https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kim-hakli.1084256/
Daha önce yukarıdaki konuyu açmıştım.
3 hafta önce evden ayrıldım. Bugünde avukata vekalet verdim. Anlaşmalı olsun dedim. Yarın eşimle konuşacak. Boşanmayacaksın diyenler olmuştu. Neyse boşanıyorum. Kafam kazan gibi. Sanki herşey kötü gidiyor. İyi değilim ben.
En son cebinde not bulmuştumEski konunu da biliyorum yorum yapmıştım
Bu süre içinde eşinle konuşmadınız mi seninle iletişime geçmeye saçmalıklarını telafi etme gayreti olmadı mi?
Eve dönmek mi anlamadımokudum şimdi konunu
nedense eşinin düzelmeyeceğini, sözünü yiyip eve döndüğün için şu yaptıklarının mislini senden çıkaracak diye düşünüyorum
hakkında hayırlısı olsun
iyi düşün
başka sıkıntınız var mıydı?
En son cebinde not bulmuştum
Eski konunun 18. Sayfasında yazdım. Konuştuk. Beni suçluyor. Ben küfür konusunda hatalıydım diyor. Sonra sende içki içip gelince surat yaptın diyor. Aldatma küfür dışında herşey konuşuluyor.
Haklısınız. Biz çok yıprattık ilişkimizi. Bende iyi ki diyeceğimi düşünüyorum. Şuan berbat haldeyim.Bence herşey daha güzel olacak inanın bir kadın asla ama asla asagilanmayi haketmiyor siz doğru olanı yapmissinz elbette yuvanın dağılması yeni düzen yasanmisljk zor ama sonra iyiki diyeceksiniz
Başınıza gelenlere üzüldüm geçmiş olsun ama bazen geldi mi üst üste gelir sonra hepsi birden gider. İçinizi ferah tutun sahip olduklarınızı düşünün. Eşinizin statüsünü bilmiyorum ama bence sizin konumunuzu kompleks yapmış gibi duruyor. Bu kadar saçma bahanelerden hakaret işitmeniz, su basması gibi ufak tefek sanssizliklardan daha vahim bir durum. Böylesine hastalık derecesinde kıskanç adamın çalışan kadınla işi ne? Üstelik karısı müdür ve onlarca çalışanı var. Yani kocanız kendisiyle çelişen bir hayat yaşıyor. Sizinle devam ettikçe daha da fena olucak. Cebindeki not olayını anlamadım birşey mi karıştırıyor? Günahı boynuna "kişi kendinden bilir isi" demiş atalarhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kim-hakli.1084256/
Daha önce yukarıdaki konuyu açmıştım.
3 hafta önce evden ayrıldım. Bugünde avukata vekalet verdim. Anlaşmalı olsun dedim. Yarın eşimle konuşacak. Boşanmayacaksın diyenler olmuştu. Neyse boşanıyorum. Kafam kazan gibi. Sanki herşey kötü gidiyor. İyi değilim ben.
Eski konunuzu simdi okudum, inancli bi insan degilim ama bence kurtuldugunuz icin sadaka falan verin.
Kadinlarin (aslinda tum insanlarin), hele ki kendi ayaklarinin uzerinde duranlarin herhangi bir asagilanmaya, hakarete, psikolojik siddete boyun egmesini dogru bulmuyorum; cunku bu bir iskence sekli.
Ben avukatim, sizin yerinizde olsam bir de hakaret ve iftira sucundan suc duyurusunda bulunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?