• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Ailenin dediklerini eşine, eşinle olan durumunu hala ailene anlatmak gibi bir hata yaptıgın için bunlar gün olurda sen yine boşanma temalı konu açtıgında bunlar önüne bir bir getirilmezse ben de bir şey bilmiyorum.
Eşin de, ailen de gün gelecek şimdilik üstü kapanan konuları bir bir önüne serecekler ve sen hala millete dert anlatma gayretindesin.
Çok yanlışlar yapıyorsun çok.
Hala yurtdısına hafta sonu gitmesine takmışsın kafayı.
Kendin diyorsun bu iş adamı diye.
Ne yapmasını bekliyorsun ki ?
Evliliğini iyice çıkmazlara sürükleme gayretinden bence bir gram şaşmış degilsin ggk1 kusura bakma.
Ben senin degişebilecegine ihtimal vermiyorum.
Neden mi ?
Sadece aşırı korktun, o sebeble evliliginin bitmemesi için alttan alıyorsun ama içinden geçenler bunlar degil.
Birikmişliklerini hasır altı ettin şimdilik ama patlak veren ilk olayda özüne döneceksin.
Bundan önceki konunu hatırlıyorsun degil mi ? şöyle bir cümlen vardı o konu içerisine ''Dua etsin de ben onu boşamayayım'' yani sen onu boşarsan sanki adam yerle yeksan olacakmış gibi kendini kandırmışsın ama kazın ayagının öyle olmadıgını gördün.
Degişecegim diyorsun ama degişmek deme bunun adına.
Bunun adına şimdilik böyle olmak zorundayım de daha inandırıcı olur.
Hiç mi kavgasız geçecek bu evlilik sence ?
Tabiki hayır.
Ne ilk, ne son olacak.
Devamı gelecek ve yine konu açacaksın.
Aklı selim olmaya davet ediyorum seni.
Evliliginle alakalı mahrem durumları kimseye açmadan evvel tedavi sürecine başlayıp sonuca kavuştursan dahi kimsenin haberi olmaması gereken durumlar için dikkatli ol, gün gelir eşin sana bu konuda yükselirse dibine kadar haklı adam.
canım dediklerinde haklısın ama annemin öyle mesaj attığını eşime söylemedim.
beni çok sıkıştırıp durdular bende doktora randevu aldık dedim artık..
bilmiyorum bana kalırsa boşansaydık o da çok üzülürdü gibime geliyor bazen de hiç üzülmezdi diyorum..
ama üzülmese neden barışsın ki benimle beni sevmese.. hemde gemileri bu kadar yakmışken..
şu vajinusmusu bir yenebilsem.. belki bu kıskançlığım da kalmayacak çünkü inan belki o yüzden aklım hep onda biz yapamıyoruz diye belki..
zaten psikoloğa gidiyorum canım inşallah aşacağım takılmamayı öğreneceğim Allah'ın izniyle..
Ve artık iki tarafın da sıkıntılarını birbirine iletmeyeceğim çok yanlış yaptım o konularda..

kızlar bu arada haftaya pazartesine randevu aldık vajinusmus tedavisine başlayacağız..
inşallah çözebiliriz bu sıkıntımızı.. ne kadar sorunlu bir insanım yarabbim ya adam benim herşeyimle ayrı uğraşıyor diye düşünüyorum bazen..

bu arada teyzeme bu sıkıntımı söylemek gibi bir hata yaptım anneme söyledi o da ben dedim tamam anneme de söyle diye ben çekindim çünkü. annem bana mesaj atmış.. kibar bir dille yazayım ben size.. şöyle yazmış bana;
"o sorununu çözmeden beni arama ne halt yemeye evlendin o zaman. yarın müjdeli haberini bekliyorum." ben bunları okuyunca acayip sinirlendim teyzemi aradım dedim bu ne biçim mesajlar atmış bana bilmem ne diye filan..
bu arada eniştem eşimle konuşurken eşim ailesi çok arıyor evine ısınamadı bir türlü filan demiş.
ailem beni aramıyor kızlar ne annem arıyor ne babam ne her gün arayan küçük kardeşim.. aksine arıyorum açmıyorlar bile.
birden kestiler.. bunu eşime anlattım ağladım biraz. o da bana dediki koskoca insanların yaptığına bak birdenbire aramayı kesmişler dedi. her gün olmasa bile konuşulur dedi.. sen boşver evimize evliliğimize bak dedi.. kimseyi kafana takma dedi.
bu arada kayınvalidem de biliyor tahmin etmiş öyle dedi ama çok iyi birisi yani bana bişey demedi.. doktora gidin kızım filan dedi.. ben yanındayım filan dedi..

kızlar herkes benden 4 gözle şey yaptık haberini bekliyor. hele annemin yazdığı şey yarın müjdeli haberini bekliyorum diye sanki yapabilsem bu zamana kadar yapmazdım gibi hey Allah'ım ya sabır ver off..
keske esine anlatmasaydın aikeninde ne oldugunu görmüs oldun insanın elinde olan bisey degil bu bilmiyo sanırım ama bence sen kes annenle irtibatı isi düsüncede konusma senin zor gununde yanında yoksa iyi günümde neden varsın ki bu anne ne olursa olsun beni dogurdu diye ömür boyu bitaat edemem sende etme

keske esine anlatmasaydın aikeninde ne oldugunu görmüs oldun insanın elinde olan bisey degil bu bilmiyo sanırım ama bence sen kes annenle irtibatı isi düsüncede konusma senin zor gununde yanında yoksa iyi günümde neden varsın ki bu anne ne olursa olsun beni dogurdu diye ömür boyu bitaat edemem sende etme
dün çok kırıldım çok üzüldüm canım ama ne bileyim benim ailem beni arayıp sormuyor bende aramayacağım bişey demeyeceğim.. yazık sadece bazen içim burkuluyor.. ailemi çok seviyorum ama artık hayatım değişti evim yuvam değişti buna alışmam gerek canım... şu tedaviye bir başlasak hayırlısıyla...

Herşeyi neden herkesin önünde yaşıyorsun? Başlarda eşine kızıyordum ama adam o kadar olgun ki gerçekten. Bişey yapamadığınızı annen teyzen niye biliyor? Çocuk musun sen ya!

Herşeyi neden herkesin önünde yaşıyorsun? Başlarda eşine kızıyordum ama adam o kadar olgun ki gerçekten. Bişey yapamadığınızı annen teyzen niye biliyor? Çocuk musun sen ya!
şöyle bir durum var.. eşimle eniştem konuştuğu zaman eşim enişteme söylemiş.. o da teyzeme tabi... teyzem bana sordu bende mecburen evet dedim. olmadı dedim. teyzemde anneme..
durum böyle gelişti.. yoksa ben kimseye söylemiyordum..

@PME2013 geldi kuzum çok şükür.. yazımın sonunda yazıcam tüm detayları

@marbling10 doğru söylüyorsun canım ama nasıl alışırsa öyle gider gibi.. şeytan beni çok dürtüyor ama yenilmeye niyetim yok Allah'ın izniyle inşallah..

@Sevgimiz... aynen canım bende açmayacağım konuyu kendisi açsın.. bu arada vajinusmus için de ne zaman birşeye başlarız bilmiyorum ya hiç konusunu açmadı..

@Koton prenses geldi çok şükür canım yazımın sonunda yazacağım inşallah

@Renklihatun aynen canım benim çok haklısın inşallah rabbimin izniyle bunaltmayacağım darlamayacağım.. zamanla inşallah..

@Ecohaco canım benim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.. Rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin.. çok zor anlıyorum ben çok uğraştım çabaladım neler yaptım.. seviyorsan sende çabala kuzum.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah..

@Makicikk aman diyim kuzum bir boşanma mevzusunu daha kaldırmaz bu bünye.. siz mutlu olun huzurlu olun rabbimin izniyle..

Evet kızlar gelelim şimdi dün akşam neler olduğuna.. Dün eve giderken servisten inince bir yürüme mesafem var benim 20 dk filan.. eşim de dediki "beraber geçelim aşkım ben seni alayım servisten inince"
Neyse bu aldı beni geçiyoruz eve markete uğradık bişeyler aldık ama yüzüğünün takılı olmadığını farkettim çok üzüldüm ama birşey diyemedim eve geçince derim diye düşündüm..

Sonra eve geçtik buna dedimki "geç sen içeriye uzan aşkım ben yemek hazır olunca seni çağırırım.."
eşim de dediki "yok aşkım beraber yapalım"
neyse işte ben bir iki ısrar ettim hayatım ben hallederim diye beraber yapalım diye ısrar etti o da. bende uzatmadım tamam hayatım beraber yapalım dedim.
Yemeklerimizi yaptık güzelce hatta yemek yaparken "seninle yemek yapmayı özlemişim aşkım" dedi.. bir iki sarıldık o esnada güzelce yaptık yemekleri afiyetle yedik.

Sonra eşimin valizlerini aldık arabadan yemekten sonra.. eşim baya yorgundu dedim sen geç ben hallederim aşkım dedim yerleştirmeyi.. oturma odasına geçtik biraz sarıldık o sırada bişeyler oldu hani anlarsınız ya svştk.. ama regl olduğum için birleşmeyi denemedim bile. neyse duş aldık o oturma odasına geçti.

Ben bulaşıkları makineye koydum valizlerini yerleştirdim.. yarın giyeceğin ütülenmesini istediğin bişey var mı hayatım dedim o da söyledi onları da ütüledim. eşime kahve yaptım götürdüm yanına oturdum güzelce sarıldık falan kahvesi bitince yanına uzandım sarıldık miss gibi.. çok şükür rabbime güzel bir akşam geçirdik..

Bu arada şuan maşallah çok güzel mesajlaşıyoruz.

Kızlar bana kızacaksınız belki ama ben dün yemek yaparken laf arasında dedimki whatsup profil resmini benimle olan resmin yapsan aşkım dedim o da dediki aşkım ben iş adamıyım dedi bundan sonra hep o resim kalacak dedi profesyonelim ben flan dedi. Firmasının logosunun resmi var bu arada profil resminde. bende dedim birileri sana yazılır bekar sanar filan dedim o da biraz bozulur gibi oldu daha ısrar etmedim tatlı tatlı geçiştirdim konuyu. Faceleri açtık dün.
Telefonunun şifreli olmasına çok bozuluyorum. Bizim resimlerimize bakayım aşkım bahanesiyle istedim telefonunu verdi kurcaladım biraz o kahvesini içerken.. kızlar sadece şu şifreler benim içimi sıkıyor biraz.. ama ne bileyim zaman gerekli bunlar için.. açıkcası içimden çok ısrar etmek yada bu konuları irdelemek gelmedi dün.. Rabbim dilimi tutturdu belkide bilmiyorum çok şükür iyi gibi herşey şuan.. inşallah takıntılarım da bitecek.. ama kendimi tuttum yinede..

Bu arada yüzüğünü attın mı aşkım dedim.. yüzük takmayı unuttum aşkım atmadım dedi bende bilerek takmıyorsun sandım aşkım dedim. neden takmayayım aşkım dedi. bende hayatım bir daha unutma olur mu dedim. o da tamam aşkım dedi.. yemek yaparken konuştuk bunlarıda..

Çok şükür güzel gidişat inşallah rabbimin izniyle hep böyle devam eder.. Rabbim cümlemize mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine iyilikler güzellikler nasip etsin inşallah.. Hayırlı cumalar bitaneciklerimm..
Vajinismus sorunun varsa ben sana yardımcı olabilirim bende de vardı,4 ay önce bu site sayesinde yendim çok şükür G gkk1

Nasıl yendin canım.. İnşallah bende yenebilirim..
Parmak ya da minik aparatlarla egzersiz yaparak.Beyinde yeniyorsun kesin Yöntem.Vajinusmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinidmusu yenelim topiğine hiç girdin mi ? Jinekoloji ve kafın hastalıkları Bölümü'nden gir sayfaları oku canım.hem oradaki başarı hikayelerini oku hem ben sana özelden egzersizleri yaptırayım istersen..orada herkes birbirine destek oluyo hiç doktora filan gitmene gerek yok 4000-5000 istiyorlar ve yaptıkları bişey de yokmuş sana egzersizleri nasıl yapacağını tarif ediyorlarmış sadece..bunu grupta da öğrenebiliyoruz

Parmak ya da minik aparatlarla egzersiz yaparak.Beyinde yeniyorsun kesin Yöntem.Vajinusmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinidmusu yenelim topiğine hiç girdin mi ? Jinekoloji ve kafın hastalıkları Bölümü'nden gir sayfaları oku canım.hem oradaki başarı hikayelerini oku hem ben sana özelden egzersizleri yaptırayım istersen
Canım bu pazartesine randevu aldım orayla birlikte buraya da bakarım.. senin konularını okudum canım inşallah evliliğin istediğin gibi güzel yürür ve güzel bir yuvaya mutlu olabilecek bir çocuk getirirsin Allah'ın izniyle..

Canım bu pazartesine randevu aldım orayla birlikte buraya da bakarım.. senin konularını okudum canım inşallah evliliğin istediğin gibi güzel yürür ve güzel bir yuvaya mutlu olabilecek bir çocuk getirirsin Allah'ın izniyle..
Sağol canım amin senin için de :) hadi başarılar şimdiden yenersin inş

Seni istemeyeni sen hiç isteme bırak gitsin elbet kendisi pişman olur birgün eminim boşuna üzme kendini kolay değil biliyorum ama bırak otlasın hep senmi üzülücen birazda o üzülsün dediklerimizi dinle

Bazı şeyler ağır gelir ama sonra İnan'ın ki unutuluyor. İlerde pişman olacağınız kararlar vermeyin
İyi düşünün evinizde kalın.
Konuşmasanızda evinizde olun

evet aynı dediğiniz şekilde oldu maalesef..
ama bu sefer başka gibi hissediyorum. çünkü hep ben adım atardım artık atmayacağım.
Ama siz hiç tek başınıza asık atmamışsınız bunun da etkisi var. Ailelere yansıtmanız bazı şeyleri toparlamak değil malesef adım atmak da değil. Bu sefer kendiniz olun yalnız başınıza konuşun ya da konuşmasanız da yine deneyin. Bu kadar kolay bitecek demeyin

Seni istemeyeni sen hiç isteme bırak gitsin elbet kendisi pişman olur birgün eminim boşuna üzme kendini kolay değil biliyorum ama bırak otlasın hep senmi üzülücen birazda o üzülsün dediklerimizi dinle
Canın tüm konuyu okudun mu kuzum baya olaylar oldu ama..

Bazı şeyler ağır gelir ama sonra İnan'ın ki unutuluyor. İlerde pişman olacağınız kararlar vermeyin
İyi düşünün evinizde kalın.
Konuşmasanızda evinizde olun
Canım benim sonrasında baya olaylar oldu..

Ama siz hiç tek başınıza asık atmamışsınız bunun da etkisi var. Ailelere yansıtmanız bazı şeyleri toparlamak değil malesef adım atmak da değil. Bu sefer kendiniz olun yalnız başınıza konuşun ya da konuşmasanız da yine deneyin. Bu kadar kolay bitecek demeyin
Yok kuzum çok çabaladım zaten baya olaylar oldu..

Tamamını okumadım ama ailelerin anlaşmalı boşanmayı konuşmak için bir araya geldiğini yazmışsın canım. Madem öyle aileler boşanmıyor herhalde seni karşına almadığı sürece hiç bir şeyi kabul etme muhatap alma madem böyle davranıyor . Bari bi şeyler biterken yüzleşin.

Tamamını okumadım ama ailelerin anlaşmalı boşanmayı konuşmak için bir araya geldiğini yazmışsın canım. Madem öyle aileler boşanmıyor herhalde seni karşına almadığı sürece hiç bir şeyi kabul etme muhatap alma madem böyle davranıyor . Bari bi şeyler biterken yüzleşin.
Canım barıştık baya çabaladım ben çok şükür çabalarım sonuç verdi ve barıştık..

dün çok kırıldım çok üzüldüm canım ama ne bileyim benim ailem beni arayıp sormuyor bende aramayacağım bişey demeyeceğim.. yazık sadece bazen içim burkuluyor.. ailemi çok seviyorum ama artık hayatım değişti evim yuvam değişti buna alışmam gerek canım... şu tedaviye bir başlasak hayırlısıyla...
maasın var paran var isin var saglıklısın eee simdikik esinlede barıstın ama ailenin tutumu cokkkkkkkkkk yanlıs demek sen ayrıldım desen annen dicek adamla yatmadı ondan adma bıraktı bunu ne kadar gerici b kafa ayrıca esinede kızmak lazım sen enistene nasıl dersin ben karımla yatmadın diye cok ayıp

Back