısız devam ederim..
Mervedes inşallah bozulmaz canım.. amin..