Yalvarıp barışında daha mı iyi. Senin zorunla olmuş olmayacak mı ?Psikoloğa geçen gidişimizde adam eşime sen eşine çok seviyorsun bence dedi.. Şuraya bak geçen hafta ne haldeydik 4 günde ne olduk..
Canım şu durumda bunu nasıl tersine çevirebilirim adam gemileri yakmış belliki tamam desem boşanacağız..
Neden tüm suç kendinde gibi görüyorsun ?Belki onu ne kadar çok sevdiğimi anlar diye yaptım ne bileyim off herşeyi kendi elimle mahvettim ben.. Allah'ım yardım et.. Adamı fıttırttım sonunda..
+100000000000000000000000000000Neden tüm suç kendinde gibi görüyorsun ?
Bu adamın şu duruma gelmende hiç mi katkısı yok ?
Ona sorsan her şey senin yüzünden oldu deyip işin içinden sıyrılacakken sen neden sürekli kendini suçlar haldesin ?
ALLAH aşkına yapma.
Haydaaaaaa !!!!!Arkadaşlar şu durumu hepinize itiraf etme vakti geldi artık... Hepiniz benim için üzülüyorsunuz biliyorum.. Hem bana kızıp hemde üzülüyorsunuz.. Ben vajinismusum.. Eşim hep anlayışla karşıladı beni ama 10 ay oldu ve artık o bundan da etkilendi bide benim darlamalarım derken patladı sonunda sanırım.. Tedavi olacağım ilk işim o barışınca.. İnşallah geçer bu günler..
Onu çok sevdiginden emin misin ?Belki onu ne kadar çok sevdiğimi anlar diye yaptım ne bileyim off herşeyi kendi elimle mahvettim ben.. Allah'ım yardım et.. Adamı fıttırttım sonunda..
Led_BiR_Vele_DisTiri @limoncu28
Kızlar bugün çok özledim diye bir mesaj attım hemen ardından 2 gün 2 yıl gibi geçti diye mesaj attım cevap yok.. Bu akşam psikoloğa gideceğim randevum var.. Ya eve gelirse diye de aklım onda kalacak offf.. iptal edemem bu saatten sonrada saat 19:30 da randevu.. Çok üzülüyorum hiç istemiyorum boşanmayı.. Sizce koca ev dar geldi bana keşke birden çıkıp gelsen filan mı yazsam randevumun olduğunu filan yazsam mı bilemedim.. Offf çarşambayı beklemekten başka çarem yok.. regl oldum namaz da kılamıyorum.. bana dua edin nolur..
Destek çıktı çok anlayışlı oldu başkası olsa çokta bırakmıştı belkide.. Karı koca hayatı yaşayamıyoruz sadece sevişme tarzı oluyor.. Koca adam 30 yaşında.. Hep erteledik kavgalardan benim kıskançlıklarımdan zaman bulamadık.. denedik denedik olmadı .. Allah'ım yardım et ya..Haydaaaaaa !!!!!
Peki şimdiye kadar tedavi olmadın mı ?
Sana destek çıkmadı mı eşin ?
Bak şimdi ggk1 bu tip şeyleri durup durup sonradan yazmak sence de saçma degil mi ?
Döverek mi destek oldu ?Destek çıktı çok anlayışlı oldu başkası olsa çokta bırakmıştı belkide.. Karı koca hayatı yaşayamıyoruz sadece sevişme tarzı oluyor.. Koca adam 30 yaşında.. Hep erteledik kavgalardan benim kıskançlıklarımdan zaman bulamadık.. denedik denedik olmadı .. Allah'ım yardım et ya..
Arkadaşlar şu durumu hepinize itiraf etme vakti geldi artık... Hepiniz benim için üzülüyorsunuz biliyorum.. Hem bana kızıp hemde üzülüyorsunuz.. Ben vajinismusum.. Eşim hep anlayışla karşıladı beni ama 10 ay oldu ve artık o bundan da etkilendi bide benim darlamalarım derken patladı sonunda sanırım.. Tedavi olacağım ilk işim o barışınca.. İnşallah geçer bu günler..
Çok heyecanlıyım canım bu sefer de olmazsa artık yapacak birşey kalmamış demektir.. bekliyorum saatler geçmiyorGgk1 gerçekten yuh diyorum artık başka bir şey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?