• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

canım dediğin doğru valla geysa gibi bişey oldum.. off Allah'ım bu ben değilim ama aslında yapmam gerekenler de var ev temizliği gibi..
canım günde bir ton insanla konuşuyor bende resmimiz olsun istiyorum.. dün biraz bu konuyu çıtlattım olmaz dedi değiştirmeyeceğim dedi ama ısrar edeceğim yine..
bu arada dün telefonundaki şifreyi kaldırdı ben dedim aynı evdeyiz karı koca şifre olmasın diye..
bence resimde ısrar etmem ama sifre icin konussabilirsin ama onun icin bile biraz bekle sabret biliyorum zor ama bu kadar ugrastın madem biraz saf rolune yat

ama dedigin gibi bi ufak tatil kacamagı ayarla

Canım zaten bişey demiyorum ısrar etmiyorum sadece bu kadar zaman vardı neden şimdi yok diye kafama takılıyor. Çünkü çok şehir dışı seyahatleri oluyor ve atıyorum bir kadın ona o gözle baksa eşim de zaten atıyorum müşteri diye bişey diyemeyecek gibi geliyor ne bileyim .. belkide benim hüsnü kuruntum sonuçta firma logosu var.. inşallah yoluna sokarız herşeyi canım..
ama söyle düsün gidicek adam her turlu gider sen bu kadar esinin üstüne düsme kaliteki adam karsısında kadın soyunsa bakmaz adamsa eger ama nasıl olsa karım yok görmek tek gecelik derse onun kalitesi budur dersin ögrenirsende yoluna bakarsın anlıyorum seni sende beni gibi hırslısın sevdigin sana ait olsun istiyosun ama dünya oyle degil degmisler ye dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıstır diye

esine farzey öyle bi kadın taktı esin ne dicek ben evliyim bu sekılde beni rahatsız etme bitti bunu diyemeyip kadınla flortlesirse zaten sen anlarsın ona göre tepki koyarsın

bu arada ne is yapıyosun cnm

Bence şifre için de ağzını açma derim.. Bizde şifrelerimizi bilmeyiz. Bence eşini düşünme arkadaşlar edin onlarla gez izinli günlerinde biraz eşin dışında çevre edin adamı rahat bırak =) çünkü aynı şeyleri yaşadım çok şükür suan çok iyiyiz.

ben sana özet geçeyim canım eşim evden gitti geri getirmek için binbir takla attım dualara sığındım rabbimin yardımıyla döndü.. peki ya sonra.. işte onu göreceğiz canım.. inşallah en hayırlısı en güzeli olur..
Amin amin cümlemiz hakkında en hayırlısı en güzeli inşaAllah.

cok uzuldum adina... ya yillarca sabredersin ve belki degisir...

Yahu bırak şu resmi,yüzüğü,face,şifre ayy daraldım okurken. Lafını bile etme ilk günden kısa da olsa! Eşim 1sendr bizim resmimizi paylaşmıyor napayım boşiyim mı? Bu bir aldatma göstergesi mı? Yapma allah aşkına bırak şu takıntıları olgunlaş! Yapamıyorsan da tedavi ol gerçekten. Bir gün susarsın da sen daha sonra bu yüzden yine tartışma çıkartırsın.

ben sana özet geçeyim canım eşim evden gitti geri getirmek için binbir takla attım dualara sığındım rabbimin yardımıyla döndü.. peki ya sonra.. işte onu göreceğiz canım.. inşallah en hayırlısı en güzeli olur..

Israr edicem diyorsun hala.. Allah gerçekten o adama sabır versin sen 2 haftada aynı eski haline döneceksin bak buraya yazıyorum.

Canım şöyle anlatayım kendimde değiştirdiklerim artık evimi temizlemeye başladım, eşimin işi uzayınca saat gecikince kıyamet koparmıyorum.. şehir dışı işleri olacak onlara bişey demiyorum olay çıkarmıyorum.. ne bileyim ama doğru söylüyorsun yinede ben kimi kandırıyorum ki bir yerden patlar belki bir gün.. çok üzülüyorum bu duruma ama inşallah rabbim bize doğru güzel bir yol gösterir..
aslında bunu kendine avantaj cevirebilirsin meseka guzel bi sehre gidiyosa sende git takıl gez sehri kesfet esinde gitsin toplantısına aksam bulusursunuz yurt dısı gezisi oluyomu

P PME2013 çok şükür canım şuan için bir sıkıntı yok.. ama yine tavsiyelere ihtiyacım var.. şimdi beni biliyorsunuz artık kuzum.. kendime hakim olmaya çalışıyorum tabiki ama şöyle bir durum var eşim bugün şehir dışına çıktı akşam dönecek.. ona yazmamaya çalışacağım.. akşam sık boğaz etmemeye çalışacağım ama nasıl yapsam bilmiyorum tek kalınca çok kuruyorum kafamda.. bu perşembe cuma cumartesi de şehir dışında olacak.. ve ilk defa cumartesi şehir dışında olacak bu konu kafamı çok kurcalıyor belli etmemeye çalışsamda.. ayrıca whatsup profil remini bizim resmimiz yapmadı ama telefon şifresini biliyorum artık söyledi. faceleri de açtık zaten.. namazlarıma da devam ediyorum çok şükür.
Ama dediğim gibi şehir dışı olayı kafamı çok kurcalıyor canım.. Ama tabiki belli etmemeye çalışıyorum.
Evde iyiyiz canım sıkıntı yok şeytan beni çok dürtüyor sorun bu... inşallah yenik düşmem kuzum..

limoncu28 limoncu28 yurtdışı gezisi de oluyor nadiren canım mesela yakın zamanda olacak yine.. ben çalışıyorum onunla gidemem.. eşim evde vakit geçirmek isteyen bir tip çünkü çok fazla şehir dışına gidiyor ve satış yaptığı için gün içinde hep dışarda zaten bende tam tersi olduğum için evde durmayalım istiyorum ama ne bileyim bu sefer de evi ihmal etmiş oluyorum.. offf kuzum çok bunaltıyor bu düşünce beni.. canım ben de ofis ortamında çalışıyorum kurumsal bir firmada..

Jameya Jameya kuzum tedavi oluyorum zaten gittim psikoloğa ama şu boşanma mevzuları araya girince kötü oldum canım .. saldım iyice ama toparlayayım biraz gideceğim inşallah.. şuanki önceliğim vajinusmus tedavisi canım..
canım eski halime dönmemek için içimde savaş veriyorum inan..

H Heidi000 canım nasıl çevre edineceğim bilmiyorum yani.. zaten oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum kuzum.. inşallah bizde de sıkıntı kalmaz canım..

BettyRuble BettyRuble inşallah canım benim

N nerdeyim canım inan kendimi çok frenliyorum değişmeye çalışıyorum ve başarıyorumda sanırım inşallah sıkıntısız devam ederim..

Mervedes Mervedes inşallah bozulmaz canım.. amin..

kızlar bu arada haftaya pazartesine randevu aldık vajinusmus tedavisine başlayacağız..
inşallah çözebiliriz bu sıkıntımızı.. ne kadar sorunlu bir insanım yarabbim ya adam benim herşeyimle ayrı uğraşıyor diye düşünüyorum bazen..

bu arada teyzeme bu sıkıntımı söylemek gibi bir hata yaptım anneme söyledi o da ben dedim tamam anneme de söyle diye ben çekindim çünkü. annem bana mesaj atmış.. kibar bir dille yazayım ben size.. şöyle yazmış bana;
"o sorununu çözmeden beni arama ne halt yemeye evlendin o zaman. yarın müjdeli haberini bekliyorum." ben bunları okuyunca acayip sinirlendim teyzemi aradım dedim bu ne biçim mesajlar atmış bana bilmem ne diye filan..
bu arada eniştem eşimle konuşurken eşim ailesi çok arıyor evine ısınamadı bir türlü filan demiş.
ailem beni aramıyor kızlar ne annem arıyor ne babam ne her gün arayan küçük kardeşim.. aksine arıyorum açmıyorlar bile.
birden kestiler.. bunu eşime anlattım ağladım biraz. o da bana dediki koskoca insanların yaptığına bak birdenbire aramayı kesmişler dedi. her gün olmasa bile konuşulur dedi.. sen boşver evimize evliliğimize bak dedi.. kimseyi kafana takma dedi.
bu arada kayınvalidem de biliyor tahmin etmiş öyle dedi ama çok iyi birisi yani bana bişey demedi.. doktora gidin kızım filan dedi.. ben yanındayım filan dedi..

kızlar herkes benden 4 gözle şey yaptık haberini bekliyor. hele annemin yazdığı şey yarın müjdeli haberini bekliyorum diye sanki yapabilsem bu zamana kadar yapmazdım gibi hey Allah'ım ya sabır ver off..

Ayy özelin ortaya dökülmüş resmen. Neyseki eşin arkanda kıynetini bil.

Ayy özelin ortaya dökülmüş resmen. Neyseki eşin arkanda kıynetini bil.
aynen kuzum.. eşim dediki yaptık de salla dedi bende dedim yalan söylemek istemiyorum dedim. teyzem de soruyor her gün dedim açma telefonlarını boşver herkes kendi işine baksın kendi ailesine baksın dedi..

Annenin motivasyon verme yöntemi de çok ilginçmiş: o işi yapmadan beni arama!

Annen nasıl biri merak ettim?
kuzum annem iyidir de ne bileyim off öyle yazması beni çok sinir etti beni çok sever iyiliğimi ister işte o da kendince dayatmaya çalışıyor ama daha da berbat ediyor farkında değil..

Ailenin dediklerini eşine, eşinle olan durumunu hala ailene anlatmak gibi bir hata yaptıgın için bunlar gün olurda sen yine boşanma temalı konu açtıgında bunlar önüne bir bir getirilmezse ben de bir şey bilmiyorum.
Eşin de, ailen de gün gelecek şimdilik üstü kapanan konuları bir bir önüne serecekler ve sen hala millete dert anlatma gayretindesin.
Çok yanlışlar yapıyorsun çok.
Hala yurtdısına hafta sonu gitmesine takmışsın kafayı.
Kendin diyorsun bu iş adamı diye.
Ne yapmasını bekliyorsun ki ?
Evliliğini iyice çıkmazlara sürükleme gayretinden bence bir gram şaşmış degilsin ggk1 kusura bakma.
Ben senin degişebilecegine ihtimal vermiyorum.
Neden mi ?
Sadece aşırı korktun, o sebeble evliliginin bitmemesi için alttan alıyorsun ama içinden geçenler bunlar degil.
Birikmişliklerini hasır altı ettin şimdilik ama patlak veren ilk olayda özüne döneceksin.
Bundan önceki konunu hatırlıyorsun degil mi ? şöyle bir cümlen vardı o konu içerisine ''Dua etsin de ben onu boşamayayım'' yani sen onu boşarsan sanki adam yerle yeksan olacakmış gibi kendini kandırmışsın ama kazın ayagının öyle olmadıgını gördün.
Degişecegim diyorsun ama degişmek deme bunun adına.
Bunun adına şimdilik böyle olmak zorundayım de daha inandırıcı olur.
Hiç mi kavgasız geçecek bu evlilik sence ?
Tabiki hayır.
Ne ilk, ne son olacak.
Devamı gelecek ve yine konu açacaksın.
Aklı selim olmaya davet ediyorum seni.
Evliliginle alakalı mahrem durumları kimseye açmadan evvel tedavi sürecine başlayıp sonuca kavuştursan dahi kimsenin haberi olmaması gereken durumlar için dikkatli ol, gün gelir eşin sana bu konuda yükselirse dibine kadar haklı adam.

Back