canım dediklerinde haklısın ama annemin öyle mesaj attığını eşime söylemedim.Ailenin dediklerini eşine, eşinle olan durumunu hala ailene anlatmak gibi bir hata yaptıgın için bunlar gün olurda sen yine boşanma temalı konu açtıgında bunlar önüne bir bir getirilmezse ben de bir şey bilmiyorum.
Eşin de, ailen de gün gelecek şimdilik üstü kapanan konuları bir bir önüne serecekler ve sen hala millete dert anlatma gayretindesin.
Çok yanlışlar yapıyorsun çok.
Hala yurtdısına hafta sonu gitmesine takmışsın kafayı.
Kendin diyorsun bu iş adamı diye.
Ne yapmasını bekliyorsun ki ?
Evliliğini iyice çıkmazlara sürükleme gayretinden bence bir gram şaşmış degilsin ggk1 kusura bakma.
Ben senin degişebilecegine ihtimal vermiyorum.
Neden mi ?
Sadece aşırı korktun, o sebeble evliliginin bitmemesi için alttan alıyorsun ama içinden geçenler bunlar degil.
Birikmişliklerini hasır altı ettin şimdilik ama patlak veren ilk olayda özüne döneceksin.
Bundan önceki konunu hatırlıyorsun degil mi ? şöyle bir cümlen vardı o konu içerisine ''Dua etsin de ben onu boşamayayım'' yani sen onu boşarsan sanki adam yerle yeksan olacakmış gibi kendini kandırmışsın ama kazın ayagının öyle olmadıgını gördün.
Degişecegim diyorsun ama degişmek deme bunun adına.
Bunun adına şimdilik böyle olmak zorundayım de daha inandırıcı olur.
Hiç mi kavgasız geçecek bu evlilik sence ?
Tabiki hayır.
Ne ilk, ne son olacak.
Devamı gelecek ve yine konu açacaksın.
Aklı selim olmaya davet ediyorum seni.
Evliliginle alakalı mahrem durumları kimseye açmadan evvel tedavi sürecine başlayıp sonuca kavuştursan dahi kimsenin haberi olmaması gereken durumlar için dikkatli ol, gün gelir eşin sana bu konuda yükselirse dibine kadar haklı adam.
beni çok sıkıştırıp durdular bende doktora randevu aldık dedim artık..
bilmiyorum bana kalırsa boşansaydık o da çok üzülürdü gibime geliyor bazen de hiç üzülmezdi diyorum..
ama üzülmese neden barışsın ki benimle beni sevmese.. hemde gemileri bu kadar yakmışken..
şu vajinusmusu bir yenebilsem.. belki bu kıskançlığım da kalmayacak çünkü inan belki o yüzden aklım hep onda biz yapamıyoruz diye belki..
zaten psikoloğa gidiyorum canım inşallah aşacağım takılmamayı öğreneceğim Allah'ın izniyle..
Ve artık iki tarafın da sıkıntılarını birbirine iletmeyeceğim çok yanlış yaptım o konularda..