Merhaba, Allah içinde bulunduğunuz çıkmazdan bir an önce kurtarsın dilerim. Öncelikle sakın acele etmeyin, önce sakin olun. Bir işe girin. Ve aileniz size destek verse de vermese de birikim yapın. En azından sizi bir süre idare edecek kadar. Ayrı eve çıkma hayali çok güzel ama o kadar kolay değil bir anda. O yüzden bunu istiyorsanız en azından çok gerekli eşyalar, depozito, bir-iki aylık kirayı kenara koyun. Aile çok destekçi olmadığı sürece aynı evde yaşamak zor, çünkü sizin de artık kendinize ait bir düzeniniz oluştu. İnsanların ne diyeceği çok da önemli değil, ortada olan sizin hayatınız, onlar en fazla on beş dakika konuşur, hayatı siz yaşarsınız. Eşinizin sürekli sen boşan demesinin sebebi boşanmayı istememesi, buna cesareti olmadığı için sizi öne sürüyor %99 ihtimalle. Sevmediğini zannetmiyorum açıkçası ama sevgi tek başına yeterli olmuyor bu durumda. Ne kadar size git dese de gitmenizi isteyeceğini sanmam. Ama ailesi de onun yanında olduğu için enerjisini harcayıp hayat düzenini değiştirmesi de zor geliyor. Erkekler bazen çocuk gibi oluyor ve hata da yapsa ona kızmayacak bir anne-babası varken niye sizi dinlesin ki? Sizin onu yüceltmenize, hatalarını söylememenize, ailesi kadar sahip çıkacağınızı görmesine ihtiyacı olabilir. Sakın yanlış anlamayın, siz sonuna kadar haklısınız, çok şey yaşamış bir olarak bir yol denemekten ibaret yorumum. Şu durumda ben kenara para koyar, bu süre zarfında da elimden geldiğince pozitif davranmaya, o zamana kadar son bir şans vermeye çalışırdım sanırım.