• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum ne yapmam lazım.

Evet kendime yeni bir hayat kurmayı çok istiyorum ama hayatta tek başıma heleki dul bir kadın olarak nasıl basarabilirim. Etrafta okadar namussuz erkek varki evli bekar çoluk çocuk demiyorlar. Tek başıma hayata atılmak çok olur diye düşünüyorum. Heleki bu durumda ailemde evlatlıktan siler. Kapısına gideceğim tek bir insan kalmaz. Ailemle anne bosanirsam sizinle aynı evin içinde anlasamam bı alt dairende otursam olurmu lafimi hala içinden atamıyor demedigi laf pskolij baskı kalmadı. Biz insan degilmiyiz bosaniyorsan bizimle geçim sagliycaksin diyor.
Her türlü zor sizin için.
Ya ailenizin laflarını yutacaksınız her gün.
Ya da kendi hayatınızı kuracaksınız.
Seçim sizin.

Her türlü zor sizin için.
Ya ailenizin laflarını yutacaksınız her gün.
Ya da kendi hayatınızı kuracaksınız.
Seçim sizin.
Eşim bosanmasak ta ben değişmem diyor. Ailemin evinde 1hafta kalmaktan da kendi evimde 1sene kalmayı tercih ediyorum. Bu yüzden çok ikilemdeyim. Acaba diyorum eşimden ümidi kessem bi ise girsem bu evde de sadece yaşam şartlarını sürdürmek için yaşasam.

Eşim bosanmasak ta ben değişmem diyor. Ailemin evinde 1hafta kalmaktan da kendi evimde 1sene kalmayı tercih ediyorum. Bu yüzden çok ikilemdeyim. Acaba diyorum eşimden ümidi kessem bi ise girsem bu evde de sadece yaşam şartlarını sürdürmek için yaşasam.
İşe girin mutlaka.
Para kazanıp birikim yapın.
Zamanla öz güveniniz artınca zaten kendiniz ayrılacaksınız.

Ailenden destek gormuyorsan basinin caresine bakacaksin. Insanlarin ne dedigini de umursamayacaksin. Sen de bosanmamak icin cabaliyor gibisin

bir kadın tanıyorum baba evine döndü annesi gelinlikle gittin kefenle gelirsin anca deyip geri göndermiş kisa süre sonra kocasi kursun yağmuruma tutmuş kadini ve iki cocugunu kadin öldü cocugun biri engelli oldu diğerinide kadinin annesi büyüttü ağlaya ağlaya çocukları büyüttü bi yerde anne babayaya güvenmemek gerek

bir kadın tanıyorum baba evine döndü annesi gelinlikle gittin kefenle gelirsin anca deyip geri göndermiş kisa süre sonra kocasi kursun yağmuruma tutmuş kadini ve iki cocugunu kadin öldü cocugun biri engelli oldu diğerinide kadinin annesi büyüttü ağlaya ağlaya çocukları büyüttü bi yerde anne babayaya güvenmemek gerek
Ağlasa ne fayda iş işten geçmiş.

Evlilik öncesi alınan evden, şimdi eşinizin üstüne olsa bile, pay alamazsınız. Cunku o kisisel maldir ve evlilik birligi icinde alinmamistir. Arabanın da altınlarınızla alındığını ispat etmeniz gerekir. Ya da düğün videosu veya fotoğraflarından bakılarak altınlar mahkemede bilirkişi tarafından tespit edilir. Ondan sonra hakim almaniz yönünde hüküm verir. Yalnız altınları alabilmek için boşanma davasından ayrı olarak dava açmanız gerekir. Çünkü bosanma ayrı, mal davasi ayrı görülür. En iyisi altınları isteyip anlaşmalı boşanın. Evi alamazsınız.

Merhaba, Allah içinde bulunduğunuz çıkmazdan bir an önce kurtarsın dilerim. Öncelikle sakın acele etmeyin, önce sakin olun. Bir işe girin. Ve aileniz size destek verse de vermese de birikim yapın. En azından sizi bir süre idare edecek kadar. Ayrı eve çıkma hayali çok güzel ama o kadar kolay değil bir anda. O yüzden bunu istiyorsanız en azından çok gerekli eşyalar, depozito, bir-iki aylık kirayı kenara koyun. Aile çok destekçi olmadığı sürece aynı evde yaşamak zor, çünkü sizin de artık kendinize ait bir düzeniniz oluştu. İnsanların ne diyeceği çok da önemli değil, ortada olan sizin hayatınız, onlar en fazla on beş dakika konuşur, hayatı siz yaşarsınız. Eşinizin sürekli sen boşan demesinin sebebi boşanmayı istememesi, buna cesareti olmadığı için sizi öne sürüyor %99 ihtimalle. Sevmediğini zannetmiyorum açıkçası ama sevgi tek başına yeterli olmuyor bu durumda. Ne kadar size git dese de gitmenizi isteyeceğini sanmam. Ama ailesi de onun yanında olduğu için enerjisini harcayıp hayat düzenini değiştirmesi de zor geliyor. Erkekler bazen çocuk gibi oluyor ve hata da yapsa ona kızmayacak bir anne-babası varken niye sizi dinlesin ki? Sizin onu yüceltmenize, hatalarını söylememenize, ailesi kadar sahip çıkacağınızı görmesine ihtiyacı olabilir. Sakın yanlış anlamayın, siz sonuna kadar haklısınız, çok şey yaşamış bir olarak bir yol denemekten ibaret yorumum. Şu durumda ben kenara para koyar, bu süre zarfında da elimden geldiğince pozitif davranmaya, o zamana kadar son bir şans vermeye çalışırdım sanırım.

Back
X